psygreg Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24, 2012 θα μου πείτε το κλασσικό " γιατι χρήση το χρειαζεσαι, και ποσα λεφτα διαθετεις"σωστα θα το πειτε, αλλα εγω θα ξεκινησω αντιστροφα : τι κανει το ενα και τι αλλο, ωστε να δω τι επιλογες υπαρχουν (προφανως σε τιμες που δεν ειναι λογικες για κατι τετοιο π.χ. 600 ευρω για ενα tablet...)σημειωνει πως δεν σκοπευω να ασχοληθω με προιοντα της (cr)apple. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Σεπτέμβριος 24, 2012 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2012 Αμα το θελεις για Skype, fb, browsing ενα tablet ειναι μια χαρα... Για τι χρηση το θελεις ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
psygreg Σεπτέμβριος 24, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2012 Αμα το θελεις για Skype, fb, browsing ενα tablet ειναι μια χαρα...Για τι χρηση το θελεις ? :PPPP Browsing, μεταφορες αρχειων (π.χ.μουσικη, σπανια ταινιες,), Forums κλπ κατι σαν sub-unit του Desktop σκεφτομαι, δλδ δεν θελω να απομονωσω το Desktop απο το Netbook ή Tablet αλλα επειδη δεν εχω γνωση απο tablets καθολου, κι απο φορητους υ/π γνωρίζω μόνο τα laptops, δεν ξερω κατα ποσο συμφαιρει ενα Netbook ή ενα Tablet για παροντικη αγορα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Themos Οκτώβριος 1, 2012 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2012 Νομιζω η λυση του tablet αποτελει μονοδρομο πλεον οταν το θες για τετοια χρηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Οκτώβριος 1, 2012 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2012 Tablet και παλι Tablet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.