Pokemon640 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22, 2012 θέλω λίγο βοήθεια γιατί δεν έβγαλα άκρη που έψαχνα skroutz, πως να το κάνωέχω : 1 κεραία τηλεόρασης στη ταράτσα, (και καλώδιο μέχρι εμένα φυσικά)θέλω : να μοιράσω σε 4 τηλεοράσεις σήμα για ψηφιακή.Τι εξοπλισμό πρέπει να αγοράσω; (πέρα από καλώδια)τιμές πόσο πάνε;ο εξοπλισμός θα είναι σε εσωτερικό χώρο.Αν έχετε δοκιμάσει κιόλας τον εξοπλισμό που θα προτείνετε ακόμη καλύτερα.Αγορά από κατάστημα στην Αθήνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 22, 2012 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2012 Μπορεις με 2 τροπους. Ο πρωτος και πιο σωστος ειναι σε ενα κεντρικο σημειο στην ταρατσα να βαλεις εναν πολυδιακοπτη (καλη μαρκα ειναι η SPAUN) οπου θα φευγουν τα καλωδια προς τις θεσεις τηλεορασεων. Αλλιως απο την υπαρχουσα τηλεοραση μπορεις να βαλεις ενα φτηνο σπλιτερακι και να το πας δωματιο/δωματιο, αλλα οι απωλιες ειναι μεγαλες ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Σεπτέμβριος 22, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2012 θέλω τη σωστή λύση.Τα καλώδια (4) είναι μαζεμένα σε 1 σημείο στο δωμάτιο και περιμένουν.Πόσο πάει ο πολυδιακόπτης; Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Σεπτέμβριος 22, 2012 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2012 αφου τα εχεις μαζεμενα απλα ενωσε τα με ενα splitter 4 θεσεων και εισαι οκ.πλεων με το dvb-t και απωλειες να εχεις μια χαρα παιζει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 22, 2012 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2012 Ενας απλος SPAUN κανα 80-100Ευρω.Σιμο, το DVB-T μετα απο σπλιτερ χανει εως και 8-10db. Στου πατερα μου την πολυκατοικια (με διελευσεως πριζες) η τελευταια απλα δεν πιανει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Σεπτέμβριος 22, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2012 ποιο μοντέλο ακριβώς;κάτι τέτοιο;Eξαρτήματα TV | Projectors | Ενισχυτές | Κεντρικοί | Ενισχυτής TV Spaun MBV 420F | e-shop , ηλεκτρονικά & ηλεκτρικά είδη , Αλιφραγκής Link to comment Share on other sites More sharing options...
ts0gl1s Σεπτέμβριος 23, 2012 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2012 Ρώτα έναν ηλεκτρονικό τι ακριβός χρειάζεσαι επειδή μπορεί στην περιοχή που μένεις να μην χρειάζεσαι καθόλου ενισχυτή οπότε θα είναι τζάμπα κόστος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.