racer Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21, 2012 Λεπόν, αρχίζει σχολική, φοιτητική και δεν ξέρω εγώ τι άλλο χρονιά και πιστεύω για όλους μας είναι λίγο δύσκολο να ξεκολλήσουμε από το δγιάλο. Έχω βρει λοιπόν εδώ και καιρό ένα προγραμματάκι, ονόματι Freedom και αποφάσισα να το δοκιμάσω σήμερα που είχα να κάνω κάτι. Ε, it works και θα το αγοράσω. Ανοίγω thread για να μη χαθεί στο ΠοΘ. Freedom - Internet Blocking Productivity Software Πώς δουλεύει; Το κάνετε install, επιλέγετε για πόση ώρα θέλετε ελευθερία και το πρόγραμμα κόβει το internet. Δε γίνεται να το ανοίξετε και να ακυρώσετε τον εγκλεισμό σας.. Καλές δουλειές :hug: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Σεπτέμβριος 21, 2012 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2012 Για 10 ευρω ερχομαι σπιτι σου και σου κοβω και το καλωδιο :tongue:Χεχ, περα απο τη πλακα ισως χρειαστει καποτε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Σεπτέμβριος 21, 2012 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2012 Λεπόν, αρχίζει σχολική, φοιτητική και δεν ξέρω εγώ τι άλλο χρονιά και πιστεύω για όλους μας είναι λίγο δύσκολο να ξεκολλήσουμε από το δγιάλο. Έχω βρει λοιπόν εδώ και καιρό ένα προγραμματάκι, ονόματι Freedom και αποφάσισα να το δοκιμάσω σήμερα που είχα να κάνω κάτι. Ε, it works και θα το αγοράσω. Ανοίγω thread για να μη χαθεί στο ΠοΘ.Freedom - Internet Blocking Productivity Software Πώς δουλεύει; Το κάνετε install, επιλέγετε για πόση ώρα θέλετε ελευθερία και το πρόγραμμα κόβει το internet. Δε γίνεται να το ανοίξετε και να ακυρώσετε τον εγκλεισμό σας.. Καλές δουλειές :hug: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Σεπτέμβριος 21, 2012 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2012 Seriously? Λες να μη δοκιμάσαμε να κλείσουμε το PC και μετά από 30 λεπτά να φεύγει "καταλάθως" το χέρι στο κουμπάκι; Έτσι και μ' αυτό, απ' την αρχή άνοιγμα...Έλα... η μαγκιά είναι να μην το ανοίγουμε εξαρχής. :tongue: Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Σεπτέμβριος 21, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2012 Μπορεί να έχεις εργασία στο PC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Σεπτέμβριος 21, 2012 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2012 Δεν παίζει με την καμμία, θα το ανοίξω το net άμα είναι ανοιχτός ο Η/Υ. Αν είναι κλειστός δεν υπόσχομαι, αλλά κάτι μπορεί να γίνει τότε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Σεπτέμβριος 22, 2012 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2012 με το ipad, iphone, 0.facebook τι γινεται ομως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Σεπτέμβριος 22, 2012 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2012 είναι απλό, παίζεις πόκεμον:dance3: φτιάξε 6άδα competitive, και ξεκίνα για VGC IVs, ev training, breeding (eggs), shiny κλπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.