gatonini Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24, 2012 Καλησπέρα, το μηχάνημα της υπογραφής μου αν και δούλευε μέχρι χτες κανονικότατα, σήμερα το πρωί πατώ το κουμπί να ανοίξει, αλλά τίποτα . Εκανε ενα τσαφ το φωτάκι του ανεμιστηρα, και άρχισε να βαράει 2 φορές συνεχόμενα το τροφοδοτικό. Εβγαλα τον ανεμιστήρα μπας και ηταν η αιτία , αλλα τσαφ άλλος ανεμιστήρας και πάλι 2 μπιπ συνεχόμενα από το τροφοδοτικό. Γνωρίζει κάποιος να μου πει πιθανές αιτίες και τι να κάνω πριν το πάω για σερβις?Ευχαριστώ Γιάννης.
Predator_Crack Σεπτέμβριος 24, 2012 #2 Σεπτέμβριος 24, 2012 Καλησπέρα.Αρχικά, αποσύνδεσε τις περιφερειακές συσκευές (δίσκους,drives) και άνοιξε να δείς τι κάνει. Άν δέν το επόμενο βήμα είναι , αφού αποσυνδέσεις το καλώδιο ρέυματος (να μήν είναι στην πρίζα τίποτα) να βγάλεις 2 από τις 3 μνήμες που έχεις πάνω. Βγάλε την 2,3 και άσε την πρώτη πάνω. Πόσταρε αποτέλεσμα.
SirDiman Σεπτέμβριος 24, 2012 #3 Σεπτέμβριος 24, 2012 Αμα σου μυριζει τιποτα απο το τροφοδοτικο μη το ψαξεις παραπανω, αυτο ειναι το προβλημα.(και να μη μυριζει εμενα αυτο μου φενεται)
gatonini Σεπτέμβριος 24, 2012 Author #4 Σεπτέμβριος 24, 2012 Έβγαλα τις μνήμες... τίποτα....και πάλιΜετά έβγαλα το μολεξ της κάρτας γραφικών τίποταΣτη συνέχεια έβγαλα όλα τα τα υπόλοιπα μολεξ πλην τροφοδοσίας μητρικής και πάλι νιετ.....Επισκευάζονται τα τροφοδοτικά η τα πετάμε κατευθείαν? 4 χρόνια κιχ δεν έκανε τώρα πάνω στην κρίση θα αποδημήσουν όλα....:suicide2:
Predator_Crack Σεπτέμβριος 25, 2012 #5 Σεπτέμβριος 25, 2012 Επισκευάζονται είναι η αλήθεια αλλά μόνο από άτομο που του πιάνει το χέρι του στα ηλεκτρονικά. Αρχικά και εφόσον είναι εκτός εγγύησης απότι καταλαβαίνω, δοκίμασε να το ανοίξεις και δές άν βλέπεις κάποιον φουσκωμένο πυκνωτή.* Τί τροφοδοτικό είναι ? Μοντέλο...δέν αναφέρεις.* Έχεις δοκιμάσει να το τεστάρεις μόνο του (ενώνοντας πράσινο/μαύρο από το 24πινο) δουλεύει ο ανεμιστήρας του φυσιολογικά?
gdp77 Σεπτέμβριος 25, 2012 #6 Σεπτέμβριος 25, 2012 Τι λέει το manual του τροφοδοτικού για τα 2 μπιπ ? Δεν ήξερα ότι υπάρχουν τροφοδοτικά με ηχητικές ενδείξεις. Νόμιζα ότι μόνο η mobo κάνει μπιπ.* Τί τροφοδοτικό είναι ? Μοντέλο...δέν αναφέρεις.Το γράφει στην υπογραφή του.edit : To έψαξα λίγο. 2 μπιπ (και το κόκκινο λαμπάκι πρέπει να είναι αναμμένο), σημαίνει ότι το psu μπαίνει σε protection mode και ότι έχεις πρόβλημα με την παροχή σου (ή τουλάχιστον το psu αυτό πιστεύει). Τσέκαρε μπρίζα, ups (αν έχεις), καλώδιο τροφοδοσίας κτλ. Δοκίμασε να βάλεις το psu πάνω σε άλλη μπρίζα μόνο του και με άλλο καλώδιο τροφοδοσίας.
gatonini Σεπτέμβριος 25, 2012 Author #7 Σεπτέμβριος 25, 2012 Tελικα μου ήρθε μια επιφώτηση και έβγαλα τη μπαταρία της μητρικής και όλα εντάξει.....το γλυτώσαμε προς το παρόν το 100ρικο....Ευχαριστώ παίδες για της συμβουλές σας....:lock:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.