Jump to content

K8VT800PRO & AMD2800-64 πρόβλημα.

mixlss

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Υστερα από 3 καμένες abit an7 αποφάσισα να πάρω την gigabyte k8vt800pro και έναν amd2800-64.Αφου έκανα φορματ και πέρασα τα windows μαζί με τους via 4-1 v4.53 και τους 4.8 catalyst δοκίμασα να τρέξω 3dmark2001 και είχα συνέχεια παγώματα από το πρώτο τεστ και το vpu να με βγάζει έξω.Το ίδιο και χωρίς το vpu.Ετρεξα και cpu bench στο sandra και ήταν ψιλοχάλια τα αποτελέσματα.Εχει κανένας καμία ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει.

ΥΓ.Εκανα και bios update αλλά τα ίδια.

¨εχω το ίδιο συστηματάκι και δεν μπορώ να πω ότι τα παω καλά στο Sadra, αλλά για παγώματα που αναφέρεις δεν μου έχει συμβεί κάτι παρόμοιο ούτε με το F6 ούτε με το f7 bios.

για να βοηθήσουμε πρέπει να μας πεις τι hardware έχεις (βοηθάει να τα βάλεις στην "υπογραφή" σου), και τι ρυθμίσεις έχεις στο bios (timings, volt, ΗΤ κτλ)

(ελπίζω να μην έχεις ενεργοποιημένο το "top performance"!)

Κατέβασα drivers από την amd για τον 64bit και διορθώθηκαν τα παγώματα και γενικά βελτιώθηκε πάρα πολύ το σύστημα.Εβαλα και τους 4.9beta στην club3d9600xt η οποία προκαλεί κάποια αστάθεια όταν της αλλάζεις τις αναλύσεις αλλά μετά δουλεύει μια χαρά.Τα settings του bios μου φαίνονται λίγο φτωχά αλλά δεν τα έχω ψάξει ακόμα.Θα τα ψάξω το απόγευμα.

Αρχική απάντηση από mixlss [Σήμερα, στις 12:50]

.Τα settings του bios μου φαίνονται λίγο φτωχά αλλά δεν τα έχω ψάξει ακόμα.Θα τα ψάξω το απόγευμα.

Nα πατήσεις CTRL+F1 όταν είσαι στο bios για να σου βγάλει όλες τις ρυθμίσεις

Αρχική απάντηση από kbilly13 [Σήμερα, στις 11:01]

Nα πατήσεις CTRL+F1 όταν είσαι στο bios για να σου βγάλει όλες τις ρυθμίσεις

Μήπως υπάρχουν πουθενά όλες οι επιλογές του bios γιατί στο manual δεν τις έχει; Και ακόμα υπάρχει κανένα forum για gigabyte γνωρίζεται;

Δυστυχώς αγαπητέ το BIOS της μητρικής είναι πολύ φτωχό, ειδικά σε θέματα overclocking. Μπορεί μεν να σου δίνει τη δυαντότητα να φτάσεις τα 250/255 σε FSB , αλλά με μόνιμο πολλαπλασιαστή το 9, οπότε θεωρητικά φτ'ανεις τα 2295, αλλά ήδη από τα 1894, όπως είμαι εγώ τώρα, το AGP μου έχει πάει 70, το δε PCI στο 35 και οι μνήμες στο 420. Αν δε τα συνδυάσεις με το ότι δεν έχει lock για AGP/PCI βλέπεις ότι δεν μπορείς να φτάσεις πολύ μακριά.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.