DjHrge Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23, 2012 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΧΩ 2 ΔΙΣΚΟΥΣ SEAGATE 320 KAI HITACHI 500ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ WINDOWS ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΜΟΥ..ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ..ΔΕΙΤΕ PRTSCN AΠΟ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΔΙΣΚΩΝ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕΕΕ ΠΛΖΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nimbus Σεπτέμβριος 23, 2012 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2012 Καλωσήρθες!Φανταζομαι εννοείς πως δεν βλεπεις τον Hitachi στον windows explorer. Δες αν φαίνεται στο BIOS. Αν όχι άνοιξε το κουτί του υπολογιστή και έλεγξε τα καλώδια.Την εικόνα σου θα πρέπει να την ανεβάσεις σε σελίδα του στυλ ImageShack Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexgk Σεπτέμβριος 25, 2012 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2012 Άλλαξε το καλώδιο data του σκληρού όπως λέει και παραπάνω ο φίλος. Αν μπορείς κάνε boot από ένα live linux ubuntu cd και δες αν φαίνεται εκεί ο δίσκος. Αν όχι τότε κάτι δεν πάει καλά με τον σκληρό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.