Nos-Dio Αύγουστος 17, 2004 #21 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2004 μπορεις να βαλεις μονο το τετραπινο πανω στην μητρικη και να ανοιξεις το μηχανημα... παντως εχουν προσπαθησει και αλλοι και δεν τα καταφεραν.... αν τον εχεις παρει απο το πλαισιο δωσε τους τον πισω με δικαιολογια μου καηκε το ανεμιστηρακι(θα το ξαψεις εσυ) και μου ανοιγει το πσ και μετα απο λιγο σβηνει...αλλα Ιντελ Cpu δυσκολα αλλαζουν...δεν ειναι τυχαιο το 82% μεριδιο της αγορας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Αύγουστος 18, 2004 #22 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2004 Βασικα η προσπαθεια να καψω καποιον απενεργοποιωντας τελειως το συστημα προστασιας της μητρικης ηταν ματαιο. Το μηχανημα ηταν ανοιχτο επι 45 λεπτα τουλαχιστον, χωρις να σβησει και τον επεξεργαστη (συμφωνα με την μητρικη) στους 117 βαθμους κελσιου. Οταν τελικα εσβησε για αγνωστη μεχρι στιγμης αιτια, χαρηκα παρα πολυ, μεχρι την στιγμη που ξαναπατησα το Power. Και ανοιξε ΞΑΝΑ!! Το καλυτερο που εχεις να κανεις(δοκιμασμενο αλλα δεν πετυχαινει παντα) απο το τροφοροτικο του υπολογιστη σου , με 2 καλωδια που πηγαινουν στην γραμμη των 5Volt (κοκκινο το ενα και μαυρο το αλλο) ακουμπησε 2 πινακια του επεξεργαστη. 99% δεν θα αφησει σημαδια για το καψιμο του. Αλλα ακομα και να αφησει παλι δεν μπορουν να αποδειξουν τιποτα :devil: Υ.Γ. Αν δεν ξερεις ποια πινακια να ενωσεις, ε, κατεβασε απο ΕΔΩ το datasheet του P4 και βρες 2 γειωσεις και χωσε βολτ. Στην σελιδα 43 δειχνει τα πιν του επεξεργαστη και πως ειναι αριθμημενα και απο εκει και περα τι κανει το καθενα. Γκουντ Λακ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Alex(x) Αύγουστος 18, 2004 #23 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2004 ποπο!θα με αρωστήσετε βρε παιδιά!!! πως λένε ..."'όλοι μαζί το σκάσαν" Και ένας φίλος μου είπε να βρω το Datasheet,και να του ρίξω 30Volt. Α επι τη ευκαιρεία πωλείται P4 2.8 533 :devil: :devil: :tomato: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Αύγουστος 25, 2004 #24 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2004 αυτον θες να καψεις ρε τρελε? μια χαρα ειναι η cpu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.