Jump to content

Αγορα laptop

nickolis90

Recommended Posts

Καλησπερα,εχω βρει ενα NOTEBOOK FUJITSU AH532 με core i5 2.5ghz 500gb σκληρο 1 gb nvidia και 4gb 4gb ddr3 ram.

Η τιμη του ειναι στα 470 ευρω,πολυ καλη προσφορα κατα τη γνωμη μου,με 3 χρονια εγγυηση.Ο μονος μου προβληματισμος ειναι η αξιοπιστια της fujitsu,ειχα παλια ενα το οποιο αποδειχτηκε σκυλι,απλα εχω ακουσει οτι τωρα τελευταια δεν ειναι και πολυ καλη επιλογη το fujitsu.Αλλες εταιριες για τα ιδια χαρακτηριστικα εχουν τιμες 600-750 ευρω, για αυτο δεν μπορω να στραφω αλλου.Τι γνωμη εχεται γενικα για την fujitsu??

Συμπληρώνω,

http://www.cosmodata.gr/product/151545/notebook-fujitsu-ah532-me-epexergasti-core-i5-ke-karta-grafikon-gt620-1gb-apoklistika-stin-cosmodata

...Τι γνωμη εχεται γενικα για την fujitsu??

...

Την καλύτερη. Το μόνο "πρόβλημα" αυτού του laptop είναι η παλιομοδίτικη εμφάνιση (χοντροκομμένο, καμιά σχέση με ultrabook). Επίσης, ένα θέμα στο οποίο χωλαίνει η Fijitsu είναι το θέμα της μπαταρίας, καθώς μετά από 2-4 χρόνια, αναλόγως της χρήσης της, δεν θα βρεις αυθεντική. Αν αυτό είναι σημαντικό για σένα, πάρε κάποιο Lenovo ή Dell. Αν θα βολευτείς με μπαταρία τρίτου κατασκευαστή, πάρε το Fujitsu.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.