kuza Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24, 2012 Παιδια εδω και 3 μερες το κινητο μου κανει κατι κολπα.Αναβοσβήνει η οθονη του κινητου οταν ειναι κλειδωμενο, λες και παταω καποιο πληκτρο.Τι μπορει α συμβενει?Μου το εκανε και παλια αλλα περασε.Μηπως να κανω αναβαθμιση android απο 2.3.4 σε 4.0?Καν αν ναι πως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evan Σεπτέμβριος 24, 2012 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2012 Εχεις βαλει καποιο live wallpaper εκτος απο αυτα που εχει απο τη μαμα του? Εαν ναι τοτε βαλε ενα default και θα δεις οτι δεν θα σου αναβει η οθονη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Σεπτέμβριος 24, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2012 Εχεις βαλει καποιο live wallpaper εκτος απο αυτα που εχει απο τη μαμα του? Εαν ναι τοτε βαλε ενα default και θα δεις οτι δεν θα σου αναβει η οθονη!εχω βαλει απο αυτα που εχει.Επισης δεν παιζει να ειναι απο πληκτρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Σεπτέμβριος 24, 2012 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2012 Το έχω και εγώ αυτό το θέμα και έχω παρατηρήσει ότι το κάνει όταν υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις!!!Οπότε...μπες νετ, κάνε τα updates σου και voila!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Σεπτέμβριος 25, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2012 Το έχω και εγώ αυτό το θέμα και έχω παρατηρήσει ότι το κάνει όταν υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις!!!Οπότε...μπες νετ, κάνε τα updates σου και voila!!!αυτο ηταν...ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.