Jump to content

Lan&Wifi Ταυτοχρονα

MaverickQ

Recommended Posts

Πολυ καλησπερα σας,

Με λιγο ψαξιμο στο νετ ειδα οτι μαλλον γινεται να "τραβαω" ιντερνετ και απο Lan και απο Wifi. Στο σπιτι μου εχω ενεργοποιημενο μονο το Lan αλλα με την καρτα ασυρματου βρισκω και το Wifi του κολλητου στο διπλανο σπιτι. Αυτο που εκανα πρωτα ηταν να δωσω συγκεκριμενη ΙΡ στο Lan προσαρμογεα ενω στο wifi δεν πειραξα τπτ. Επειτα αφου τα ενεργοποιησα και τα 2 τα επελεξα και με δεξι κλικ εκανα μια γεφυρα. Τρεχοντας ομως ενα speed test δεν ειδα να εχω (θεωρητικα) διπλασια ταχυτητα (4+4). Υπαρχει τροπος να ξερω αν δουλευουν και οι 2 συνδεσεις ταυτοχρονα?? το pc εχει win7 32.

Thanks in advance!

Απόσο γνωρίζω δέν γίνεται γέφυρα για τα 2 ξεχωριστά internet που περιγράφεις δηλαδή το δικό σου μέσω ethernet και το wifi του φίλου σου. Πάντα θα χρησιμοποιείται το ένα.

Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να σετάρεις virtual machine και να χώσεις ethernet (σύνδεση σου) εκεί και το wifi στο Normal pc ή το αντίστροφο. Για παράδειγμα θα βοηθούσε άν το wifi ήταν 14mbps και εσύ είχες μόνο 2mbps και ήθελες να "έχεις" αυτή την σύνδεση...

Μαλιστα. Και εγω που νομιζα οτι με την γεφυρα θα γινονταν ενα οι 2 συνδεσεις. Καλη λυση και αυτη με το virtual αλλα δεν μου χρειαζεται. Κριμα να μην υπαρχει τροπος να γινουν ενα οι 2 συνδεσεις. Θα το κοιταξω και λιγο πιο διεξοδικα και αν βρω κατι ρωταω.

Ευχαριστω

Νομίζω πως στα 7άρια γίνεται κανονικά. Σε jdownloader έβαζα πολλαπλά downloads και όταν "γέμιζε" η δικιά μου χρησιμοποιούσε και το wifi, ή τουλάχιστον αυτό κατάλαβα. Στην περίπτωση μου όμως πολύ αστάθεια, δεν είχα καλή ασύρματη σύνδεση.

Αυτό που ζητάς το έκανε ένα πρόγραμμα που ήταν για fund στο kickstarter. Δυστυχώς δε θυμάμαι να σου πω περισσότερα αλλά με ένα search πιστεύω θα το βρεις.

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2

Και στο google που κοιταξε δεν ειναι ξεκαθαρο το θεμα. Αλλοι λενε με το bridge connection γινεται η δουλεια ενω αλλοι λενε δεν γινεται στα 7αρια. Δεν βρηκα κατι που να εχει στανταρ οδηγιες και να ειναι δοκιμασμενο οτι δουλευει. Εδω στο forum γινεται δεν εχει κατι που να ειναι ακριβως αυτο που ζηταω.

Αυτό που ζητάς το έκανε ένα πρόγραμμα που ήταν για fund στο kickstarter. Δυστυχώς δε θυμάμαι να σου πω περισσότερα αλλά με ένα search πιστεύω θα το βρεις.

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2

Connectify Dispatch - Connectify

Αναφερόμουν σε αυτό. Το bridging είναι άσχετο για τη δουλειά που το θέλεις. Με bridging ενώνεις 2 διεπαφές που συνδέονται στο ίδιο δίκτυο. Εσύ εδώ θέλεις να συνδεθείς σε διαφορετικά δίκτυα.

Πολυ δυσνοητο αλλα θα το κοιταξω καποια στιγμη πιο ηρεμα να βγαλω ακρη. Αν και το προγραμμα που προτεινει ο Sirman μου φαινεται καλυτερη λυση απλα δεν εχει κυκλοφορησει ακομα. Οπως και να εχει θα το κοιταξω και το topic που μου λες trendy.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.