Jump to content

Lineage 2

eNoS|S

Recommended Posts

• Replies 724
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από amgamer

ναι,τα ξερω τα noobwars.ειμαι αdmin κιολας στο cod :p

θελω να δω το c5 ομως.δεν ασχολουμαι σοβαρα με αυτο το game..απλα μου αρεσει να βλεπω τα maps..

Α οκ τότε.Από ό,τι ξέρω νομίζω πως ο server του e-global είναι c5.

• 1 month later...

Παίζαν πολλοί. όταν όμως δεν είσαι σίγουρος αν την άλλη μέρα εξακολουθεί να υπάρχει ο server, ή αν δεν θα τον μαμίσουν με τις διάφορες αλχημείες, τι να κάνεις. Η δεν παίζεις ή παίζεις official όπως είπα και λογαριάζεις ένα άκομα πάγιο μηνός....:rolleyes:

Αρχική απάντηση από Snips

Παίζαν πολλοί. όταν όμως δεν είσαι σίγουρος αν την άλλη μέρα εξακολουθεί να υπάρχει ο server, ή αν δεν θα τον μαμίσουν με τις διάφορες αλχημείες, τι να κάνεις. Η δεν παίζεις ή παίζεις official όπως είπα και λογαριάζεις ένα άκομα πάγιο μηνός....:rolleyes:

Aυτο.

Εκτος αν θες απλα να δεις λιγο πως ειναι το game αν σου αρεσει, αν σε τραβαει κ πας μετα σε offcial.

• 10 months later...

ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΙΑ!! ΖΗΤΩ ΒΟΗΘΕΙΑ Ο ΠΑΙΚΤΗς ΜΟΥ ΕΧΕΙ LAGAREI ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΠΑΙΝΩ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΘΥ ΔΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΟΛΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΕΚΕΙ ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ??????

εννοω οτι δεν μπαινει απλο !!! παταω το start αυτο μ βγαζει την εκονα με τον chronicle αλλα μετα σταματαει εκει δεν αλλαζει !!! και ο παικτης δεν κανει τιποτα !!!καταλαβες????δεν μπαινει καθολου ο παικτης!!!!κολλαει εκει στην εικονα!!!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.