Jump to content

HD Δεν εμφανίζεται στο My computer

StamR

Recommended Posts

Έχω στον υπολογιστή μου 3 δίσκους. 2 σε raid και 1 σε atapi μονο του. Το πρόβλημα είναι ότι ο δευτερος δίσκος δεν εμφανίζεται στο "My computer" , ωστόσο στο device τον βρίσκει κανονικά. ΑΝ του κάνω απεγκατασταση και μετα κανω "ελενχω για νεο υλικό" τον βρίσκει και δουλεύει κανονικά. Οταν τον κλείσω το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει ! ΕΛΕΟΣ. Εχω βαρεθεί αυτο το πράγμα. Το λέιτουργικό είναι WINDOWS XP αγγλικά. :wall:

Εκανα το πρώτο με την Reg και τώρα δεν λειτουργεί καλα ! Χαλασε τα windows και δεν μπορώ ουτε καν να επαναφέρω την reg απο το backup που εκανα. δεν μπενει ουτε σε safe mode ! Τώρα είμαι με το "last good.." ΣΙΚ ! Αυτο με το disk management το εχω κανει 300 φορες αλλα και πάλι δεν εγινε τιποτα.

Αρχική απάντηση από StamR

Εκανα το πρώτο με την Reg και τώρα δεν λειτουργεί καλα ! Χαλασε τα windows και δεν μπορώ ουτε καν να επαναφέρω την reg απο το backup που εκανα. δεν μπενει ουτε σε safe mode ! Τώρα είμαι με το "last good.." ΣΙΚ ! Αυτο με το disk management το εχω κανει 300 φορες αλλα και πάλι δεν εγινε τιποτα.

μαλλον καποια μλκιτσα θα εκανες με τη reg :whistling

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.