Krusk21 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23, 2012 Καλησπέρα παιδιά,Σκέφτομαι να φτιάξω το πρώτο μου custom pc σχεδον για ολες τις χρήσεις (gaming, επεξεργασία φωτο/video, επαγγελματική με σχετικά βαριά προγράμματα).μεχρι στιγμής ύστερα απο ενα μικρό ψάξιμο στο διαδίκτυο εχω καταλήξει στα εξής:Μητρική: Asus sabertooth z77 (ο λόγος που την επέλεξα είναο ότι υποστηρίζει mvp οπότε θα έχω περισσότερα fps)Eπεξεργαστής : intel i7 3770kΚάρτα γραφικών:nvidia geforce 680 gtxΚουτί: Thermaltake level 10 gtΨύξη cpu: Corsair H100Ram: 4*4Gb kingston hyperx blu 1600 MhzFan controller : NZXT Sentry LXSSD: samsung series 830 256GbΑκόμα δεν έχω καταλήξει στο τροφοδοτικό στο οποίο θα ήθελα την βοήθεια σας όπως επίσης και της προτάσεις σας για τυχόν βελτιώσεις στο υπάρχων configuration.Περιμένω λοιπόν :crazy_pilot: Link to comment Share on other sites More sharing options...
pargotzi Σεπτέμβριος 23, 2012 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2012 Με όλα αυτά είσαι άρχοντας! Πάρε και ένα τροφοδοτικόCorsair Enthusiast Series TX850 V2 | Skroutz.grκαι είσαι κομπλέ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rusty_Tool Σεπτέμβριος 23, 2012 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2012 850 watt? κ με 650 θα είσαι κομπλέ.:yes2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krusk21 Σεπτέμβριος 24, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2012 Καταρχάς ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις σας :worship:. Η αλήθεια είναι οτι για το τροφοδοτικό σκεφτόμουν και εγω για 850w απλά και μόνο για να μαι σίγουρος,απλά δεν ήξερα που να κοιτάξω για κάτι καλό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rusty_Tool Σεπτέμβριος 24, 2012 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2012 Καταρχάς ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις σας :worship:. Η αλήθεια είναι οτι για το τροφοδοτικό σκεφτόμουν και εγω για 850w απλά και μόνο για να μαι σίγουρος, απλά δεν ήξερα που να κοιτάξω για κάτι καλό. αν σκοπεύεις σε sli στο μέλλον τοτε 850W psu είναι κομπλέ αν όχι τότε τα 850 είναι overkill. προσωπική μου άποψη. δικιά σου η απόφαση Link to comment Share on other sites More sharing options...
pargotzi Σεπτέμβριος 24, 2012 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2012 Το τροφοδοτικό είναι κάτι που δεν το αλλάζεις συνέχεια. Αν σε παίρνει οικονομικά, μπορείς να αγοράσεις ένα καλό 850αρι που θα σου κρατήσει και για την επόμενη αναβάθμιση. Αποφασίζεις και διαλέγεις. Καλές αγορές! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rusty_Tool Σεπτέμβριος 24, 2012 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2012 Η τάση(όχι του ρεύματος) των εταιρειών σε καινούριους επεξεργαστές , καρτες γραφικών, μνήμες και δίσκους είναι να μειώνουν την απαιταίμενη ισχύ λειτουργίας /δαπάνη απο τους παλαιότερους . με άλλα λόγια πάμε χρονο με το χρόνο σε λιγότερο εργοβόρα συστήματα. για παράδειγμα οι ivy σε σχέση με τους sandy είναι 20% λιγότερο δαπανηροί σε ενέργεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
kexas1 Σεπτέμβριος 24, 2012 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2012 προσωπικα εχω το Τhermaltake 800 toughpower εδω και 2 μιση χρονια περιπου και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitos175 Σεπτέμβριος 24, 2012 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2012 Μονο εμενα η 680 μου φαινεται λιγο overkill? Και με μια 670 κομπλε θα ειναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krusk21 Σεπτέμβριος 25, 2012 Author #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2012 Μονο εμενα η 680 μου φαινεται λιγο overkill? Και με μια 670 κομπλε θα ειναι.Σκοπεύω να φτιάξω ένα μηχάνημα το οποίο θέλω να μου βγάλει μια 5αετία τουλάχιστον με όσο το δυνατόν λιγότερη οικονομική επιβάρυνση για αναβαθμίσεις / συντηρήσεις στο μέλλον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitos175 Σεπτέμβριος 25, 2012 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2012 Σκοπεύω να φτιάξω ένα μηχάνημα το οποίο θέλω να μου βγάλει μια 5αετία τουλάχιστον με όσο το δυνατόν λιγότερη οικονομική επιβάρυνση για αναβαθμίσεις / συντηρήσεις στο μέλλον.Και παλι για εμενα δεν υπαρχουν ουσιαστικες διαφορες μεταξυ τους.Οποτε θα τραβηξουν το ιδιο πανω κατω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narzul Σεπτέμβριος 25, 2012 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2012 Το να δωσεις τωρα 100 ευρω παραπανω για να παρεις μια καρτα γραφικων που ειναι κατα 5-8% καλυτερη απο την 670 , πιστευεις οτι θα σε σωσει απο μελλοντικη αναβαθμιση?Δωσε 250 ευρω τωρα για καρτα , και αλλα 250 ευρω μετα απο 2,5 χρονια για να παρεις φρεσκια καρτα , αντι να δωσεις 500 τωρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krusk21 Σεπτέμβριος 26, 2012 Author #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2012 Μόλις παρέλαβα την Η100 και η απορία μου ειναι η εξής:Πως πρέπει να τοποθετηθούν τα ανεμιστηράκια έτσι ωστε να έχω την καλύτερη δυνατή ροή αέρα μεσα στο κουτί(level 10 gt)? Sorry για το πρήξιμο άλλα πρωτη φορά στήνω μόνος μου κουτί απο την αρχή και θέλω να είμαi σίγουρος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anonymous Σεπτέμβριος 26, 2012 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2012 που θα βαλεις το ψυγειο?στην οροφη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rusty_Tool Σεπτέμβριος 26, 2012 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2012 η καλύτερη θέση ειναι να σπρώχνουν αέρα προς τα εξω απο το κουτί (push) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krusk21 Σεπτέμβριος 26, 2012 Author #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2012 Για την οροφή έλεγα καθώς δεν νομίζω να χωράει κάπου αλλού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.