Jump to content

Lineage 2

eNoS|S

Recommended Posts

• Replies 724
  • Created
  • Last Reply

Το σκεφτόμουν για franz αλλά λένε οτι γίνεται χαμός απο bots. Εξαλλου τι θα γίνει το full plate set και το +7 yaksa (το έκανα μόνος μου, τα e-bay αφήστε τα, το χρήμα βγήκε από overenchanted d grades). Χώρια ότι έχω κι άλλο account με oracle και scavenger που 40ρίζουν όπου να ναι. Και 4-5 άλλοι φίλοι.

ρε σεις...χρειαζομαι βοηθεια.

μπορει καποιος να μου πει πως να παιξω αυτο το game σε εναν server free ??

το εχω το game αλλα οχι αυθεντικο.ενας φιλος μου το χε δωσει σε κοπια για να δω τι ειναι.

το κανα copy-paste αλλα ζηταει κτ account κτλ κτλ..

το site που μου χε πει να κανω εγγραφη δν υπαρχει πια.

αυτο το παιχνιδι κυκλοφορει αυθεντικο?ειμαι παρανομος που το χω κοπια??

δεν ειναι free online?

για ενημερωστε με ρε σεις...ειμαι ντυπ ασχετος απο αυτα τα δικτυακα..

δεν πειραζει που το εχεις κοπια. και γω απο το internet το κατεβασα(ενας φιλςο μου δηλαδη). λοιπον σου δινω 3 λινκς με free σερβερς....

http://www.l2-paradise.com/ ξενος σερβερ

http://www.l2extreme.com/ ξενος σερβερ

http://www.la2.gr/ ελληνικος σερβερ

διαλεγεις και παιρνεις...τωρα πρεπει να γινεις register. στον πρωτο σερβερ απλα κανεις register, στον δευτερο πρεπει να γινεις πρωτα μελος στο φορουμ και μετα να γινεις μελος στο game και στον ελληνικο δεν ξερω τι παιζεται:D ...μαλλον μονο register χρειαζεται και αυτος.

αφου κανεις register στον σερβερ που θες θα πας και θα κατεβασεις το c4 patch...αυτο θα το κατεβασεις απο το αναλογο site του σερβερ σου...αφου εχεις εγκατεστημενο το lineage2 θα τρεξεις το patch και θα το αφησεις να κανει update(ισως αργησει λιγο). αφου τελειωσει το update τρεχεις το game και βαζεις τα στοιχεια σου...τωρα μπορεις να παιξεις το παιχνιδι.

οπου κολλησεις σφυρα...:)

Αρχική απάντηση από Teodor_ch

σε πιό σερβερ παίζεται εσείς να μπούμε οι νέοι?

να έχει κάποιο νόημα το παιχνίδι

εγω παιζω στον paradise ο ποιος full c4 και στον extreme...στον πρωτο σερβερ το σπαστικο ειναι οτι δεν παιζουν αρκετα φραγκα. αντιθετα στον extreme δεν εχω τετοιο προβλημα. αυτο που μου την σπαει σον extreme ειναι οτι ο σερβερ ειναι c2 και οοοολες σχεδον οι καινουργιες περιοχες ειναι κλειδωμενες...

Αρχική απάντηση από Teodor_ch

ποιός έχει μέλλον?

κοιτα...αν γινει ποτε ο extreme c4 τοτε θα τον παρατησω τον paradise, αλλα επειδη δεν το βλεπω να γινεται σου προτεινω τον paradise. επισς καλος ειναι και ο eglobal ο οποιος μαλλον εχει γινει και αυτος c4 αλλα το σπαστικο με αυτον ειναι οτι ανεβαινεις πολυ αργα lvl....θελει υπομονη.

Αρχική απάντηση από theHitma@n [Σήμερα, στις 21:59]

ρε συ...παιζεις ακομα? αν ναι με τι nickname εισαι και τι lvl?

εχω το spoilerako 35 lvl με nick JdCZT και το τοξοτη lvl 31 νομιζω με nick CzTMiV3C

μικροι ειναι ακομα παιζω αραια και που καμοια ωριτσα δυο max

Παρατηστε τον Eureka ρε παιδια,δεν προκειται ποτε να δειτε ποτε grade equipment....Εκτως κι αν συνεχισεται τον spoiler μονο.Α και τωρα που δεν ειναι και buyable τα quest items,αστο...Ε-global FTW

• 4 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.