Jump to content

Μεταφορά από Ελλάδα για Γερμανία

Cguevara

Recommended Posts

Έχει εδώ και καιρό που μετακόμισα Γερμανία αλλά έχω αφήσει τον πύργο μου πίσω!! Έχει κανείς να προτεινει οικονομικο τρόπο μεταφοράς του στην Γερμανία? Είναι ένα PC της Thermaltake Fulltower Armor αρκετά βαρύ γύρο στα 25 κιλά μαζί με αυτά που έχει μέσα (η υπογραφή μου)!

Το πουλάς εδω στην Ελλάδα, παίρνεις τα λεφτά που θα μαζέψεις + τα μεταφορικά που θα γλυτώσεις για να τον στείλεις Γερμανία, βαζεις και ενα ψιλο ακόμη και παίρνεις καινουριο μηχανημα αρκετά πιο γρήγορο...

^could not agree more!

μην μπλέκεις τώρα με μεταφορικά και ιστορίες!

πούλα το μηχάνημά σου Ελλάδα και αγόρασε άλλο εκεί...άμα ψάξεις λίγο ebay.de θα βρεις ό,τι θέλεις (σε μεταχειρισμένα) και σε πολύ καλές τιμές!!!

Το πουλάς εδω στην Ελλάδα, παίρνεις τα λεφτά που θα μαζέψεις + τα μεταφορικά που θα γλυτώσεις για να τον στείλεις Γερμανία, βαζεις και ενα ψιλο ακόμη και παίρνεις καινουριο μηχανημα αρκετά πιο γρήγορο...

Το θέμα είναι ότι δεν είμαι εκεί για να το πουλήσω!! θα ήταν βεβαια πολύ καλύτερα να το έδινα και να έπαιρνα άλλο...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.