jomousou Σεπτέμβριος 23, 2012 Author #21 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2012 Απαιτήσεις από το fsx έχω πολλές, όσον αφορά τα γραφικά και τα frames. Κάποια στιγμή λέω να πάρω και yoke και rader pedals. Προς το παρόν δεν είχα δυνατό μηχάνημα για τα στηρίξω και είναι και πανάκριβα. Υπολογιστή θα ξανά αλλάξω σε αρκετά χρόνια να είμαστε καλά ως τότε. Οπότε θέλω το μηχάνημα να κρατήσει στον χρόνο από τεχνολογικής άποψης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Σεπτέμβριος 23, 2012 #22 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2012 Ωραία. Εκτιμώ ότι η σύνθεση που σου έκανα είναι η πιο optimized για το fsx σε αυτό το μπάτζετ. Χωρίς να σημαίνει ότι υστερεί αλλού, το αντίθετο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jomousou Σεπτέμβριος 23, 2012 Author #23 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2012 Αυτό μου λένε και άλλοι simmers της virtual Ολυμπιακής, που είμαι μέλος. Πετάω στο δίκτυο της VATSIM, για όσους την γνωρίζουν. Το fsx είναι ένα μοναδικό και συνάμα << απαράδεκτο>> πρόγραμμα, γιατί δυστυχώς το έφτιαξε η microsoft... Δεν ξέρεις πότε θα κρασάρεις και θα δεις αυτό το μισητό μήνυμα << a fatal error occurred>> <<Το πρόγραμμα πρέπει να κλείσει>> ... Για αυτό ζήτησα τη βοήθειά σας.Το fsx ειναι μια ειδικη περιπτωση.Πρωτα θελει καλο cpu με ανεβασμενα ρολογια οσο πανε..και μετα μια δυνατη καρτα..Ακομα και την 7950/670gtx που ειπαν τα παιδια να βαλεις ειναι υπεραρκετη για αυτο το παιχνιδι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jomousou Σεπτέμβριος 23, 2012 Author #24 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2012 Έγραψα 1000 με 1200€ γιατί τόσο υπολογίζω και πιστεύω ότι κάνει ένας καλός υπολογιστής. Αν πρέπει να φτάσω και στα 1300€ δεν θα κάνω πίσω. Όπως και να έχει με δόσεις θα το πάρω με πιστωτική. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jomousou Σεπτέμβριος 23, 2012 Author #25 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2012 Καλό βράδυ παιδιά, σας ευχαριστώ πολύ για όλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsoureki Σεπτέμβριος 24, 2012 #26 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2012 Γιατί το αρχικό ποστ θυμίζει ransom letter; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jomousou Σεπτέμβριος 24, 2012 Author #27 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2012 Τί θες να πείς, ransom letter? Χρησιμοποίησα στο πρώτο μου μήνυμα Arial black γραμματοσειρά και μέγεθος 4... Τα παιδιά που μου απάντησαν με βοήθησαν υπεραρκετά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.