Jump to content

Καταστηματα Η/Υ στην θεσσαλονικη ????

jose

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από kallileo

Περιπτερο δεν ειναι αυτο?????

LOL τρελε!!!

ειναι ενα μικρο μαγαακι που ισα-ισα χωρας αν μπεις με το πλαι στο δεξι σου χερι οπως κατεβαινεις,αλλα εχει αποθηκες απεναντι σε οροφο με πολλα πραματακια μεσα....

• Replies 49
  • Created
  • Last Reply

Λοιπόν το θέμα δεν είναι μόνο η αγορά, αλλά και η παροχή συμβουλών, όπως και καμιά βοήθεια σαν κάποιο "δωρεάν" software.

Αρχική απάντηση από dohc16

Λοιπόν το θέμα δεν είναι μόνο η αγορά, αλλά και η παροχή συμβουλών, όπως και καμιά βοήθεια σαν κάποιο "δωρεάν" software.

Παροχη συμβουλων ειναι σου πουλαω οτι εχω στοκ ?

Αρχική απάντηση από dohc16

Ναι ειδικά στο Πλαίσιο σου παρέχουνε συμβουλές με πολύ λεπτομέρεια για τον προϊόν... Ένας τύπος στο GateThrough Πλαίσιο, δεν ήξερε τί είναι το FSB στον επεξεργαστή όταν του ζήτησα μητρική με 400FSB......

Αλλά και αυτό που λέει ο Κώστας δεν έχει άδικο.... Όλοι προσπαθούνε να σου πλασάρουνε τα stock τους!!!

’λλωστε, γι' αυτό υπάρχει το Forum του Εργαστηρίου... για να προτείνουμε και να ρωτάμε για hardware και software :happy:

Ναι, αν είσαι άσχετος σου πασάρουν ό,τι θέλουνε, αλλά επειδή παροχή συμβουλών δεν είναι η προώθηση του στοκ, αλλά η συμβουλή πάνω σε θέματα που οι ίδιοι τα έχουν δοκιμάσει, οπότε σου λένε το Πως θα το κάνεις ή ακόμη καλύτερα αναλαμβάνουν οι ίδιοι.

Π.χ. έκανα update Μέσω internet σε σπασμένα win με αποτέλεσμα να κλειδώσουν, προσπαθώντας να σωθώ έκανα φορμάτ(!) με αποτέλεσμα να τα χάσω όλα. Είχα τον η/υ στο εργαστήριο για δύο μέρες και ο άνθρωπος προσπαθούσε να μου βρει ό,τι μπορούσε(είχα κωδικούς δηλώσεων taxis). Δεν πλήρωσα κάτι, παρότι μου πέρασε τα SP-1. Nαι θα σας πω, ψωνίζω από εκεί, αλλά δέχομαι το κατι παραπάνω σε τιμή με αντάλαγμα τις έξτρα υπηρεσίες, ειδικά για άτομα που δεν είναι εξπέρ σε υπολογιστές, αλλά ασχολούνται. και είναι μεγάλη δουλειά να πηγαίνεις να ψωνίσεις και να κάθεσαι καμιά ώρα λέγοντας το γιατί είναι καλύτερος ένας AMD από έναν Prescott ή το αντίθετο. Αλλά βέβαια θαπρέπει να γουστάρεις κιόλας....

Εγω δεν μλαω γιατι θα θεωρηθω σπονσορας και διαφημιστης......ΛΟΛ....παντως προσωπικα προτιμω μικρα μαγαζακια με αμεση επαφη με τον πωλητη αφεντικο πειτε τον οπως θελετε...να ξερω βρε παιδι μου ποιον να κυνηγαω....

To Eland στην Γρ. Μητροπούλου (Εγνατία με Μπότσαρη περιοχή)...Πολύ ξηγημένος ο Ζήνωνας....Με την συμπεριφορά του μέχρι και μπύρες τον κέρασα στο τέλος για να τον ευχαριστήσω (έκατσε Παρασκευή βράδυ μέχρι τις 11 για μία ελατωματική μνήμη που μου είχε πουλήσει και μου σμπαράλιασε το σύστημα)

www.eland.gr

• 3 months later...
Αρχική απάντηση από kekropas [18-08-2004 14:29]

Infovet απέναντι από τα Goodies είναι Εθν. Αμύνης πολύ εξυπηρετικοί και καλές τιμές.

Μακραν το καλύτερο κατάστημα που έχω βρει είναι το Vision απέναντι από τα view master(dvd club) περίπου στη Βασ. Όλγας(δεν είμαι σίγουρος μπορεί να είναι στην προέκτασή της δεν θυμάμαι όνομα).

Τώρα τελευταία πάντως βλέπω πάρα πολύ καλες τιμές από το Πλαίσιο. ΚΑι εγώ δεν πατάω ποτέ εκεί αλλά αν το dvdrw που θέλω το βρω 30ευρώ πιο κάτω από eshop πχ θα το ξανασκεφτώ!

Thelo na rotiso an kserete tilefono apoinfovet sth thessaloniki i pos mporona to bro??Exo ena dvd-r nec 8 mines kai ta pekse k thelo na tous paro na tous po an mporoun na mou to allaksun (mikri leptomereia exoxasei tin apodeiksi)..

Perimeno...:(

Αρχική απάντηση από chroma [Σήμερα, στις 11:25]

theo, καλως ήρθες. Γράφε στα Ελληνικά όμως.

den exo ellinika sto pc tou panepistimiou. tilefono kaneis apo infovet ???

1)01 ειχα παει 2 φορες, ειχα χαλια εμπειρια και μετα εμαθα και απο φιλο-κολλητο καποια ντραβελα και το παρατησα... βεβαια ο καθενας μπορει απο μια-δυο εμπειριες να εχει βγαλει αλλο συμπερασμα αρα ειναι λιγο-πολυ υποκειμενικα ολα

2)e-shop,infoshop καλα και τα 2 ... αλλα απο support δεν συγκρινονται με κανενα αλλο μαγαζι οχι γιατι ειναι τοσο χαλια αλλα γιατι αλλιως ειναι να εχεις τον τεχνικο φατσα καρτα συνεχεια και να τον πριζεις ...(εκτος αν μιλαμε να πας στα 'μαγαζια' και να τους βρεις αλλα τοτε δεν εχει νοημα τοσο)

3)πλαισιο, εγω απο εκει πλεον παιρνω τα παντα.Οκ ειναι 5-10-15 ευρω πανω αλλα εχω 100% αλλαγη σε ΟΤΙ εχω παρει αμεσα, εχω ποικιλια, εχω καλο support και κυριως εχω πιο ξεκαθαρα πραγματα. Θελω αυτο, κανει τοσο, παρτο, εχει προβλημα, ωραια αλλαξε το, τελειωσε. Αυτο μεν ειναι καπως απροσωπο αλλα ειναι και πιο επαγγελματικο και ξεκαθαρο. Βεβαια εγω δεν εχω ΠΟΤΕ αναγκη να μου πει ο πωλητης τι ΝΑ παρω αλλα του λεω ακριβως τι θελω γιατι το εχω ψαξει 3-4 μηνες πριν διεξοδικα :)

Πιστευω κανης πωλητης, οσο καλος και να ειναι δεν θα σε βοηθησει τοσο οσο πχ ενα φορουμ κλπ

4)ματσουκας, καλες τιμες (αν και σε μερικα ειναι φαρμακι), κακιστη συμπεριφορα, περιεργος σε support, αλλοτε μπορει να εχει ορεξη, αλλοτε να σου δωσει κατευθειαν το καινουργιο και να μην το ψαξει με το ελαττωματικο καθολου κλπ ... γενικα ομως δεν τον εμπιστευομαι ως μαγαζι

5)multirama, εχμ απο τιμες χειροτερο απο πλαισιο, απο support ..δεν εχουν και καμια γνωριμια με τη λεξη αυτη, απο ποικιλια μονο ελαχιστα καλα ..γενικα αν ειναι να πας σε μεγαλο καλυτερα να πας πλαισιο ...

δεν θυμαμαι τωρα τπτ αλλο

παντως οταν ειναι για online shopping προτιμω εξωτερικο παντα (γερμανια κυριως)

Αρχική απάντηση από theo [Σήμερα, στις 13:37]

den exo ellinika sto pc tou panepistimiou. tilefono kaneis apo infovet ???

2310 - 266 327. Μήπως έχει κανείς τηλ από Τεχνόραση??

Εγω ψωνίζω απο το Ad-hoc Βας Ολγας 120 πολυ καλή εξυπηρέτηση, ποκοιλία και καλούτσικες τιμές

To Πλαίσιο μόνιο για κάνα Cd και κάνα στυλό κάνει

Απο το Zerone εχω καλές εντυπώσεις δυο τρεις φορές που πήγα

Το infoshop έχει καλες τιμές και μέγάλη ποικοιλία

Για το Μultirama το μόνο που έχω να πώ "Αυτοι ξέρουν απο υπολογιστές γιατι είναι οι δουλεία τους" χαχαχαχα :hehe:

Αρχική απάντηση από vdeseris

2310 - 266 327. Μήπως έχει κανείς τηλ από Τεχνόραση??

2310244433

Αρχική απάντηση από zyx

2310244433

Καλά ρε, βάση δεδομένων τηλφώνων καταστημάτων υπολογιστών Θεσσαλονίκης κάνετε; LOL

• 3 weeks later...

Εγώ πάντως παιδιά το pc το πήρα από την Τεχνόραση πριν από 6 μήνες και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Πρώτον μου έβαλε ότι ζητησα χωρίς να μου λέει τα διάφορα γνωστα ότι αυτό δεν δουλέυει καλά και ότι εχει δώσει 50 και του γύρισαν τα 30 (βλέπε UNIQUE). To αστείο με τη Unique ειναι ότι πριν 1 μήνα πουλήσανε σε έναν φίλο τις samsung Ram σαν τιw καλύτερες και τις πιο απροβλημάτιστες και τώρα τις θάβουν και προοθούν Twinmos :D.

Επίσης στην Τεχνοραση μπορεις να βρεις τα πάντα, ακόμα και Steelpad (mousepad) έχει (κάτι που οι υπόλοιποι πωλητές στη θεσσαλονίκη το θεωρούν κάτι αχρηστο και περιττο :s)

Ρε παιδια είμαι ο πιο γρουσουζης ανθρωπος στην γή.Εχω άγοράσει ενα PC και περιμένω την κάρτα γραφικών μου 3 βδομάδες

• 1 year later...

με συγχωρείτε αλλά περι infovet είχα ακούσει τα χειρότερα. και κυρίως για τον ιδιοκτήτη τον κώστα τον οποίο πολλοι βρίσκουνε εξυπηρετικό γιατί απλά δεν έτυχε να χρειαστούνε υποστήριξη αργότερα. μου λέγανε όλοι να μην αγοράσω απο infovet και έκανα τη μαμακία να αγοράσω απο κει γιατί είχε καλύτερες τιμες όταν ήθελα pc.

στους 10 1/2 μηνες να σου που σκάει η μητρική και η κάρτα οθόνης. ανεβαίνω στο μούτρο τον κώστα (ίδια φάτσα με τη γάτα που έχει) ΟΚ μου λέει θα τα δω και θα σου τηλεφωνήσω αύριο. το αύριο δεν ήρθε ποτέ και αποφάσισα να τηλεφωνήσω μετα απο μια βδομάδα. λεει ότι εχει δουλειά τώρα και θα τηλεφωνήσει σε 15 λεπτά. δεν τηλεφώνησε και πήγα την επομένη. τελικά μετα απο πολλά ζώρια τα είδε. είπε ότι θα τα στείλει για αντικατάσταση στην Αθήνα. μετά απο πολλαπλές επισκέψεις μου κατα διαστήματα 10 ημερών αποφάσισε να μου πει ότι είναι εκτός εγγύησης κατά 15 ημέρες. του λέω εγώ όμως τα έφερα 2 μήνες νωρίτερα κι εσύ τα καθυστερούσες εδω. Γυρνάει και μου λέει με ένα ύφος, το θέμα έλιξε, είναι εκτός εγγύησης, αν θες να αγοράσεις κάτι άλλο να περιμένεις να εξυπηρετήσω τους υπόλοιπους τους οποίους καθυστερείς και θα σε εξυπηρετήσω αργότερα. τα πήρα εγώ κι εφυγα. μαζί μου φύγανε άλλοι 2. τώρα δεν ξέρω αν ο κώστας είναι τόσο καλος, πάντως δεν ξαναπάτησα εκεί.

Ο praxis computers με βόλεψε πολύ. είναι μετα απ'τα goodys στην εθνικης αμύνης. τον ιδιοκτήτη τον πετυχαίνει κανείς απογεύματα μετα τις 5 και τον λένε Γιώργο. φανταστικός τύπος και πολύ εξυπηρετικός. ότι χαλάσει, το δίνει στον τεχνικό για να το επιβεβαιώσει. αν όντως είναι χαλασμένο, σου δίνει άλλο κατευθείαν και την αντικατάσταση την πέρνει αυτός όταν έρθει. δεν εχεις να περιμένεις εσυ. (αυτό φυσικά γίνεται εφόσον υπάρχει διαθέσιμο στο μαγαζί του.)

το μόνο που δε μου αρεσει εκεί είναι η αναμονή μέχρι να εξυπηρετηθώ αλλά εφόσον εξυπηρετούμαι όπως πρεπει και είμαι παντα χαρούμενος εκει, μια μικρή αναμονή 30 λεπτών δε με χαλάει.

μια μερα πηγα για να παρω οθόνη TFT και για κατι που είχα πει νόμισε πως δεν είχα χρήματα μαζί μου και προσφέρθηκε να μου τη δώσει χωρις καν προκαταβολή και να πληρώσω όποτε θέλω.

Κατ'εμενα ο σωστός επαγγελματίας κρατάει τους πελάτες και φέρνει κι άλλους, δε διώχνει και να βρίζει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.