anhelito Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17, 2004 http://www.e-shop.gr/sql/show_per.phtml?id=PER.700207είδα αυτό το τροφοδοτικό. Για ΑΤΧ μητρικές δεν κάνει όμως έ? Είναι καλό???????? Σε σχέση με το Τάγκα ποιό είναι καλύτερο?
jdrogas Αύγουστος 17, 2004 #2 Αύγουστος 17, 2004 Το συγκεκριμενο δεν δειχνει και τιποτα στοιχεια οσο αναφορα τα αμπερ που βγαζει σε καθε γραμμη.Οσο για το tagan πιστευω στα 480w ειναι κορυφη.
wrong method Αύγουστος 17, 2004 #3 Αύγουστος 17, 2004 Εχει μόνο ένα ανεμιστήρα καί 400w.Με λίγα ευρώ παραπάνω μπορείς να πάρεις κάτι καλύτερο καί στα 480.
anhelito Αύγουστος 17, 2004 Author #4 Αύγουστος 17, 2004 ok. έλεγα μήπως είναι κάτι ιδιαίτερο αλλά όκ. Αφού υπάρχει το Τάγκα!!!
unstoppable Αύγουστος 17, 2004 #5 Αύγουστος 17, 2004 Το τροφοδοτικο ειναι αψογο, ισως και καλυτερο απο το tagan
enduracell Αύγουστος 17, 2004 #6 Αύγουστος 17, 2004 Καλά έφερε Fortron το e-shop? Πραγματικά και γω πιστεύω ότι είναι πολύ καλή επιλογή. Ξέρει κανένας αν το 400άρη έχει τα trimmer μέσα?
yanni Αύγουστος 17, 2004 #7 Αύγουστος 17, 2004 Καλά το e-shop έχει αρχίσει και γίνεται πολύ extreme μαγαζί. Μπράβο τους. Όσο για τον ενα fan δεν είναι καθόλου πρόβλημα αυτό μιας και είναι μεγάλος και η ροή αέρα που δημιουργεί υπέρ αρκετή για ψύξη.Για τα Fortron μέχρι στιγμής καλά έχω ακούσει και για τα λεφτά του ίσως να είναι καλή αγορά.
unstoppable Αύγουστος 17, 2004 #8 Αύγουστος 17, 2004 Κριμα που δεν εχει και το 530W fortron που ειναι τρελο PSU, αλλα αυτη την στιγμη με 92 δεν αγοραζεις καλυτερο PSU στην ελλαδα απο αυτο.
wrong method Αύγουστος 17, 2004 #9 Αύγουστος 17, 2004 Με μέγιστη "ονομαστική" ισχύ 400w δεν το νομίζω.Ούτε τα db θορύβου αναφέρει.Δεν μπορώ να απαντήσω γιά τη σύγκριση με το tagan γιατί δεν το ξέρω.
unstoppable Αύγουστος 17, 2004 #10 Αύγουστος 17, 2004 Mην κοιτας την ονομαστικη, τα fortron παντα εδιναν πολυ παραπανω απο την ονομαστικη τους ισχυ.
jdrogas Αύγουστος 17, 2004 #11 Αύγουστος 17, 2004 Ναι αλλα αν δεν εχουμε τεχνικα χαρακτηριστικα πως θα το συγκρινουμε?
Shaman Αύγουστος 17, 2004 #12 Αύγουστος 17, 2004 Το Google βοηθάει σε τέτοιες περιπτώσεις....http://www.fortron-source.com/Τα Fortron μ@μ@νε...................... :worship: Επιτέλους και στην Ελλάδα....Unsto, αφού φέρνουν το μικρό φαντάζομαι ότι δε θα έχουν πρόβλημα να φέρουν και το 530W.
unstoppable Αύγουστος 17, 2004 #13 Αύγουστος 17, 2004 Και τα τεχνικα χαρακτηριστικα τι θα σου δειξουν, η εταιρια δεν θα βαλει τα πραγματικα, για συγκριση θα πρεπει να δεις εμπειριες απο αλλους χρηστες, αν δεν κανω λαθος ο soki το εχει οποτε αν περιμενεις κανα 2 βδομαδες να γυρισει θα παρεις απο πρωτο χερι τις απαντησεις που θες.
enduracell Αύγουστος 17, 2004 #14 Αύγουστος 17, 2004 Κοιτάξτε review στο net παίδες, όσο για το θόρυβο είναι πολύ χαμηλός ακριβώς επειδή φοράει 120άρη και στο πίσω μέρος έχει πλήρη ελευθερία να φύγει ο αέρας. Και μη κοιτάτε ποτέ ονομαστική αν ήταν έτσι θα αγοράζαμε όλοι Q-tec 550W
jdrogas Αύγουστος 17, 2004 #15 Αύγουστος 17, 2004 Αρχική απάντηση από unstoppable [Σήμερα, στις 13:50] Και τα τεχνικα χαρακτηριστικα τι θα σου δειξουν, η εταιρια δεν θα βαλει τα πραγματικα, για συγκριση θα πρεπει να δεις εμπειριες απο αλλους χρηστες, αν δεν κανω λαθος ο soki το εχει οποτε αν περιμενεις κανα 2 βδομαδες να γυρισει θα παρεις απο πρωτο χερι τις απαντησεις που θες. Εγω δεν ενδιαφερομαι να το αγορασω αλλα απλα να βλεπαμε ποσα αμπερ βγαζει.Συγκεκριμενα εγω το ξερω μονο σαν φιρμα δεν εχω διαβασει τιποτα.Οσο αναφορα αν το εχει καποιος χρηστης ειναι καλο να μας πει εντυπωσεις.Τωρα π.χ στο δικο μου συστημα μπορει να εχει καλες τασεις στο δικο σου οχι.Δεν ειναι παντα απολυτο οτι θα παιζει παντου καλα.Εγω ας πουμε ειχα το tagan κι εμεινα πολυ ευχαριστημενος αλλα υπηρξαν κι αλλοι που δεν θελουν ουτε να το δουν με χαρακτηριστικα οπως υπερθερμανση,θορυβο,τριξιματα κλπ.Ας μην κρυβομαστε ειναι και θεμα τυχης παιδια το harware γενικα σε τι κομματι θα πεσεις.
unstoppable Αύγουστος 17, 2004 #16 Αύγουστος 17, 2004 Αρχική απάντηση από Shaman..........Unsto, αφού φέρνουν το μικρό φαντάζομαι ότι δε θα έχουν πρόβλημα να φέρουν και το 530W. Μακαρι να ειναι ετσι και να ειναι και σε καλη τιμη (για να στειλουμε ενα email να δουμε).
Shaman Αύγουστος 17, 2004 #17 Αύγουστος 17, 2004 Το Tagan βγήκε "στη φόρα" σχετικά πρόσφατα οπότε για τους χρήστες δεν ήταν ένα προϊόν με εξακριβωμένη ποιότητα...Η ίδια η Tagan προφανώς έκανε πολλές βελτιώσεις στην πορεία μέχρι να το φέρει σε ικανοποιητικό επίπεδο - και όσοι βιάστηκαν την πάτησαν!Απο την άλλη η Fortron είναι μύθος στα τροφοδοτικά στη άλλη πλευρά του Ατλαντικού.
zyx Αύγουστος 18, 2004 #18 Αύγουστος 18, 2004 και εγω το ψηφιζο. αντε να φερει το μεγαλο να γουσταρουμε
Daidalos Αύγουστος 18, 2004 #19 Αύγουστος 18, 2004 Μωρε μπραβο το e-shop!!!! Αρχισε να σοβαρευει!!!Παντως μην το ψαχνεται τα fortron ειναι τροφοδοτικα απιστευτης ποιοτητας και αποδωσης! Οσο για το ταγκαν εγω μετα απο προσωπικη τραγωδια δεν εχω να πω και τα καλυτερα λογια! Στην πρωτη αναποδια της δεη καηκε και πηρε μαζι την μητρικη και ενα σκληρο κατι που ειναι απαραδεκτο για τετοιας κατηγοριας τροφοδοτικο!Θα ειχε πολυ ενδιαφερον αν το e-shop εφερνε το 530 σε λογικη τιμη!
taramas Αύγουστος 18, 2004 #20 Αύγουστος 18, 2004 Τι να σας πώ ρε παιδιά, δεν ξέρω, ακούω πολλά απο ολους σας για τα τροφοδοτικά και προσπαθώ να βγάλω μια άκρη για το καινούργιο μου μηχάνημα, εγω χρησιμοποιώ εδώ και ενα χρόνο το Thermaltake PurePower 480w στην Ρόδο που για όσους δεν ξέρουν είναι η κορυφαία περιοχή της Ελλάδας σε διακυμάνσεις του ρεύματος (σε σημείο κάποιες εταιρείες να ακυρώνουν τις εγγυήσεις) και δεν έχει παρουσιάσει το παραμικρό και χωρίς ups ή σταθεροποιητή, τουλάχιστον 4 φορές βραχυκύκλωμα στα καλώδιά του απο λάθος. Είμαι στην σκέψη για ενα tagan για το άλλο μηχάνημα αλλά δεν θέλω προβλήματα, τα χρήματα δεν παίζουν ρόλο γιατί ουτως ή άλλως και το Τhermaltake δεν ήταν φθηνό, με έχετε μπερδέψει, τελικά τι να πάρω ? Tagan - Enermax - Fortron ή να το παίξω κορώνα - γράμματα
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.