Jump to content

Gtx 670 - 580 - Radeon Hd 6990

Mitos175

Recommended Posts

Ε ναι μα εγω γιαυτο την αλλαξα γιατι δεν εχω τοσο μεγαλες αναλυσεις και τελικα ηταν χειροτερη και απο κατι 5850. Αλλα σε μεγαλες αναλυσεις ειναι καλυτερη απο τις περισσοτερες καρτες.Δεν λεω κατι παραξενο.Δεν εγραψε κανεις για τοσο μεγαλη αναλυση και υπεθεσα οτι μιλαμε για το κλασικο 1080 αντε 1200 μαξ.Και παλι φοβαμαι λιγο τα profiles του cf αλλα σιγουρα η αναλυση αυτη θελει πολυ RAM και πολυ δυναμη γενικα.

Ειχες 6990... Δεν δοκιμασες το πληρες "πακετο" της και την αλλαξες ??? Για ποια καρτα αληθεια?

Ετσι για να μην λεμε πραγματακια "τρομακτικα" η καρτα ( 6990 ) ειναι ακομα στα FORTE της και εχει να δωσει παααααρα πολυ gaming ανενοχλητα . Τωρα αν εχουμε καποιοι το μικροβιο της αναβαθμησης ...."αλλου παπα Ευαγγελιο".

Εγω θα προτεινα 6990 σε καθε περιπτωση.... παραγοντας ???? ΑΝ την βρεις ....σε ΤΙ κατασταση.... και οπως και να το κανουμε ειναι λιιιιγο "Θερμη"....χαχαχαχα

Προτεινα ομως 670 για να την παρει καινουρια απο καποιο καταστημα ....και οπως και να το κανουμε ειναι καρτα επιδοσεων..... ( οχι ομως κατηγοριας 6990 !!!!! )

Αν το παιχνιδι δεν εχει profile τοτε η 6990 ειναι πιο αργη απο 5830 οπως ειχα πει και παραπανω.Στο nfs τοτε εγω τη νυχτα ειχα 10-30 fps και ο αλλος με μια 5830 ειχε 40. Enough said απο μενα. Αλλα οσο μεγαλωνουν οι αναλυσεις τοσο παιρνει τα πανω της η 6990.ΟΤΑΝ η amd εφτιαχνε σωστο profile τοτε επαιζε μια χαρα η 6990 αλλα και οταν αλλαξα και πηρα την 670 που εχω παντα ειχα την εντυπωση οτι ολα ηταν πιο smooth.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.