Jump to content

Samsung 840 ssd

Recommended Posts

Αν θες την άποψή μου θα έπρεπε οι SSD να μετρούνται με το 30-35% χώρο ελεύθερο και όχι άδειοι, εκτός αν κάποιος τους αγοράζει για να μετράει ταχύτητες και όχι για να τους δουλεύει όπως πρέπει.

Δεν έχει διαφορά, αισθητή τουλάχιστον, ακόμα και στα νούμερα. Η μεγάλη διαφορά που έχουν τα drives είναι όταν είναι κενά, με όταν έχουν λειτουργικό. Το λειτουργικό είναι που τους ζορίζει αρκετά. Από εκεί και πέρα, όσο έχω δει τουλάχιστον, οι διαφορές είναι πολύ μικρές ακόμα και μέχρι το 70-80% της χωρητικότητας των drives.

Κορυφή ο 840 Pro, αλλά μάλλον δεν θα κρατήσει την κορυφή για πάνω από μήνα :whistling

τι υπονοουμενα ειναι αυτα τετοια ωρα και δεν θα μπορεσουμε να κοιμηθουμε ρε πετρο?:p

κανα καινουριο crucial βλεπω να μαντευει.Διοτι OCZ και ΙΝΤΕL βγαλαν προσφατα καινουριες παρτιδες σε ολα τα segment

Η OCZ έχει ανακοινώσει ήδη Indilinx 3 controller.

Δεν γνωρίζω για ποιον μιλάει ο Πέτρος...

Υ.Γ. Ξέρω και για LSI Sandforce 3000 series, αλλά απλά εικασίες.

Έγινε επεξεργασία από jax7480

.... σήμερα

Αυτες οι φωτο διωκονται απο το ηλεκτρονικο ε"γγγγ"λημα .....τοση γυμνια τοση προστυχια....μα επιτελους!!!!!

Ποσα να αντεξει "ενας απλος ανθρωπος"!!!!???? χαχαχαχαχαχα

Καλοριζικος ;)

δεν μπορω να πω οτι με χαλαει το μεγεθος και η ταχυτητα, αλλα τα 4κ writes δεν ειναι λιγο χαμηλα;

840 250gb με λειτουργικα κλπ πανω

Ίσως επειδή έχεις drivers Microsoft;

Κατέβασε τους τελευταίους IRST:

http://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?DwnldID=21852