xnewtone Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22, 2012 Καλησπέρα παιδιά και καλός σας βρίσκω ειναι το πρώτο μου Θέμα στο forum και αυτό αφορά τις κάρτες ηχου :CREATIVE SOUND BLASTER X-FI XTREME GAMERASUS XONAR DX και ASUS XONAR D1 το ερώτημα moy είναι το εξής έχω την gamer αξίζει μια αλλαγή σε xonar και για πιο λόγο. Σίγουρα θα ρωτήσετε τι ηχοσυστημα έχω, είναι ένα σετ 5.1 της creative. Θα θελα τις γνώμες σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Σεπτέμβριος 22, 2012 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2012 Για παιχνιδια αγοραζεις ενα καλο σετ ακουστικων headphones (2.0 ουτε 2.1-5.1-7.1) με, εγω θα ελεγα asus dx λογο σοβαροτερου software(υπαρχουνε και τροποποιημενοι Drivers https://brainbit.wordpress.com/category/uni-xonar/) , και την επομενη φορα που θα μπεις σε fps θα φας kick γιατι θα νομιζουν πως εχεις wallhack Καλη και η xfi αλλα εχει παλιώσει, ιδια αποδοση σχεδον εχεις και με asus Link to comment Share on other sites More sharing options...
xnewtone Σεπτέμβριος 22, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2012 sirdiman δεν καταλαβα αυτο με το kick Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.