Ταμτάκος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24, 2012 Η μητρική είναι η DFI LANParty DK 790FXB-M3H5. Στα καλά καθούμενα σταμάτησε να δίνει ήχο στα ηχεία. Τα ηχεία εξετάστηκαν σε άλλο PC και δουλεύουν κανονικά, όπως και το καλώδιο σύνδεσης. Από τον μείκτη έντασης βλέπω να δουλεύει κανονικά ο ήχος στα windows 7 καθώς όταν παίζει μια ταινία ανεβοκατεβαίνουν οι πράσινες γραμμές έντασης. Όμως από τα ηχεία δεν ακούγεται τίποτα. Μόνο κάτι σιγανό κριτς-κρατς χωρίς τίποτα παραπάνω. Δοκίμασα clear CMOS + load BIOS setup defaults χωρίς τύχη. Aν δεν βρω λύση θα δοκιμάσω και ένα format και μετά βλέπουμε...Οποιαδήποτε ιδέα ευπρόσδεκτη.
Incredible Σεπτέμβριος 24, 2012 #2 Σεπτέμβριος 24, 2012 Η μητρική είναι η DFI LANParty DK 790FXB-M3H5. Στα καλά καθούμενα σταμάτησε να δίνει ήχο στα ηχεία. Τα ηχεία εξετάστηκαν σε άλλο PC και δουλεύουν κανονικά, όπως και το καλώδιο σύνδεσης. Από τον μείκτη έντασης βλέπω να δουλεύει κανονικά ο ήχος στα windows 7 καθώς όταν παίζει μια ταινία ανεβοκατεβαίνουν οι πράσινες γραμμές έντασης. Όμως από τα ηχεία δεν ακούγεται τίποτα. Μόνο κάτι σιγανό κριτς-κρατς χωρίς τίποτα παραπάνω. Δοκίμασα clear CMOS + load BIOS setup defaults χωρίς τύχη. Aν δεν βρω λύση θα δοκιμάσω και ένα format και μετά βλέπουμε...Οποιαδήποτε ιδέα ευπρόσδεκτη.αρχικά βγάλε-βάλε τους drivers μπορεί να πείραξες κάτι καταλάθος!
Ταμτάκος Σεπτέμβριος 26, 2012 Author #3 Σεπτέμβριος 26, 2012 Πήρα μια άλλη για να τελειώνω. Με την παλιά δεν βρήκα λύση. Ξαναπέρασα λειτουργικό αλλά δεν έγινε τίποτα. Για να μην την πετάξω αυτή τελείως, έχει δοκιμάσει κάποιος αυτά τα USB audio sticks?
Volrath Σεπτέμβριος 26, 2012 #4 Σεπτέμβριος 26, 2012 Στέξε λίγο...πήρες νέα -ίδια- μητρική και σου κάνει τα ίδια;
Ταμτάκος Σεπτέμβριος 27, 2012 Author #5 Σεπτέμβριος 27, 2012 Στέξε λίγο...πήρες νέα -ίδια- μητρική και σου κάνει τα ίδια;Διόρθωσα το προηγούμενό μου post γιατί δεν ήταν ξεκάθαρο.Πήρα καινούργια μητρική (μια φθηνή MSI) και δουλεύει κανονικά ο ήχος. Την DFI που μου έμεινε δεν ξέρω τι να την κάνω. Ή θα την πετάξω ή θα προσπαθήσω να πάρω ήχο από USB stick.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.