StamR Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17, 2004 Έχω στον υπολογιστή μου 3 δίσκους. 2 σε raid και 1 σε atapi μονο του. Το πρόβλημα είναι ότι ο δευτερος δίσκος δεν εμφανίζεται στο "My computer" , ωστόσο στο device τον βρίσκει κανονικά. ΑΝ του κάνω απεγκατασταση και μετα κανω "ελενχω για νεο υλικό" τον βρίσκει και δουλεύει κανονικά. Οταν τον κλείσω το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει ! ΕΛΕΟΣ. Εχω βαρεθεί αυτο το πράγμα. Το λέιτουργικό είναι WINDOWS XP αγγλικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Αύγουστος 17, 2004 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2004 τι γινετε ρε ολοι αυτο το προβλημα εχουμε??το ειχα παθει πριν 2 βδομαδες με cd-roms k εκανα format μετα εμαθα οτι παιζει κατι με τη registry check this ----> http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=687 Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Αύγουστος 17, 2004 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2004 Αν τον βρισκει στο disk management (δεξι κλικ στο mycomputer->manage) απλα κανεις δεξι κλικ στο partition και "change drive letter and paths". Link to comment Share on other sites More sharing options...
StamR Αύγουστος 17, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2004 Εκανα το πρώτο με την Reg και τώρα δεν λειτουργεί καλα ! Χαλασε τα windows και δεν μπορώ ουτε καν να επαναφέρω την reg απο το backup που εκανα. δεν μπενει ουτε σε safe mode ! Τώρα είμαι με το "last good.." ΣΙΚ ! Αυτο με το disk management το εχω κανει 300 φορες αλλα και πάλι δεν εγινε τιποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Αύγουστος 17, 2004 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2004 Αρχική απάντηση από StamR Εκανα το πρώτο με την Reg και τώρα δεν λειτουργεί καλα ! Χαλασε τα windows και δεν μπορώ ουτε καν να επαναφέρω την reg απο το backup που εκανα. δεν μπενει ουτε σε safe mode ! Τώρα είμαι με το "last good.." ΣΙΚ ! Αυτο με το disk management το εχω κανει 300 φορες αλλα και πάλι δεν εγινε τιποτα. μαλλον καποια μλκιτσα θα εκανες με τη reg :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.