Mitos175 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24, 2012 Λοιπον παιδια. Πηγα να "φτιαξω" το pc σε ενα παιδι και εκατσα να τσεκαρω drivers κλπ και αρχισα να κατεβαζω. Με το που κατεβηκαν το internet κοπηκε απο το pc. Πηρα τηλεφωνο στην cyta και μου ειπαν οτι η συνδεση ειναι κομπλε. Δεν μου εχει τυχει προβλημα στο internet και δεν ξερω τι να κανω. Πειτε μου γιατι με εχει αρχισει στις χριστοπαναγιες ο αλλος Στο ρουτερ αναβουν ολα τα λαμπακια που πρεπει Δεν εχει και λαπτοπ κινητο κατι για να τσεκαρω το ασυρματο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeRiChO Σεπτέμβριος 24, 2012 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2012 Στην κάρτα δικτύου πέρασες καινούριους drivers;Σου δείχνει ότι παίζει σωστά?Πάνω στην κάρτα ανάβουν κανονικά τα λαμπάκια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitos175 Σεπτέμβριος 24, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2012 Στην κάρτα δικτύου πέρασες καινούριους drivers;Σου δείχνει ότι παίζει σωστά?Πάνω στην κάρτα ανάβουν κανονικά τα λαμπάκια?στην καρτα γραφικων περνουσα.Τι εννοεις αν παιζει σωστα και αν αναβουν τα λαμπακια?Στο ρουτερ πανω αναβουν ολα κομπλε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeRiChO Σεπτέμβριος 24, 2012 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2012 στην καρτα γραφικων περνουσα.Τι εννοεις αν παιζει σωστα και αν αναβουν τα λαμπακια?Στο ρουτερ πανω αναβουν ολα κομπλε.Η κάρτα σου δείχνει ότι φέρνει internet;Στις ιδιότητες δικτύου σου δείχνει ότι είναι κομπλέ συνδεδεμένη και έχει πάρει σωστή IP;Επίσης το LAN λαμπάκι στο ρουτερ που κουμπώνει το καλώδιο που έρχεται από τον υπολογιστή ανάβει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitos175 Σεπτέμβριος 24, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2012 Σχετικα με το τελευταιο πρεπει να αναβει δεν θυμαμαι.Τα προηγουμε δεν τα τσεκαρα που ειπες θα τα δω αυριο.Μαλλον θα του κανω πρωτα ενα φορματ γιατι μου ελεγε κατι τετοια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeRiChO Σεπτέμβριος 24, 2012 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2012 Κάτι τελευταίο,τσέκαρε αν έχει avast και δες αν είναι ενεργοποιημένο το firewall του γιατί σε μερικούς κόβει τα πάντα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grathk Σεπτέμβριος 24, 2012 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2012 xD Πες μας το πρόβλημα που πηγές να "φτιάξεις". Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeRiChO Σεπτέμβριος 26, 2012 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2012 Έγινε κάτι τελικά?Το έφτιαξες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
grathk Σεπτέμβριος 28, 2012 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2012 Παίζει να είχαμε θερμό επεισόδιο..[MENTION=22551]Mitos175[/MENTION] art thou still alive, η σε φάγανε λάχανο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.