Jump to content

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΟΥ PC

parperis33

Recommended Posts

Ο 3770κ μου αρεσε κ θα τον παρω σιγουρα γιατι ειναι δυνατος.

...λεω να κανω crossfire σε 2-3 μηνες

...θελω τον 3770κ και θα κανω crossfire.

...σε 2-3 μηνες θα παρω μια 3d

animatronic RAM γιατι 1600ΜΗΖ και οχι περισσοτερα?

Επειδή από τα λεγόμενα σου φαίνεται οτι έχεις αποφασίσει τι θα πάρεις, μάλλον δεν έχει νοήμα να προσπαθήσουμε να σου αλλάξουμε γνώμη για να γλυτώσεις αρκετά χρήματα, χωρίς να χάσεις σε επιδόσεις.

Τροφοδοτικό για Crossfire θα πρότεινα κάτι ποιοτικό σε 650-750W.

Κουτί κάτι μεγάλο και ευάερο για να χωρέσει όλα αυτά και να εισαι ΟΚ απο θέμα θερμοκρασιών.

Κατά τα άλλα, καλοδούλευτα εύχομαι.

...θα το παραγγειλω απο το e-shop.

Aυτό δεν είναι και οτι καλύτερο (το λέω πολύ light), για τόσα χρήματα που θα δώσεις,

σε παρακαλω γυνη το ευαγγελιο δεν ειναι για γελια.λιγος σεβασμος στα θεια δεν βλαπτει

Δε πα να πλύνεις κανένα πιάτο λέω εγώ γιατί βαριέμαι;

[troll mode on]

-o 3770K είναι για τα μπάζα (και εγώ αυτόν έχω αλλά χρειαζόμουν το hyper-threading εσύ?)

-μνήμες στα 1600 μόνο ενώ έχουν βγει μέχρι και 2400?τσκ τσκ :TD:

(μπορεί να μην δεις καμμία απολύτως διαφορά από τις 1600 προσωπικά πιστεύω ότι στις μνήμες μετράει η ποσότητα και όχι το 2400.Οπότε 1600 και 8GB και είσαι τζι τζι)

-crossfire σε 3 μήνες και όχι τώρα?

(ποιός ο λόγος να κάνεις crossfire σε 3 μήνες μια και το συστηματάκι σου θα παίζει ακόμα τα games στο full?)

[/troll mode off]

+1 για την σύνθεση του Trexx.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.