alexdoc Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24, 2012 Μπορω να εγκαταστησω την ψηκτρα του επεξεργαστη (thermaltake spin q) αναποδα στο coolermaster haf x κουτι ετσι ωστε να δημιουργησω χωρο για τις μνημες ram!!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Σεπτέμβριος 24, 2012 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2012 Μπορείς Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexdoc Σεπτέμβριος 24, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2012 δεν αλλαζει κατι με την αποροφηση του αερα με οποια πλευρα κ να την βαλω?ευχαριστω παντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Σεπτέμβριος 24, 2012 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2012 Όχι αφού ρουφάει και από τις δύο πλευρές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rusty_Tool Σεπτέμβριος 24, 2012 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2012 τα σπάει απο εμφάνιση η ψύκτρα. αποδίδει καλά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexdoc Σεπτέμβριος 25, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2012 Αρκετα καληΕχω σηκωσει την cpu στα 3.5 κ δεν μου παρουσιαζει προβλημακ αρκτα αθορυβη!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rusty_Tool Σεπτέμβριος 25, 2012 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2012 κ είναι σίγουρο πως κ απο τις 2 πλευρές ρουφάει αέρα? γιατι , χωρίς να ξέρω, στις φωτογραφίες μου φαίνεται πως απο τη μια ρουφαει απο την αλλη σπρωχνει (ακούγεται λίγο προστυχο ή είναι ιδέα μου? ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexdoc Σεπτέμβριος 25, 2012 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2012 Thermaltakeusa*»*Cooler*»*CPU Cooler*»*Intel Socket LGA 775*»*SpinQ : SpinQ CL-P0466Απο το site της εταιριαςΑπο οτι φαινεται τραβαει κ απο της 2 πλευρεςΑρα λογικα δεν θα υπαρχει προβλημα να την εγκαταστησω αναποδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rusty_Tool Σεπτέμβριος 25, 2012 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2012 Thermaltakeusa*»*Cooler*»*CPU Cooler*»*Intel Socket LGA 775*»*SpinQ : SpinQ CL-P0466Απο το site της εταιριας Απο οτι φαινεται τραβαει κ απο της 2 πλευρες Αρα λογικα δεν θα υπαρχει προβλημα να την εγκαταστησω αναποδα δίκιο εχεις . νόμιζα πως ήταν το αλλο το μοντέλο . προβλημα δε 8α εχεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.