Cguevara Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22, 2012 Έχει εδώ και καιρό που μετακόμισα Γερμανία αλλά έχω αφήσει τον πύργο μου πίσω!! Έχει κανείς να προτεινει οικονομικο τρόπο μεταφοράς του στην Γερμανία? Είναι ένα PC της Thermaltake Fulltower Armor αρκετά βαρύ γύρο στα 25 κιλά μαζί με αυτά που έχει μέσα (η υπογραφή μου)! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Σεπτέμβριος 22, 2012 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2012 Το πουλάς εδω στην Ελλάδα, παίρνεις τα λεφτά που θα μαζέψεις + τα μεταφορικά που θα γλυτώσεις για να τον στείλεις Γερμανία, βαζεις και ενα ψιλο ακόμη και παίρνεις καινουριο μηχανημα αρκετά πιο γρήγορο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
goku_dbz Σεπτέμβριος 22, 2012 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2012 ^could not agree more!μην μπλέκεις τώρα με μεταφορικά και ιστορίες!πούλα το μηχάνημά σου Ελλάδα και αγόρασε άλλο εκεί...άμα ψάξεις λίγο ebay.de θα βρεις ό,τι θέλεις (σε μεταχειρισμένα) και σε πολύ καλές τιμές!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cguevara Σεπτέμβριος 22, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2012 Το πουλάς εδω στην Ελλάδα, παίρνεις τα λεφτά που θα μαζέψεις + τα μεταφορικά που θα γλυτώσεις για να τον στείλεις Γερμανία, βαζεις και ενα ψιλο ακόμη και παίρνεις καινουριο μηχανημα αρκετά πιο γρήγορο...Το θέμα είναι ότι δεν είμαι εκεί για να το πουλήσω!! θα ήταν βεβαια πολύ καλύτερα να το έδινα και να έπαιρνα άλλο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cguevara Σεπτέμβριος 24, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2012 Έχω πρόταση από μια μεταφορική για 80 ευρό! 1700 χιλιόμετρα 25 κυλά πιστεύω αξίζει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Σεπτέμβριος 24, 2012 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2012 Μόνο έτσι θα σου βγεί οικονομικά.Οδική μεταφορά με "μικρο-μεσσαία" εταιρία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.