jomousou Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23, 2012 Γειά σας και καλώς σας βρήκα, το όνομα μου είναι Γιάννης, 33 ετών και μένω στην Αθήνα. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα αγοράσω καινούργιο σταθερό υπολογιστή, από το πλαίσιο λέω να κάνω την αγορά και θα ήθελα να σας ρωτήσω τί να βάλω πάνω. το budget μου είναι 1000 με 1200€ και η μόνη μου απαίτηση από τον υπολογιστή μου είναι να σηκώνει αξιοπρεπώς με σταθερότητα (χωρίς fatal errors κτλ) το αγαπημένο μου χόμπυ το fsx (flight simulator X) της microsoft με τα διάφορα add-onns που χρησιμοποιώ. Σκέφτομαι επεξεργαστή intel i7, motherboard gigabyte, για κάρτα γραφικών λέω Nvidia αν και δεν ξέρω αν υπάρχουν πιο αξιοπρεπείς εταιρίες από αυτήν και απο σκληρούς οπωσδήποτε έναν σκληρό SSD γύρω στα 120Gb με λειτουργικό μέσα για το fsx αποκλειστικά, έναν ακόμα γύρω στα 300 με 500Gb με λειτουργικό και αυτός μέσα για να εγκαθιστώ τις άλλες εφαρμογές μου (νομίζω και από όσο μου έχουν πεί φίλοι και γνωστοί που έχουν καλύτερες γνώσεις από μένα είναι εφικτό κάτι τέτοιο) , ώστε να bootάρω ή τον ένα ή τον άλλο κάθε φορά που θα ανοίγω τον υπολογιστή μου και έναν τρίτο σκληρό 1Τb για καθαρά αποθηκευτικό ρόλο. Εσείς τι θα μου προτείνατε να βάλω πάνω και αν είναι όντως εφικτή μια τέτοια λύση. Κάθε βοήθειά σας θα μου ήταν πολύτιμη, προκαταβολικά σας ευχαριστώ πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.