stev Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22, 2012 παιδια σκεφτομαι να απρω μια 7870...θελω να εχω την δυνατοτητα αναβαθμισης στο μελλον για να βαλω αλλη μια..στο σιτε της αμδ λει πως η 7870 θελει 1 6πινο και 2 6πινα για κροσσφιρε..ειναι λαθος απο οτι βλεπω στα video ths ghz edition ...με αλλα λογια ψαχνω για ενα οσο πιο σφθηνο γινεται τροφοδοτικο με 4 6πινα και παραπανω απο 600 βαττ..θα προτιμουσα να μου το βρισκατε απο vision studio αλλα απο οπουδηποτε και να το βρειτε δεν εχω προβλημα..ευχαρηστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rusty_Tool Σεπτέμβριος 22, 2012 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2012 καλημέρα,xfx 650 proεχει 2 x 6pin και 2 x 6+2pin .5 χρονάκια εγγύηση :yes2:btw εχεις χώρο πίσω απο το board? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stev Σεπτέμβριος 22, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2012 καλημέρα,xfx 650 proεχει 2 x 6pin και 2 x 6+2pin .5 χρονάκια εγγύηση :yes2:btw εχεις χώρο πίσω απο το board?ευχαρηστψ πολυ...ναι εχω Link to comment Share on other sites More sharing options...
sobi Σεπτέμβριος 23, 2012 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2012 τι επεξεργαστη εχεις ? ειναι πολυ καλο τροφοδοτικο....απλα το μονο που με κανει να εω αμφιβολιες ειναι κατα ποσο θα σηκωσει 2χ crossfire 7870 (παντα αναλογα τον επεξεργαστη τον οποιο εχεις...)αν εισαι σε κανεναν ι5 ι7 καλως αλλα γενικα προσεξε το γιατι αν εχεις μπουλντοζα και την εχεις κλοκαρει ισως να εισαι οριακα....εχω χασει τολ ινκ ρε γαμωτο που λεει ποσα amber -->12v εχουν 2x 7870 crossfire...το ψαχνω κανα δεκαλεπτο και δεν το βρισκωωωωωωωωωω grrrrπαντως ειναι πολυ καλη επιλογη!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stev Σεπτέμβριος 25, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2012 τι επεξεργαστη εχεις ? ειναι πολυ καλο τροφοδοτικο....απλα το μονο που με κανει να εω αμφιβολιες ειναι κατα ποσο θα σηκωσει 2χ crossfire 7870 (παντα αναλογα τον επεξεργαστη τον οποιο εχεις...)αν εισαι σε κανεναν ι5 ι7 καλως αλλα γενικα προσεξε το γιατι αν εχεις μπουλντοζα και την εχεις κλοκαρει ισως να εισαι οριακα....εχω χασει τολ ινκ ρε γαμωτο που λεει ποσα amber -->12v εχουν 2x 7870 crossfire...το ψαχνω κανα δεκαλεπτο και δεν το βρισκωωωωωωωωωω grrrrπαντως ειναι πολυ καλη επιλογη!θαβαλω εναν ι5 3450 τελκ και για τροφοδοτικο αυτο...PSU :: Thermaltake Power Supply 730W ATX 24 pin Smart SP-730P Active-PFC Retail - Visionstudio.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rusty_Tool Σεπτέμβριος 25, 2012 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2012 θαβαλω εναν ι5 3450 τελκ και για τροφοδοτικο αυτο...PSU :: Thermaltake Power Supply 730W ATX 24 pin Smart SP-730P Active-PFC Retail - Visionstudio.grη ΤΤ δεν ειναι και η πιο αξιόπιστη στον τομέα των τροφοδοτικώνγιατί δεν παίρνεις αυτο ? για 9 ευρώ παραπάνω παίρνεις 3 χρόνια περισσότερη εγγύηση απο το ΤΤ.άλλωστε στο τροφοδοτικό οι περισσότεροι την εξαντλούμε πριν το αλλάξουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stev Σεπτέμβριος 25, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2012 η ΤΤ δεν ειναι και η πιο αξιόπιστη στον τομέα των τροφοδοτικώνγιατί δεν παίρνεις αυτο ? για 9 ευρώ παραπάνω παίρνεις 3 χρόνια περισσότερη εγγύηση απο το ΤΤ.άλλωστε στο τροφοδοτικό οι περισσότεροι την εξαντλούμε πριν το αλλάξουμε.δεν νομιζω γτ θα τα παρω απο το vision studio για να μου το φερουν συναρμολογημενο..και πιστεβω πως θα ειναι αρκετο για αυτο που θελω να κανω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sobi Σεπτέμβριος 25, 2012 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2012 τα δυο χρονια εγγυηση ειναι λιγα η αληθεια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stev Σεπτέμβριος 25, 2012 Author #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2012 τα δυο χρονια εγγυηση ειναι λιγα η αληθεια...γτ αμα παθει κατι θα το στειλω δν ξερω κ εγω που για να τ φτιαξουν?λογικα σε κανα τεχνικο θα το στειλω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rusty_Tool Σεπτέμβριος 25, 2012 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2012 γτ αμα παθει κατι θα το στειλω δν ξερω κ εγω που για να τ φτιαξουν?λογικα σε κανα τεχνικο θα το στειλω...άμα εχεις εγγύηση το πηγαίνεις στο μαγαζί που το πήρες και είτε στο αλλάζουν αυτοί είτε το στέλνουν στην εταιρεία για επισκευή ή αντικατάσταση Link to comment Share on other sites More sharing options...
sobi Σεπτέμβριος 25, 2012 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2012 μιλαει για εκτος εγγυησης το παιδι ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rusty_Tool Σεπτέμβριος 25, 2012 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2012 δε νομίζω τάκη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Σεπτέμβριος 25, 2012 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2012 Πάρε αυτό και καθάρισες: PSU :: Corsair Power Supply 750W ATX 24 pin TX V2 CMPSU-750TXV2EU Active-PFC Retail - Visionstudio.gr Θα είσαι άνετος με 2 Χ 7870. Το καλό thermaltake του vsionstudio είναι υο toughpower 775w και βγαίνει παραπάνω.Καλύτερο από αυτό που κοιτάς, περίπου στα ίδια χρήματα και με μεγαλύτερη εγγύηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Σεπτέμβριος 25, 2012 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2012 Απλά μια ενημέρωση/διευκρίνηση. Το ΤΤ που προτάθηκε πιο πάνω ΔΕΝ έχει 2 χρόνια εγγύηση αλλά 3 και ας γράφει το vision και σχεδόν όλα τα καταστήματα 2.Αλλά ούτε εγώ θα το έπαιρνα αν κρίνω απο το review του φίλου ΑρηThermaltake SMART 730 W Review | techPowerUp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.