Jump to content

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΟΥ PC

parperis33

Recommended Posts

για σας.προκειτε να φταξω ενα pc και θελω την βοηθεια σας.budget μεχρι 1300.προκειτε για gaming pc περισσοτερο.εχω καταληξει στα εξης

cpu: 3770k

gpu:hd 7870 GHz edition

mobo:asrock Z77 EXTREME-M

cpu cooling:corsair hydro series H100 4 fans

ps:μπορειτε να μου πειτε γνωμες για τα υπολοιπα (psu,ram,ssd,hdd) ? ακομα και για αυτα που σχεδον εχω καταληξει αν υπαρχει κατι καλυτερο περιμενω συμβουλες.

Καλησπέρα. Δες αν θέλεις το παρακάτω + αυτόν τον δίσκο: HDD :: Hitachi 1TB Deskstar 7K1000.D HDS721010DLE630 SATA III 7200rpm 32MB - Visionstudio.gr Το κατάστημα είναι το visionstudio. Θα σου βγει συνολικά γύρω στα 1370 αλλά πιστεύω ότι αξίζει.

post-23268-1416076617,9917_thumb.jpg

[MENTION=26070]parperis33[/MENTION] βλέπω και στα υπόλοιπα που λες δε ζητάς κουτί. Εχεις; Αν ναι ποιο;

Επίσης σε ποια οθόνη θα συνδέσεις το μηχάνημα;

για σας.προκειτε να φταξω ενα pc και θελω την βοηθεια σας.budget μεχρι 1300.προκειτε για gaming pc περισσοτερο.εχω καταληξει στα εξης

cpu: 3770k

gpu:hd 7870 GHz edition

mobo:asrock Z77 EXTREME-M

cpu cooling:corsair hydro series H100 4 fans

ps:μπορειτε να μου πειτε γνωμες για τα υπολοιπα (psu,ram,ssd,hdd) ? ακομα και για αυτα που σχεδον εχω καταληξει αν υπαρχει κατι καλυτερο περιμενω συμβουλες.

Αφου το PC προοριζεται για gaming, θα προτεινα να βαλεις τον 3570Κ και τη χρηματικη διαφορα ριξτην στην καρτα γραφικων και βαλε μια πιο δυνατη (670, 7950, 7970).

RAM: 2x4GB 1600MHz και εισαι ΟΚ.

PSU: με ενα ποιοτικο 650W εισαι ΟΚ (πχ Corsair AX/HX).

SSD: Samsung 830 128GB ή OCZ Vertex 4 128GB.

HDD: Western Digital Green 2ΤΒ ~ 105€.

Απλα φροντισε να εχεις και ενα δευτερο σκληρο για backup (την εχω "πατησει" στο παρελθον, γι΄αυτο το λεω).

ευχαριστω για το ενδιαφερον σας.

παιδια ειπα περισσοτερο για gaming οχι μονο για gaming.Ο 3770κ μου αρεσε κ θα τον παρω σιγουρα γιατι ειναι δυνατος.για καρτα γραφικων λεω να κανω crossfire σε 2-3 μηνες οποτε κραταω τον 3770κ μενω με την 7870 και κανω crossfire.

οποτε τι psu 8α χρειαστω για 2 καρτες γραφικων? 850w???

trexx ωραιο συστημα αλλα οπως ειπα ποιο πανω θελω τον 3770κ και θα κανω crossfire.

karmen δεν εχω κουτι (ξεχασα να το αναφερω) οποτε καμια γνωμη για να τα χωραει ολα?δλδ κ την δευτερη καρτα γραφικων και το Η100 και οτι αλλο δεν ξερω.οθονη προς το παρων εχω μια 42 plasma.σε 2-3 μηνες θα παρω μια 3d οποτε αν θελετε μπορειτε να μ πειτε καμια καλη για να την εχω υποψην μου.

animatronic RAM γιατι 1600ΜΗΖ και οχι περισσοτερα?υπαρχει διαφορα σε αποδοση?

η μητρικη μου ειναι καλη???

ps: ξεχασα να αναφερω οτι ειναι το πρωτο μου build και οτι θα το παραγγειλω απο το e-shop.

ευχαριστω για το ενδιαφερον σας.

παιδια ειπα περισσοτερο για gaming οχι μονο για gaming.Ο 3770κ μου αρεσε κ θα τον παρω σιγουρα γιατι ειναι δυνατος.για καρτα γραφικων λεω να κανω crossfire σε 2-3 μηνες οποτε κραταω τον 3770κ μενω με την 7870 και κανω crossfire.

οποτε τι psu 8α χρειαστω για 2 καρτες γραφικων? 850w???

trexx ωραιο συστημα αλλα οπως ειπα ποιο πανω θελω τον 3770κ και θα κανω crossfire.

karmen δεν εχω κουτι (ξεχασα να το αναφερω) οποτε καμια γνωμη για να τα χωραει ολα?δλδ κ την δευτερη καρτα γραφικων και το Η100 και οτι αλλο δεν ξερω.οθονη προς το παρων εχω μια 42 plasma.σε 2-3 μηνες θα παρω μια 3d οποτε αν θελετε μπορειτε να μ πειτε καμια καλη για να την εχω υποψην μου.

animatronic RAM γιατι 1600ΜΗΖ και οχι περισσοτερα?υπαρχει διαφορα σε αποδοση?

η μητρικη μου ειναι καλη???

ps: ξεχασα να αναφερω οτι ειναι το πρωτο μου build και οτι θα το παραγγειλω απο το e-shop.

Και ο 3570Κ είναι πολύ δυνατός, δεν είναι μόνο για παιχνίδια αλλά απάντα και σε αυτό που σε ρωτάει η καρμεν. Καλύτερα μια δυνατή κάρτα παρά crossfire.

Αν κατάλαβες τι είπα παραπάνω τότε έχει καλώς.

Απο εκεί και πέρα επειδή θα τον πάρεις που θα τον πάρεις καλορίζικος να είναι.

ευχαριστω αλλα πες γνωμη για κουτι,psu etc δλδ αυτα που ρωταω ποιο πανω :spell:

To κουτί που σου πρότεινε ο Trexx το έχω κάνει review και μπορείς να ρήξεις μία ματιά.

Για το psu, σου πρότεινε ένα πάρα πολύ καλό και πάλι στη σύνθεση του ο Trexx αν και είναι λίγο υπερβολικό για την κάρτα που επέλεξε. Και με ένα τέτοιο θα είσαι οκ

XFX PRO550W Core Edition | Skroutz.gr

ή Μοdular για ευκολότερη τακτοποίηση.

Antec HCG-620M | Skroutz.gr

(σαν πιο οικονομικές λύσεις και πιο κοντά στα W που θες)

Αν πας σε cf ανάλογα τις κάρτες που θα επιλέξεις πας στο psu του trexx ή σε άλλο περισσότερων W (Ποιοτικό και όχι του κιλού πάντα)

Αγάπη στα ίδια χρήματα με το πολύ καλό 620 βρίσκει και αυτό Antec High Current Gamer 750 | Skroutz.gr που θα τον καλύψει και σε περίπτωση crossfire. Τι λες?

Κι ένα review: Antec High Current Gamer 750 W Power Supply Review | Hardware Secrets

Επίσης καλό απλά πρότεινα το 620 σαν modular για πιο εύκολη τακτοποίηση στο 300r.

Επίσης αν αποφασισει για το cooler και πάει στην Η100, όπως έγινε με το cpu, δηλώνω αθώα καθώς του είπα να διαβάσει το review.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.