Jump to content

Lineage 2

eNoS|S

Recommended Posts

• Replies 724
  • Created
  • Last Reply

Παίδες έχω μεγάλο πρόβλημα. Εδώ και καιρό, με το ίδιο setup πάντα, παίζω στον dragon. Ξαφνικά, μια μέρα, κράσαρε. Έ, από τότε μούχει κάνει τα 3->2 καθώς crash-άρει σε ανύπoπτο χρόνο (καμμιά φορά πετάει και critical error)

Δοκίμασα format, install, reinstall, εξορκισμό...τίποτα! Καμμιά ιδέα;

Αρχική απάντηση από kunoobidi

Παίδες έχω μεγάλο πρόβλημα με το L2...Ήδη πέζω ένα χρόνο σε ένα Server ονόματι Inifinity (dragon-network)...Όλα καλά όλα ωραία μια μέρα ξαφνικά αρχίζει να κρασαρει ΣΥΝΕΧΕΙΑ ασταμάτητα... δηλαδή καθε φορά που έκανα Log in με πεταγε συνέχεια....(ειτε για εγραφε Critical error Ειτε τιποτα)....Λεω θα κανω Uninstall Και μετά install....Το κάνω λοιπόν και πάλι τα ίδια....Με πέταγε είτε όταν έκανα log in είτε σε ανύποπτο χρόνο....Ε λοιπόν έκανα format και ξανά Install....Πάλι μα πάλι τα ίδια πράγματα....Κάποιος να με βοηθήσει σας παρακαλώ

(ΤΟσο καιρο ολα ηταν ρολοι...)

Τι error σου βγάζει στη κονσόλα όταν crashάρει;

Αρχική απάντηση από Neo845

Ρε παιδια εγω επαιζα σε internet cafes και τωρα που εβαλα internet σπιτι μου ψαχνω τροπο για να παιξω απο εδω lineage. Καμια βοηθεια::::::::::

www.la2.gr e-Global

l2.bnb.gr BnB

Οι δύο πιο δημοφιλείς ελληνικοί servers. Μπες στις σελίδες τους και θα βρείς πλήρεις guides για το τι θα κατεβάσεις, πως θα συνδεθείς κλπ.

• 7 months later...

Καλησπερα!

Mia κιαλι ιδεα ειναι να συζητισουμε για εντυπώσεις απο servers kaι γενικοτερα. Σε ποιον, λοιπον, server παιζετε προτεινετε, προτειματε και γιατι?

Ας αρχισουμε λοιπον!:cool::T:

Αρχική απάντηση από Tony93

Mηπως μπορει κανεις να μου βρει το patch του server L2 Godz? Δεν το βρισκω πουθενα.:...:

Αν ο server που αναφέρεται είναι L2 Official type, με συγχωρείς αλλά μιλάμε για crack. Αν είναι L2J κανένα πρόβλημα :)

Τι πρέπει να κάνω έτσι ώστε να παίξω το lineage 2 στον la2 server?Έκανα update το Lineage σε interlude,το patchαρησα με το L2extreme.C4.client.Patch...αλλά και πάλι τπτ.Δεν μου ανήγει το L2Lanch και μου βγάζει κάποια error...:wall::wall::wall:Ρε παιδιά πάω να τρελαθώ!!!Μήπως πρέπει να κατεβάσω κανένα καινούργιο patch?Και αν ναι τότε που?Εχω ψάξει παντού αλλά τπτ....Please help!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν μπορώ να γράψω στο forum τους,γιατι ο admin δεν μας αφήνει να κάνουμε register στο foroum....!!!’σε που μας δίνει μόνο εκεί τις σελίδες που μπορόυμε να κατεβάσουμε τα patches....αλλα όπως λέει και ο ίδιος ο admin,πρέπει να έχουμε κάνει register για να πάμε στις σελίδες που μας δίνει.....!!!!!

Τι θέλει να πει ο ποιητής???Θα με τρελάνει τελείως!!!!

Για δες....http://www.la2.gr/users/announcement.php?f=2

• 7 months later...
  • 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.