Jump to content

Ερωτηση για setup!

PitsiR21

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εχω λοιπον το setup Που βλεπεται στην υπογραφη!

Ολα κομπλε.....τρεχει BF3/COD/LoL κτλπ κτλπ μαχ!

Αυτο που με τρωει τωρα εμενα ειναι να δοκιμασω και λιγο ιντελ και πιο συγκεκριμενα

i5 2500k και μια μητρικη για καλο OC!

Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι:

ΑΞΙΖΕΙ απο 6πυρηνο και δε στα 4ghz να παω στον 4πυρηνο i5 ο οποιος και αυτος πιστευω θα εχει ευκολα τα 4

και ισως και τα 4.5Ghz!

Θα δω καποια ουσιαστικη διαφορα η τσαμπα ο κοπος?

Γιατι εδω και καιρο θελω να το κανω αλλα οι πιθανοι αγοραστες νομιζουν οτι το setup μ το εχω για πεταμα!

Ευχαριστω εκ των προτερων!

Κοίτα να δεις να σου πω την άποψή μου... Για εμένα δεν χρειάζεται να δώσεις λεφτά. Ότι θα δεις διαφορές θα δεις. Αλλά δεν πιστεύω ότι χρειάζεται να μπεις στην διαδικασία να δίνεις λεφτά αφού το ήδη υπάρχον σύστημα. Σου δεν σε κόβει. Πουθενά.. Απλά έτσι όπως το βλέπω σε τρώει. Η τσέπη σου... :-)

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Απλα εχω σκαλωσει απιστευτα γιατι ολοι οι Ιντελακιδες εχουν φαγωθει οτι παρολο την ελλιψει πυρηνων απο θεμα δυναμης ειναι πολυ καλυτεροι!

(δεν κατατασσω καπου τον εαυτο μου γιατι οτι με καλυπτει και οτι σηκωνει η τσεπη μου περνω)

Αφού δεν σε κόβει κάπου άστους να λένε... Μόλις θα αντιμετωπησεις πρόβλημα για τις χρήσεις που του κάνεις τότε να αρχίσεις ι να το σκέφτεσαι... Τώρα απολαύσε το μηχάνημα σου... :-)

Δοξα το θεο μεχρι στιγμης το μονο προβλημα που αντιμετωπιζω αν μπορει να θεωρηθει

προβλημα ειναι ενα Coil Whine απο την μητρικη η οποια οσονουπω θα παρει ποδι γιατι θελω

να την πεταξω απο το παραθυρο :rant: !

Κατσέ όπως είσαι.... Μια χαρά είσαι... Αν πχ αλλάξεις μητρική κάποια στιγμή ίσως μετά πας σε fxπου τους περιμένω και εγώ και έχω τα πράγματα μου και κάθονται. Τώρα...

αλλαζοντας μητρικη και περνοντας μια am3+ με 100 ευρω πχ.. εχεις δυνατοτητα να πας σε νεους piledriver (fx)

ουτως η αλλως και να αλλαξεις σοκετ και να πας σε ιντελ εχει σκοπο και η ιντελ να κανει τα κλασσικα..δηλαδη να αλλαξει και αυτη σοκετ.. και να μεταβει στο 1150 ....

δεσ εδω....

post-22530-1416076617,8182_thumb.jpg

οποτε μην αγχωνεσαι...στα λεω αυτα γιατι ειμαι της λογικης οτι μου φτανει αυτο που εχω για αυτα που κανω ?δεν μου φτανει παω σε αλλα...αλλα πιστευω οτι εχει πολλα ψωμια ακομα ο επεξεργαστης σου και γενικα το συστημα σου...

:o εισαι ψαγμενος εσυ!

Με εβαλες στον ισιο δρομο ΙΣΩΣ αλλαξω μητρικη και ως εκει μεχρι να μην με καλυπτει!

για μενα εχεις ενα θηριο επεξεργαστη...κακα τα ψεμματα ειναι διαμαντι...

πες λοιπον οτι δινεις ενα 100ευρω για μητρικη η οποια αποκλειεται να μην υποστηριζει fx new and old...

σε δυο χρονια πχ δεν σου φτανει ο επεξεργαστης σου τον πουλας βαζεις λεφτα και παιρνεις πχ εναν 8350 και οτν κλοκαρεις στον θεο...

κ γλυτωνεις χρηματα μεταβασηςσε αλλο σοκετ...

στο ξαναλεω ομως...ειναι διαμαντι ο επεξεργαστης σου...πολλοι θα τον ηθελαν οπως και εγω χεχεχε

Καλα ναι δεν λεω με εχει βγαλει ασπροπροσωπο!

4Ghz με 1.43v και 100% Stable σε prime95 και λοιπα stress tests!

Με Max Temp π.χ σημερα που εχω παιξει BF3 και LoL τους 33C και χαμηλοτερη του 19C!

Οποτε με βλεπω να αλλαζω μητρικη και να καθομαι στα αυγα μου!

Το ερώτημα ποιό είναι? Αν ο i5 είναι καλύτερος? Είναι και υπό προϋποθέσεις αρκετά.

Αν το ερώτημα είναι αν έχει νόημα η αλλαγή, τότε καθαρά όχι. Πάντα θα βγαίνει κάτι καλύτερο και πάντα κάποιος θα έχει κάτι καλυτερο από αυτό που έχεις. Αν δεν το ξεπεράσεις θα είσαι δυστυχισμένος.

Απλα εχω σκαλωσει απιστευτα γιατι ολοι οι Ιντελακιδες εχουν φαγωθει οτι παρολο την ελλιψει πυρηνων απο θεμα δυναμης ειναι πολυ καλυτεροι!

(δεν κατατασσω καπου τον εαυτο μου γιατι οτι με καλυπτει και οτι σηκωνει η τσεπη μου περνω)

Και επειδη οι Intelακιδες έχουν φαγωθει, πρεπει εσυ να φας την τσεπη σου; Εγω μπορει να διατυμπανιζω στα forums το ποσο δυνατοι ειναι οι Intel και να εχω Pentium 4. Αυτο δε σημαινει οτι θα πρεπει εσυ να τα "ακουμπησεις" για να παρεις Intel. Αμα την αναβαθμιση την πληρωνουν οι Intelακιδες, τοτε ναι, προχωρα σε αναβαθμιση. Αλλα επειδη αυτο δε θα γινει, μεινε οπως εισαι.

Προσωπικα εχω i5 2500K/Z68/6970 (η αναβαθμιση εγινε απο Core2Duo). Καλος μου φιλος εχει Χ6 1100Τ/990Χ/6970. Δεν παρατηρουμε διαφορες μεταξυ των setup που να δικαιολογουν αναβαθμιση απο την πλευρα του.

Αν σε τρωει η τσεπη σου, παρε κατι που να αξιζει. Πχ στην υπογραφη σου δε βλεπω SSD. Η αγορα ενος SSD εχει να σου προσφερει πολλα. Η αλλαγη cpu απο αυτον που εχεις, οχι.

[MENTION=23268]Trexx[/MENTION] το πας σε λαθος μονοπατι το θεμα φιλε μου, προσωπικα αδιαφορω για το αν εχω

καλυτερο PC απο τον εναν η τον αλλον...ποσο μαλλον να ειμαι δυστυχισμενος για αυτο!

[MENTION=6900]AnimaTronic[/MENTION] με καλυψες πληρως μια τετοια συγκριση ηθελα με πανομοιοτυπα build!

Δηλαδη ιδια καρτα γραφικων και ιδιου Range Μοβο!Εφοσον δεν εχετε παρατηρησει καποια

αξιοσημειωτη διαφορα τοτε οπως πολυ σωστα ειπες θα προχωρησω σε αγορα SSD και πιο

συγκεκριμενα ενος Samsung 830 124GB!

Σας ευχαριστω πολυ ολους για τις απαντησεις σας! :thank_you2:

Eίναι το μόνο μονοπάτι που θα δικαιολογούσε να αναβαθμίσεις. Αλλά με αυτό που λες:

τι να καταλάβαινα?

Απλη περιεργεια?

Και ισως οτι αδυνατο να πιστεψω οτι υπαρχει τοσο μεγαλη διαφορα μεταξυ 2 επεξεργαστων

στα ιδια Ghz!

Υπάρχει διαφορά αλλά δεν δικαιολογεί αλλαγή. GHz, πυρήνες κτλ είναι πράγματα δευτευρεύοντα. Άλλη αρχιτεκτονική.

παρε για μενα εναν vertex 4..ο λογος ειναι οτι αξιζει η διαφορα των 15 ευρω για 2 χρονια εξτρα εγγυηση....

και εγω αν δεις εχω τον 830 και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος αλλα οταν τον πηρα δεν ειχε βγει ο vertex για να τον επαιρνα....

Καλα ναι δεν λεω με εχει βγαλει ασπροπροσωπο!

4Ghz με 1.43v και 100% Stable σε prime95 και λοιπα stress tests!

Με Max Temp π.χ σημερα που εχω παιξει BF3 και LoL τους 33C και χαμηλοτερη του 19C!

Οποτε με βλεπω να αλλαζω μητρικη και να καθομαι στα αυγα μου!

είσαι με υδρόψυξη? στο γραφείο σου τι θερμοκρασία έχεις?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.