Jump to content

Lineage 2

eNoS|S

Recommended Posts

• Replies 724
  • Created
  • Last Reply

αμα βαριεται κανεις...

ROFL!

Size: 9,5mb

το vid δε βγηκε και πολυ καλα.. αλλα προσεχτε δεξια κατω και φυσικα σε σχεση με την μουσικη :p:tomato:

το ποσταρα εδω γιατι στο WoW Thread σιγα μη το δειτε.. αφιερομενο στον AstraNoc! :D

Τι λέτε ρε παιδιά...............αυτή και αν είναι προδοσία:tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato:

Προδοσία ρε παιδιά, προδοσία............:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Όχι ρε γ@μώτο. Όχι αυτό.:cry: :cry: :cry: :cry:

post-1406-1416071917,4668_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από greekfragma

:cry: μπορει να μου εσπασε τα νευρα στο τελος αλλα θα μου λειψει:cry:

Όντως και εμένα αλλά με συνεπείρε το guildwars:P

P.S Αφού θα το παρατήσω τελείως πια λέω να αφήσω τα karmian μου όποιως θέλει στείλει ένα pm.Θα κάνω και έκπτωση:)

• 3 weeks later...

Απο το σπίτι παίζει κανείς με 56Κ ? Είναι δυνατο? Έστω και εκτος ώρες αιχμής,έστω και μακριά απο Giran.

Απλά το κάψιμο είναι πολύ μεγάλο για να παίζεις απο Net-cafe!

Ακούω εμπειρίες.

P.S:Συγνώμη αν έχει ξανασυζητηθεί το θέμα στο παρελθόν αλλά το να διαβάσω 32 σελίδες μου πέφτει κάπως βαρύ...:...:

Αρχική απάντηση από magenda

Απο το σπίτι παίζει κανείς με 56Κ ? Είναι δυνατο? Έστω και εκτος ώρες αιχμής,έστω και μακριά απο Giran.

Απλά το κάψιμο είναι πολύ μεγάλο για να παίζεις απο Net-cafe!

Ακούω εμπειρίες.

P.S:Συγνώμη αν έχει ξανασυζητηθεί το θέμα στο παρελθόν αλλά το να διαβάσω 32 σελίδες μου πέφτει κάπως βαρύ...:...:

παίζει, το έχω δεί, απλά μπες σε server μικρό ping.

Το πρόβλημα με 56K είναι να κατεβάσεις τον client:hehe: :hehe: :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.