nickolis90 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24, 2012 Καλησπερα,εχω βρει ενα NOTEBOOK FUJITSU AH532 με core i5 2.5ghz 500gb σκληρο 1 gb nvidia και 4gb 4gb ddr3 ram.Η τιμη του ειναι στα 470 ευρω,πολυ καλη προσφορα κατα τη γνωμη μου,με 3 χρονια εγγυηση.Ο μονος μου προβληματισμος ειναι η αξιοπιστια της fujitsu,ειχα παλια ενα το οποιο αποδειχτηκε σκυλι,απλα εχω ακουσει οτι τωρα τελευταια δεν ειναι και πολυ καλη επιλογη το fujitsu.Αλλες εταιριες για τα ιδια χαρακτηριστικα εχουν τιμες 600-750 ευρω, για αυτο δεν μπορω να στραφω αλλου.Τι γνωμη εχεται γενικα για την fujitsu??Συμπληρώνω,http://www.cosmodata.gr/product/151545/notebook-fujitsu-ah532-me-epexergasti-core-i5-ke-karta-grafikon-gt620-1gb-apoklistika-stin-cosmodata Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickolis90 Σεπτέμβριος 24, 2012 Author #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2012 Κανεις?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oric Σεπτέμβριος 25, 2012 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2012 ...Τι γνωμη εχεται γενικα για την fujitsu??...Την καλύτερη. Το μόνο "πρόβλημα" αυτού του laptop είναι η παλιομοδίτικη εμφάνιση (χοντροκομμένο, καμιά σχέση με ultrabook). Επίσης, ένα θέμα στο οποίο χωλαίνει η Fijitsu είναι το θέμα της μπαταρίας, καθώς μετά από 2-4 χρόνια, αναλόγως της χρήσης της, δεν θα βρεις αυθεντική. Αν αυτό είναι σημαντικό για σένα, πάρε κάποιο Lenovo ή Dell. Αν θα βολευτείς με μπαταρία τρίτου κατασκευαστή, πάρε το Fujitsu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.