Jump to content

Lineage 2

eNoS|S

Recommended Posts

• Replies 724
  • Created
  • Last Reply

Παιδες το L2 ειναι καταπληχτικο game, αλλα ταυτοχρονως και μεγαλο κολιμα..

Εγω επαιζα στον BnB 7 μηνες τωρα, αλλα εδω και 1 βδομαδα το εχω παρατησει το game και τον server..

Οσοι δεν ειστε συνηθισμενοι στο online-gaming να ξερετε θελει μεγαλες θυσιες και απο το προσωπικο σας χρονο. Οσοι δε μπορειτε να βρειτε χρονο, τσαμπα κοπος.. Παντως δε παροτρινω κανεναν να το ξεκινησει, τωρα ποια που καταλαβα τι παιζετε γυρω απο το game και τον συγκεκριμενο server..

Παιδες πιστευω πως το WoW θα αξιζε το κολιμα που εφαγα με το L2, αν και δεν την ξανα-παταω ετσι ευκολα..

p.s. στον BnB με ηξεραν ολοι ως rpgass, αλλα πανε αυτες οι εποχες..

• 2 weeks later...
  • 8 months later...

Παιδια μια ερώτηση γρήγορη γιατι δυο μέρες κατεβάζω και άκρη δεν έβγαλα ακόμη

εχω κατεβάσει απο το noobwars.gr το client C3, εκανα registration στο site, aνοιγω το game βαζω user/pass μου βγάζει 2 σερβερ αλλα πατώντας ΟΚ δεν κάνει τίποτα!

Τι να κάνω? Θέλω να δω τι στο καλό ειναι αυτό το Lineage!!!

1.Στους server που σου βγαζει π[ρεπει να διαλεξεις αυτον που λεει : Down 9999

2.Exουν βγαλει αλλο ενα mini-patch τωρα τελευταια .

Δες εδω : http://www.noobwars.gr/forum/index.php?act=announce&f=328&id=5

για περισσοτερες οδηγιες .

• 4 months later...

Ρε παιδιά, άλλαξα mobo τώρα και παρατηρώ το εξής με την Realtek AC '97 της Asus:

Σε σημεία που υπάρχουν φλόγες κάνει ένα περίεργο κρουτσούνισμα (sic) σαν παράσιτα.

Το ίδιο και στου ξαδέρφου μου την Asus P4G8X..

Έχει κανείς καμμιά ιδέα τι παίζει?

Ο Extreme είναι ένας απο τους πιο καλούς και σταθερούς servers (κατα την άποψή μου). Ξεκίνησα να παίζω εκεί (staris) την πρώτη μέρα μετά το wipe πριν περίπου 2 χρόνια και είμουν το πρώτο νανί που spoilare ssd, bssd recipes (ααααχ ωραίες εποχές, η Giran ήταν ΑΔΕΙΑ). Έπαιζα και Noobwars και BnB αλλά να σας πώ την αλήθεια δεν με ικανοποίησαν.

• 4 weeks later...
Αρχική απάντηση από bleo8onhs [Χθες, στις 22:00]

Παίζει κανεις l2 τώρα?

Εγώ άρχισα official 43lvl warcryer στον Devianne, αλλά ψήνομαι για τον νέο Franz.

Ξεκινησα να παιζω εγω προσφατα L2 αλλα σε πολυ χαλαρους ρυθμους .

Ειμαι στο Franz και απο κοσμο ειναι μια χαρα . :)

Για να το βρεισ αυτο θα μπεισ στο αναλογο site του server στον οποιο μπενεισ κ πεσεισ κ θα το κατεβασεισ απο εκει.Αλλα το c1 θα σου κοβει πολλεσ δυνατοτιτεσ απο το παιχνιδι. Αλλα αμα ετσι θελεισ......:rolleyes:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.