Jump to content

phenom or penryn??

alexandros_13

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

σκεφτομαι να φτιαξω νεο συστημα θελω τα φωτα σας να παω στο phenom η να περιμενω 1 μηνα να ερθουν οι quad penryn?για το phenom δεν ακουσα τα καλυτερα ο q660 ειναι πολυ ανωτερος λενε και ας μην ειναι native quad ακουω γνωμες και προτασεις παιδες

ευχαριστω εκ των προτερων

Ακόμα και ο Q6600 είναι παντού πιο γρήγορος από τους phenom. Συνεπώς ή περιμένεις να πάρεις τους καινούργιους ή παίρνεις έναν Q6600...

Ακόμα και ο Q6600 είναι παντού πιο γρήγορος από τους phenom. Συνεπώς ή περιμένεις να πάρεις τους καινούργιους ή παίρνεις έναν Q6600...

ειδη εχω το q6660 στο κυριο μηχανιμα απλα θα φτιαξω και αλλο ενα και σκεφτομουν που να τα ριξω sthn intel h στην amd

περιμενε το b3 stepping των phenom.δεν αξιζουν οι penryn
εχουν διπλες επιδοσεις στην ιδια τιμη οι penryn και δεν αξιζουν:confused:.ο q6600 τους περναει σε ολες τις μετρησεις και οι καινουριοι δεν θα αξιζουν???

Εφόσον είναι περίπου στην ίδια τιμή και οι Penryn έχουν καλύτερη απόδοση αξίζουν πολύ περισσότερο. Βέβαια και οι Wolfdale αξίζουν.

περιμενε το b3 stepping των phenom.δεν αξιζουν οι penryn

αυτες οι τεηριωμενες αποψεις (fanboysμοι μηπως?) παντα με εκπλησουν

και εγω AMDας ειμαι αλλα δεν στρουνθοκαμηλιζω....

αν και ειναι off topic:εγραψα αυτο για τους penryn για να δω αντιδρασεις απο καποιους χρηστες...δεν ηθελα να θιξω κανεναν!οσο για τους penryn μια χαρα ειναι.αλλα αν θες περιμενε και δεν βιαζεσαι περιμενε το b3 stepping και τοτε συγκρινε!

αν και ειναι off topic:εγραψα αυτο για τους penryn για να δω αντιδρασεις απο καποιους χρηστες...δεν ηθελα να θιξω κανεναν!οσο για τους penryn μια χαρα ειναι.αλλα αν θες περιμενε και δεν βιαζεσαι περιμενε το b3 stepping και τοτε συγκρινε!

και εγω amdakias ειμαι χρονια αλλα εφαγαν σκονη μεχρι κ απο τον q6600 φαντασου απο τους penryn τι θα φανε...ελπιζω το b3 να αξιζει αλλα κ παλι δυστυχως θα ειναι πισω απο τους penryn

Χτύπα ένα διπύρηνο... στη βράση κολάει το σίδερο....

Τι χρήση κάνεις στο pc σου... χρειάζεσε τέσσερις πυρήνες??

Αν είναι για νετ, gaming, κλπ χτύπα ένα 8400...

οι περισσότερες εφαρμογές άλλωστε με ένα ή δύο πυρήνες λειοτυργούν...

Αν σου χρειάζονται και οι τέσσερις χτύπα ένα penryn,

αν πάλι όχι κρίμα είναι να σπαταλάς τόση ενέργεια άδικα...

ας σκεφτούμε και το περιβάλλον... :)

ναι αλλα ξερεις και αν δεν το ξερεις μαθε το,πως αυτου του τυπου/ειδους οι απαντησεις ειναι ο ορισμος του trolling & flame starter,οποτε καλο θα ηταν να αποφευγονται :cool:

Χτύπα ένα διπύρηνο... στη βράση κολάει το σίδερο....

Τι χρήση κάνεις στο pc σου... χρειάζεσε τέσσερις πυρήνες??

Αν είναι για νετ, gaming, κλπ χτύπα ένα 8400...

οι περισσότερες εφαρμογές άλλωστε με ένα ή δύο πυρήνες λειοτυργούν...

Αν σου χρειάζονται και οι τέσσερις χτύπα ένα penryn,

αν πάλι όχι κρίμα είναι να σπαταλάς τόση ενέργεια άδικα...

ας σκεφτούμε και το περιβάλλον... :)

δεν εχιες αδικο σε αυτο που λες αλλα καλυτερα quad να γλυτωσω για κανα χρονο μετα ξανα την αναβαθμηση cpu...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.