THANOSJ3 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21, 2012 Καλησπέρα...αποφάσισα λοιπόν να περάσω στο νεράκι και εγώ...το σύστημα μου αποτελείται από τα παρακάτω πράγματα :Ψυγείο : Black Ice GTS IIIΑντλία : koolance pmp 400Ρακόρ και σωλήνες έχω...Μου λυπόνται block για cpu...και reservoir-radiator...θα χρειαστώ και τα δυο?κάποια πρόταση?μιλάμε για socket 1155η φορα θα παίξει κάποιο ρολο?Ρωτάω γιατί την αντλία θα την έχω στο πάτωμα του υπολογιστή και το reservoir σε 5.25bay..Κάποια καλύτερη πρόταση?Ευχαριστώ Θάνος Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasPoly Σεπτέμβριος 21, 2012 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2012 ποιο κουτί έχεις; γιατί να βάλεις την αντλία στο πάτωμα και το Res στις 5.25 αφού μπορείς να έχεις και τα δυο μαζί στις 5.25;Sent from my HTC HD2 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
THANOSJ3 Σεπτέμβριος 22, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2012 Το κουτί μου είναι το CoolerMaster Storm Enforcer..Όταν λες να τα βάλω και τα δυο μαζί πως?Θα χρειαστώ και reservoir και radiator η ένα από τα δυο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasPoly Σεπτέμβριος 22, 2012 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2012 Αν μπορεις δωσε και ενα link για το ψυγειο. Την αντλια μπορεις να την βαλεις στις θεσεις 5.25 με καποιο απο τα παρακατω tankΑν δεν θελεις να σου πιασει πολυ χωρο μπροστα για μια θεση 5.24Alphacool singleΚαι για δυο θεσεις 5.25XSPC Dual Link to comment Share on other sites More sharing options...
THANOSJ3 Σεπτέμβριος 22, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2012 To psigeio > Black Ice GTX Xtreme 360 Radiator - Black - FrozenCPU.comτο πρώτο που έβαλες και πιάνει μια θέση από ελλάδα να το βρούμε κάπου?γιατί να παραγγείλω από έσκο λίγο δύσκολο Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasPoly Σεπτέμβριος 22, 2012 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2012 το ψυγείο το έχεις αγοράσει? δεν κάνει για το κουτί σου.για το τανκ μπορείς να το ζητήσεις από www.eworld.com.gr ή από τον κοπριτη. Sent from my HTC HD2 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
THANOSJ3 Σεπτέμβριος 22, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2012 Το ψυγείο το ξέρω ότι δεν χωράει στο κουτί..Θα το βάλω από επάνω...Θα πάρω ένα τηλέφωνο και στους δυο να δω τι θα γίνει..Ευχαριστώ..άρα μονο reservoir χρησιμοποιώ έτσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasPoly Σεπτέμβριος 22, 2012 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2012 ναι μόνο το Res χρειάζεται και αφού θα το έχεις έξω πάρε και δυο quick disconnect για να αδειαζεις πιο εύκολα το loop.Sent from my HTC HD2 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
THANOSJ3 Σεπτέμβριος 22, 2012 Author #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2012 δυο quick disconnect diladi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasPoly Σεπτέμβριος 22, 2012 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2012 PCI slotPhobyaKoolance MaleKoolance FemaleΤα παρεμβαλεις στις σωληνες και οταν χρειαστει να αδειασεις το loop σου τα ξεκουμπωνεις και σου μενει το ψυγειο αυτονομο χωρις να φυγει σταγονα.Καλο ειναι να σκεφτεις πως θα αδειαζεις και το κυκλωμα οταν το χρειαστεις.Αν και στην περιπτωση σου με μονο το cpu δεν ειναι και τοσο τραγικο αλλα αργοτερα μπορει να βαλεις και αλλα κομματια στο νερο και εκει η κατασταση γινεται λιγο περιπλοκη. Τα quick release που σου εδωσα πανω ειναι με 13/10 σωληνα αν εχεις μεγαλυτερο ή μικροτερο πες μου να βρουμε τα καταλληλα[ame=http://www.youtube.com/watch?v=oHNFu3MM0PA]Video[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
THANOSJ3 Σεπτέμβριος 23, 2012 Author #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2012 Οι σωλήνες μου και τα ρακόρ είναι 3/8.. Άρα αυτό με τα 13/10 δεν μου κάνει.. Ευχαριστώ για όλη την βοήθεια [MENTION=20173]VasPoly[/MENTION] Link to comment Share on other sites More sharing options...
THANOSJ3 Σεπτέμβριος 23, 2012 Author #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2012 Να σου πω...block για την cpu που θέλω είναι όλα ίδια σε θέμα ποιότητας?γιατί βλέπω πολλά διαφορετικά είδη...Ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasPoly Σεπτέμβριος 24, 2012 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2012 http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?282245-Stren-s-2012-CPU-Water-Block-Roundup&p=5123416&viewfull=1#post5123416 πιστεύω ότι θα σου λύσει όλες τις απορίες σου...Sent from my HTC HD2 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ts0gl1s Σεπτέμβριος 24, 2012 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2012 PCI slotPhobya Koolance Male Koolance Female Τα παρεμβαλεις στις σωληνες και οταν χρειαστει να αδειασεις το loop σου τα ξεκουμπωνεις και σου μενει το ψυγειο αυτονομο χωρις να φυγει σταγονα.Καλο ειναι να σκεφτεις πως θα αδειαζεις και το κυκλωμα οταν το χρειαστεις.Αν και στην περιπτωση σου με μονο το cpu δεν ειναι και τοσο τραγικο αλλα αργοτερα μπορει να βαλεις και αλλα κομματια στο νερο και εκει η κατασταση γινεται λιγο περιπλοκη. Τα quick release που σου εδωσα πανω ειναι με 13/10 σωληνα αν εχεις μεγαλυτερο ή μικροτερο πες μου να βρουμε τα καταλληλα Και που βρίσκουμε αυτούς τους συνδετήρες που έχει το βίντεο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Σεπτέμβριος 25, 2012 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2012 Πάρε ένα τηλ στο eworld. Πρέπει έχει απο όσο θυμάμαι. Αλλά και να μην έχει θα σου φέρει ότι θες Link to comment Share on other sites More sharing options...
THANOSJ3 Σεπτέμβριος 29, 2012 Author #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2012 Άσχετο αλλά εγώ με το e-world δεν έβγαλα άκρη. Πήρα 2-3 φορές τηλέφωνο χτες + προχτές αλλά δεν απάντησε κανείς... Μίλησα με τον Γιώργο ( Κοπρίτης ) και όλα τα βρήκαμε μια χαρά... Πλέον καταληξαμε στα 2 block για την cpu... 1 ) Watercool HK CPU Aquatuning - Der Wasserkhlung Vollsortimenter - Watercool HK CPU LGA 1155/1156 Rev. 3.0 LT Watercool HK CPU LGA 1155/1156 Rev. 3.0 LT 10322 2 ) Alphacool NexXxoS XP³ Light Aquatuning - Der Wasserkhlung Vollsortimenter - Alphacool NexXxoS XP Light - Acetal Edition - Intel/AMD Alphacool NexXxoS XP Light - Acetal Edition - Intel/AMD 10418 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Και για την αντλία είπαμε να μπει Koolance pump nozzle & reservoir Base Aquatuning - Der Wasserkhlung Vollsortimenter - Koolance Pump Nozzle & Reservoir Base for PMP-400 Koolance Pump Nozzle & Reservoir Base for PMP-400 (Laing-DDC-Pumpen) 52172 Και από επάνω ένας κύλινδρος... Aquatuning - Der Wasserkhlung Vollsortimenter - Koolance Reservoir Body, 60x120mm (DxH) 236ml Koolance Reservoir Body 236ml 60x120mm (DxH) 46093 Ευχαριστώ και πάλι τον φιλικότατο και εξυπηρετικότατο Γιώργο ( [MENTION=166]Κοπρίτης[/MENTION] ) Θάνος Link to comment Share on other sites More sharing options...
eworld Σεπτέμβριος 29, 2012 #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2012 Άσχετο αλλά εγώ με το e-world δεν έβγαλα άκρη.Πήρα 2-3 φορές τηλέφωνο χτες + προχτές αλλά δεν απάντησε κανείς... Μίλησα με τον Γιώργο ( Κοπρίτης ) και όλα τα βρήκαμε μια χαρά... Πλέον καταληξαμε στα 2 block για την cpu... 1 ) Watercool HK CPU Aquatuning - Der Wasserkhlung Vollsortimenter - Watercool HK CPU LGA 1155/1156 Rev. 3.0 LT Watercool HK CPU LGA 1155/1156 Rev. 3.0 LT 10322 2 ) Alphacool NexXxoS XP³ Light Aquatuning - Der Wasserkhlung Vollsortimenter - Alphacool NexXxoS XP Light - Acetal Edition - Intel/AMD Alphacool NexXxoS XP Light - Acetal Edition - Intel/AMD 10418 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Και για την αντλία είπαμε να μπει Koolance pump nozzle & reservoir Base Aquatuning - Der Wasserkhlung Vollsortimenter - Koolance Pump Nozzle & Reservoir Base for PMP-400 Koolance Pump Nozzle & Reservoir Base for PMP-400 (Laing-DDC-Pumpen) 52172 Και από επάνω ένας κύλινδρος... Aquatuning - Der Wasserkhlung Vollsortimenter - Koolance Reservoir Body, 60x120mm (DxH) 236ml Koolance Reservoir Body 236ml 60x120mm (DxH) 46093 Ευχαριστώ και πάλι τον φιλικότατο και εξυπηρετικότατο Γιώργο ( [MENTION=166]Κοπρίτης[/MENTION] ) Θάνος Καταρχήν χαιρετούμε την κοινότητα του TheLab. Αν και το κατάστημα μας έχει αναφερθεί αρκετές φορές μέσα στο Forum εντούτοις δεν μας έχει δοθεί ποτέ η ευκαιρία να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Με αφορμή το post του μέλους [MENTION=24683]THANOSJ3[/MENTION] καταρχήν θα θέλαμε να ζητήσουμε συγνώμη που τελικά δεν καταφέραμε να σε εξυπηρετήσουμε φίλε αφού όπως φαίνετε τελικά δεν μπόρεσες να επικοινωνήσεις μαζί μας τηλεφωνικά. Ο λόγος του συγκεκριμένου Post δεν είναι για να δικαιολογηθούμε για την αδυναμία επικοινωνίας μιας και δεν μας ενδιαφέρουν να βρούμε φτηνές δικαιολογίες για να καλύψουμε το λάθος μας. Αυτό που θέλουμε να ενημερώσουμε το κοινό του forum είναι ότι επειδή έχουμε και εμείς εντοπίσει ότι τηλεφωνικά πολλές φορές αδυνατούμε να αντεπεξέλθουμε στον όγκο τηλεφωνημάτων και λόγω του ότι πολλές φορές το τηλέφωνο μας είναι κατειλημμένο επί μακρόν με πελάτες που ζητούν συμβουλές για την ψύξη και το modding του υπολογιστή τους έχουμε ενσωματώσει στην σελίδα επικοινωνίας του site μας εφαρμογή για live επικοινωνία με το eworld μέσω εφαρμογής messenger. Στο συγκεκριμένο live support υπάρχει πάντα κάποιος εκπρόσωπος του eworld ακόμα και εκτός ωραρίου καταστήματος για άμεση επικοινωνία μαζί μας. Παράλληλα αναγνωρίζοντας την αύξηση του κοινού στο θέμα του watercooling από την Τρίτη 02/10/2012 δημιουργούμε ένα νέο email επικοινωνίας με το eworld που θα αφορά το θέμα του watercooling και θα είναι το water_support[MENTION=26272]eWorld[/MENTION].com.gr όπου άμεσα θα απαντάμε σε οποιοδήποτε email σχετικά με το θέμα watercooling. Για τέλος ευχαριστούμε το TheLab που φιλοξένησε το συγκεκριμένο Post. Για το eWorld I.M. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THANOSJ3 Οκτώβριος 1, 2012 Author #18 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2012 Δεκτό και μπράβο για την απόφαση δημιουργίας νεου email για την καλυτερη watercooling εξυπηρέτηση [MENTION=20975]karmen1983[/MENTION] τα φώτα σούυυ... Όλα σχεδόν ειναι έτοιμα.. Μπλοκάκι τελικα Watercool HK CPU LGA...οπως και με την αντλία το καπακι και ρεσερβοιρ. Την φορά πως την προτείνετε? Το ψυγείο θα μπεί πάνω απο το κουτί εξωτερικά...η αντλία στο πάτωμα του κουτιου εκτως αν βρεθει τρόπος να βιδωθει καπου... Αντλία-reservoir-ψυγειο-cpu-αντλία? Έχω ψιλομπερδευτεί... Ευχαριστω εκ των προτέρων.. Θάνος Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Οκτώβριος 1, 2012 #19 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2012 Αν κατάλαβα καλά ενσωμάτωσες την αντλία στο reservoir με αυτό εδώ Aquatuning - Der Wasserkhlung Vollsortimenter - Koolance Pump Nozzle & Reservoir Base for PMP-400 Koolance Pump Nozzle & Reservoir Base for PMP-400 (Laing-DDC-Pumpen) 52172σωστά;Αν ναι αντλία και res είναι ένα πράγμα.Αν είναι χώρια res, pump καθώς στην διαδρομή τα αναφέρεις ξεχωριστά το μόνο που δεν θα κάνεις είναι να φύγεις απο την αντλία και να πας απευθείας στο res. Και επίσης θα φροντίσεις η αντλία να είναι πιο κάτω-υψομετρικά- απο το reservoir σου.Οσο για το block θα σου αναφέρει ποια τρύπα είναι το in και ποια το Outps ανέβασε καμιά φώτο να δούμε πως έχεις βάλει τα πράγματα μέσα και τον χώρο πως είναι για να σου πούμε μια "σεμνή" διαδρομή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THANOSJ3 Οκτώβριος 1, 2012 Author #20 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2012 Ακριβώς αντλία και res ειναι ενα και το αυτό... Φωτογραφίες την πέμπτη που θα ειμαι κοντα στο κουτι μου..τωρα βρισκομαι καμια 100αρια χιλιομετρα περα Κατα ώρας το σκεπτικό ειναι να μπεί ψυγείο εκτος υπολογιστη πανω του... Αντλία στο πάτωμα... Πέμπτη βάζω τις φωτο και βλέπουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.