zyx Αύγουστος 18, 2004 #21 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2004 seagate και εγω και μετα maxtor Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Αύγουστος 18, 2004 #22 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2004 Αρχική απάντηση από kekropas [Σήμερα, στις 06:44] ........Ξέχασα να ρωτήσω οι Hitachi τελικά τι λένε? Είναι αλήθεια ότι δεν είναι και ότι πιο αξιόπιστο? Μια φορα και εναν καιρο ειχαν βγαλει 2 σειρες με προβληματα, απο εκει και περα οσο αξιοπιστοι ειναι οι αλλοι ειναι και αυτοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Αύγουστος 18, 2004 #23 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2004 Γενικότερα πιστεύω ότι σκληρό και να πάρεις θα μείνεις ευχαριστημένος,άλλος για την ταχύτητα,άλλος για το θόρυβο,... κτλ!Οπότε εξαρτάται εσύ τι προτιμάς.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thresh86 Αύγουστος 18, 2004 #24 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2004 Προτεινω και εγω Seagate κι ας μην εχω τωρα αυτη τη στιγμη,αλλα λογω παλιας εμπειριας με 3 των 20GB εμεινα απολυτα ευχαριστημενος.Και το προσον τους,δηλ οτι ειναι αθορυβοι στις μερες μας με τοσο θορυβωδη συστηματα εχει αρχισει και λαμβανεται σοβαρα υποψη. ________________________ Athlon Xp 2600@2185 Mhz,Tt Polo 735,MSI FX5900XT,512 MB DDR,IBM 7200 40GB,Shuttle An35 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Αύγουστος 18, 2004 #25 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2004 Αρχική απάντηση από unstoppable [Σήμερα, στις 10:03] Μια φορα και εναν καιρο ειχαν βγαλει 2 σειρες με προβληματα, απο εκει και περα οσο αξιοπιστοι ειναι οι αλλοι ειναι και αυτοι. Και έχουν - όπως είχαν πάντα - και ένα προβάδισμα στις επιδόσεις σε σχέση με τους υπόλοιπους...Τα 5 χρόνια εγγύησης που δίνει η Seagate είναι πολύ δελεαστικά πάντως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMylonas Αύγουστος 18, 2004 #26 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2004 Αρχική απάντηση από Voudas με τί χρήση εσύ είδες διαφορά?? Είδα διαφορά όταν τον είχα σε ATA133 και έκανα Decrypting ταινία, κέρδιζα περίπου 1 λεπτό σε σχέση με ATA100.... Και γενικά τα πάντα πηγαίνανε γρηγορότερα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Αύγουστος 18, 2004 #27 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2004 Αρχική απάντηση από DMylonas Είδα διαφορά όταν τον είχα σε ATA133 και έκανα Decrypting ταινία, κέρδιζα περίπου 1 λεπτό σε σχέση με ATA100.... Και γενικά τα πάντα πηγαίνανε γρηγορότερα.... Μιλαμε φυσικα για τον ιδιο controller και ακριβως τις ιδιες συνθηκες με απλη αλλαγη απο ΑΤΑ 133 σε ΑΤΑ 100 μεσω software/bios? Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon_747 Αύγουστος 22, 2004 #28 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2004 Μολις αλλαξα τον 2ο Wd120jb μεσα σε δυο μηνες ... :cry: :wall: Φυσικα πηρα Seagate τωρα... (Μου φαινεται οτι ειναι λιγο γρηγοροτερος και πιο αθορυβος) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Αύγουστος 22, 2004 #29 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2004 Έχω Maxtor και Seagate και μπορώ να σου πω τι έχω παρατηρήσει.Σε απλές λειτουργίες του υπολογιστή ο Seagate είναι πιο αθόρυβος από τον Maxtor.Στην ανασυγκρότηση ο Maxtor είναι πιο αθόρυβος από τον Seagate (αλήθεια).Οι Seagate ζεστένονται περισσότερο από τους Maxtor.Στις επιδόσεις είναι περίπου το ίδιο.Αν πάρεις seagate, καλό είναι να αερίζεται καλά για να είσαι πιο σίγουρος μην πάθει τίποτα από θερμοκρασία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Αύγουστος 22, 2004 #30 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2004 7 μηνες με 2 raptor 36gb σε raid 0 , απλα αψογοι και ταχυτατοι... αλλα θερμενονται (με εναν 80αρι ανεμηστηρα απο πισω παντως εισαι οκ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogi Αύγουστος 22, 2004 #31 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2004 Συμφωνώ με τον Hero, ο 200άρης segate που έχω σε σχέση με τους 80αρηδες μαξτορ είναι το ίδιο "θορυβώδης" (μόνο στην έντονη λειτουργία) το μοτέρ δεν ακούγεται και στους 2 (είναι και οι 2 με fdb μοτέρ) αλλά ο segate ζεσταίνεται ΠΟΛΥ, μιλάμε ΚΑΙΕΙ αν δεν αερίζεται σωστά, αν και υποπτέυομαι ότι φταινε τα 200gb σε σχέση με τον μαξτορ. Επιπλέον εχει πιο γρήγορο seek time σε σχέση με τον maχtor (200άρης γαρ σε σχέση με τα 80 tou maxtor) και περίπου το ίδιο transfer rate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.