Jump to content

Καταστηματα Η/Υ στην θεσσαλονικη ????

jose

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλημερα , ξερεται που υπαρχουν καταστηματα Η/Υ στην θεσ/νικη

που να εχετε μεινει ευχαριστιμενοι ??

αν ξερετε και τηλ καλο θα ηταν...

thanks

• Replies 49
  • Created
  • Last Reply

To Πλαίσιο αλλά και το Multirama είναι απρόσωπα και δεν έχουν χρόνο να σχοληθούν με τους πελάτες ικανοποιητικά αρκετά. Για αυτό προτιμώ μικρά καταστήματα, όπου μπορείς να καθίσεις για καμιά ώρα και να ρωτήσεις αλλά και να πάρεις ό,τι θέλεις(αν και όχι αμέσως πάντα). Data shop, 2310-500229- Π. Φανερωμένης-55(διευκρινίζω ότι δεν έχω καμία σχέση με το κατάστημα).

Επίσης Ματσούκας, Μητροπόλεως -98, 2310-287741. Πολύ πράμα και φτηνός, τον Ιανουάριο είχα πάρει μια 256/400 μνήμη για 46(με ΦΠΑ).

Τεχνόραση :tw: .... χαχαχαχα πλάκα κάνω, αυτό είναι στην κατηγορία των φαρμακίων :whip:

’ριστη εξυπηρέτηση έχω από δύο μαγαζιά στη Θεσσαλονίκη:

1. Το Infoshop (www.infoshop.gr), πολύ καλές τιμές, ίδιες περίπου με eshop,

2. Το ZeroOne (www.zeroone.gr), λίγο τσιμπιμένες τιμές (αλα Πλαίσιο στύλ), αλλά οι πωλητές είναι πολύ καλοί γνώστες του αντικειμένου και super-εξυπηρετικοί...

Από τα ΠΛΑΙΣΙΟ, θα σε παρότρεινα να μην σκεφτείς να πας... Όλους τους "πιτσαδόρους" τους έχουνε κάνει πωλητές, μόνο οι τεχνικοί αξίζουνε και από αυτούς μερικοί.

γνωριζω για το πλαισιο οτι ειναι χαλια... οπως επησεις και για το zero one δεν εχω μεινει ηκανοποιημενος... και καποιο φιλοι μου το ιδιο...

τωρα το Data shop, 2310-500229- Π. Φανερωμένης-55 σε ποια περιοχη ειναι? να δω και αν με βολεβει... επειδη μενω καλαμαρια...

ευχαριστω παντος

Αρχική απάντηση από georgesod [Σήμερα, στις 10:18]

Infovet όπως κατεβαίνουμε την Εθν. Αμύνης δεξιά

σε πιο υψος ομως? προς το τελος , εκει που ειναι ενας αλιθορος??

το λεω αυτο γιατι εχω μπει σε εναν στην ιδια οδο και αντι να κοιταει εμενα κοιταγε τον τοιχο...

δεν το κοροιδευω , το λεω για να καταλαβω αν λεμε το ιδιο...

thanks

Αρχική απάντηση από jose

τωρα το Data shop, 2310-500229- Π. Φανερωμένης-55 σε ποια περιοχη ειναι? να δω και αν με βολεβει... επειδη μενω καλαμαρια...

ευχαριστω παντος

Αστο καλύτερα .Εισαι αντιδιαμετρικα αντίθετος

Π Φανερωμενη ειναι μια εκλησία και ο δρομος που περναει απο μπροστά ονομάστηκε απο αυτή Χονδρικα για να καταλαβεις είναι πάνω απο τις εργατικές κατοικίες στην Λαγκαδά (δωδεκαόροφες)

Τωρα όσο αφορά την ερώτηση σου jose η ένοια ¨"ευχαριστημένος " έχει πολλές πλευρές αλλα και γω θα συμφωνήσω οτι οι σχέσεις προσωπικού επιπέδου με κάποιο κατάστημα είναι οτι καλύτερο

Infovet απέναντι από τα Goodies είναι Εθν. Αμύνης πολύ εξυπηρετικοί και καλές τιμές.

Μακραν το καλύτερο κατάστημα που έχω βρει είναι το Vision απέναντι από τα view master(dvd club) περίπου στη Βασ. Όλγας(δεν είμαι σίγουρος μπορεί να είναι στην προέκτασή της δεν θυμάμαι όνομα).

Τώρα τελευταία πάντως βλέπω πάρα πολύ καλες τιμές από το Πλαίσιο. ΚΑι εγώ δεν πατάω ποτέ εκεί αλλά αν το dvdrw που θέλω το βρω 30ευρώ πιο κάτω από eshop πχ θα το ξανασκεφτώ!

Ο Ματσούκας παιδιά είναι χοντρομ@λ@κ@ς αν και έχει καλές τιμές.Σπούδαζα θεσ/κη και έχω πάρει από αυτόν μερικά πράγματα (οθόνη,VGA και κάτι ψιλά άλλα) εκ των οποίων μου βγήκαν τα δύο βασικά(οθόνη και VGA) ελλατωματικά αλλά ευτυχώς τα άλλαξα.Πάντως δεν ξαναπατάω εκεί γιατι μου τη σπάει η φάτσα του και κυρίως το στύλ του.

Το zeroone το θεωρώ καλούτσικο και επίσης καλές τιμές(αλλά ψιλοχάλια εξυπηρέτηση) έχει το www.camber.gr στην Β.Ολγας νομίζω.

Αρχική απάντηση από dohc16

To Πλαίσιο αλλά και το Multirama είναι απρόσωπα και δεν έχουν χρόνο να σχοληθούν με τους πελάτες ικανοποιητικά αρκετά. Για αυτό προτιμώ μικρά καταστήματα, όπου μπορείς να καθίσεις για καμιά ώρα και να ρωτήσεις αλλά και να πάρεις ό,τι θέλεις(αν και όχι αμέσως πάντα). Data shop, 2310-500229- Π. Φανερωμένης-55(διευκρινίζω ότι δεν έχω καμία σχέση με το κατάστημα).

Επίσης Ματσούκας, Μητροπόλεως -98, 2310-287741. Πολύ πράμα και φτηνός, τον Ιανουάριο είχα πάρει μια 256/400 μνήμη για 46(με ΦΠΑ).

ναι ο καημενος χαλι να τον πατησεις γινεται....εαν δεν παιζει σκακι οταν θα μπεις ή δεν φτιαχνει αλλο ενα φοτωγραγρφικο αλμπυμ ή αν δεν εχει ξυπνησει καλα ή τελος παντων αν ειαι η τυχερη του μερα!!!

θα σου ελεγα zeroone σαν το πιο φτηνο καταστημα κ σχετικα καλη εξυπηρετηση.

Το ZeroOne είναι πολύ καλό και το e-shop.Με χαμηλές τιμές.και καλή εξυπηρέτηση(To 1o).

Τώρα τα μικρά καταστήματα δεν τα εμπιστεύομαι γιατί έχουν αυξημένες τιμές και αν καθήσεις να μιλήσεις μαζί τους τις περισσότερες φορές θα σου λένε βλακείες ώστε να σου πουλήσουν το προιόν τους.

εγω απο το infoshop εχω πολυ κακες εμπειριες. οποτε δεν το προτεινο. προτιμο να το πληροσο παραπανο και να το παρο απο αλλο μαγαζι παρα απο εκει

κι' εγω συμφωνω για 01 αλλα εξαρταται τι θελεις να παρεις !

Αν ειναι για ετοιμο συστημα νομιζω οτι τις καλυτερες τιμες τις δινει το πλαισιο, αλλα μην ψαξεις ποτε τι σου βαλαν μεσα... :bye: πηγα να παρω dimmακια (512ΜΒ-400) και μου εβγαλε κατι σαβουρες, και το δεσιμο γινεται Αθηνα

Αν θελεις κομματια καλυτερα 01 και Ματσουκα αλλα μην μιλησεις στο αφεντικο μπορει και να σε πλακωσει στο ξυλο...

Οποςδηποτε να αποφυγεις Cybersoft(infoshop στη Θεσ/νικη), Τ Ρ Α Γ Ι Κ Ο μπορει να κανεις και μια βδομαδα να παρεις κομματι η και 12 μερες για σου το στησουν....

και Ε - shop

Μια φορα ετυχε να παραγγειλω κατι απο Θεσ/ικη, ηταν το Infoshop. Σε 2 μερες ειχα αυτο που ειχα. Εξυπηρετικότατοι !!!!!!:T:

Αρχική απάντηση από skilimavro

Οποςδηποτε να αποφυγεις Cybersoft(infoshop στη Θεσ/νικη), Τ Ρ Α Γ Ι Κ Ο μπορει να κανεις και μια βδομαδα να παρεις κομματι η και 12 μερες για σου το στησουν....

και Ε - shop

Ο χρόνος δεν χάλασε κάνεναν μας. Το χρήμα όμως που ζητάνε τα άλλα μαγαζιά είναι τρέλλα.

Από Infoshop εγώ πήρα το DVD-RW μου. Έκαναν 3 μέρες να μου το φέρουνε, αλλά δεν έχω κανένα παράπονο.

Όσο για το E-shop, έ καλά τώρα να μην λέμε και ότι θέλουμε.... Χάσανε τα ΕΛΤΑ έναν δίσκο που είχα στείλει RMA σε αυτούς, τους πήρα τηλ και μου στείλανε άλλον χωρίς δεύτερη κουβέντα με courier.... Πιο τέλειο μαγαζί από αυτό δεν έχω συναντήσει....

Το πρόβλημα με Infoshop και Cybersoft ε'ιναι ότι σε ψιλοκοροιδεύουν...... Και καλά αγοράζεις από Cybersoft με τιμές infoshop αλλά όταν πας να αγοράσεις σου λένε ότι είναι διαφορετικά μαγαζιά.... και τσακ!!!!! πιο ακριβά τα πράγματα....

Το e-shop γιατί να το αποφύγει κάποιος?εδώ και 2 χρόνια ψωνίζω απο κεί και δεν έχω κανενα πρόβλημα.

Αρχική απάντηση από georgesod

Infovet όπως κατεβαίνουμε την Εθν. Αμύνης δεξιά

Περιπτερο δεν ειναι αυτο?????

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.