Jump to content

Lineage 2

eNoS|S

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Tig@s [Σήμερα, στις 20:07]

:o ΦιλοC

και επειδη ειμαι καλοC φιλοC εκανα +1 το σπαθακι +3 την πανοπλια,+2 το παντελονι και +1 την ασπιδα...........απλα μαω:devil:

ας ειναι καλα και ο Sam με τα buffs του......2 λεβελ χθες μεσα σε 30λεπτα:D .......γιατι να μην τον πετυχαινα νωριτερα..........σημερα θα καναμε τα quest.......μουχαχαχαχ:clap:

• Replies 724
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 20:46]

και επειδη ειμαι καλοC φιλοC εκανα +1 το σπαθακι +3 την πανοπλια,+2 το παντελονι και +1 την ασπιδα...........απλα μαω:devil:

ας ειναι καλα και ο Sam με τα buffs του......2 λεβελ χθες μεσα σε 30λεπτα:D .......γιατι να μην τον πετυχαινα νωριτερα..........σημερα θα καναμε τα quest.......μουχαχαχαχ:clap:

Πες κάτι και για το L A G !!

ρε fragma... και εγώ τι θα κάνω τώρα? πάλι μόνος μου θα τη βγάλω? γ@μώτο...!

Αρχική απάντηση από dpresv [Σήμερα, στις 01:29]

ρε fragma... και εγώ τι θα κάνω τώρα? πάλι μόνος μου θα τη βγάλω? γ@μώτο...!

εχεις ενα δικιο σε αυτο αλλα δε ειναι δικος μου ο χαρακτηρας.........και τον θελουμε γρηγορα να ανεβει οποτε παιζω συνεχεια με τον μελα.............σου εχω κι αλλα δωρακια αυριο που θα ξαναμπουμε:o

κανας αλλος 30αρης εδω μεσα υπαρχει ρε παιδια να βοηθησει τον dpresv?

φιλε νιωCε

ο server θα γινει wipe σε λιγες μερες.. συνεπως αμα δε σας πω εγω μην ξεκινησετε chars εκει, απλα καντε ενα account να προλαβετε τα registrations πριν κλεισουνε..

για ολα τα αλλα υπαρχει η mastercard.. ερχμμ το msn :upside::woot::tomato:

θα καθαρισουνε τον server (οχι με σκουπα :p) και θα αδειασουνε ολα τα accounts απο chars. συνεπως δε λεει να μλκιστεις απο τωρα.. αλλα επειδη θα κλεισουνε τα registrations προλαβετε να κανετε ενα account.. anyways κι εμενα για WoW με βλεπω με αυτα που ακουω :p:tomato:

δυστηχως δε μπενεις μονο με ini.. πρεπει να βαλεις ολο το Patch και μαλιστα να μην πειραξεις τιποτα μετα (παρα μονον updates απο το δικο του updater) γιατι εχει ελενχο για την εγκυροτητα των αρχειων :tomato:

Αρχική απάντηση από greekfragma [Χθες, στις 06:06]

εχεις ενα δικιο σε αυτο αλλα δε ειναι δικος μου ο χαρακτηρας.........και τον θελουμε γρηγορα να ανεβει οποτε παιζω συνεχεια με τον μελα.............σου εχω κι αλλα δωρακια αυριο που θα ξαναμπουμε:o

χαλάρωσε ρε, πλάκα κάνω! ήδη με έχεις βοηθήσει πάρα πολυ...

εγώ εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω τι θα γίνει με τον σέρβερ...

κάθε account θα αδειάσει και θα πρέπει να ξαναφτιάξεις chars?

Αρχική απάντηση από dpresv [Σήμερα, στις 01:17]

χαλάρωσε ρε, πλάκα κάνω! ήδη με έχεις βοηθήσει πάρα πολυ...

εγώ εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω τι θα γίνει με τον σέρβερ...

κάθε account θα αδειάσει και θα πρέπει να ξαναφτιάξεις chars?

ο redeemer δεν μιλαει για τον ΒΝΒ σερβερ.....εκει να δουμε ποτε θα γινει εκκαθαριση.....τεσπα....εμεις ειμαστε οκ:T:

Ρε παιδιά σκέφτομαι να παράτησω το μαγάκι μυ για λίγο και να κάνω ένα archer.Τι να προιτίμησω?Elf,Dark-Elf ή Human?

Αρχική απάντηση από JiMeS [Σήμερα, στις 20:38]

Ρε παιδιά σκέφτομαι να παράτησω το μαγάκι μυ για λίγο και να κάνω ένα archer.Τι να προιτίμησω?Elf,Dark-Elf ή Human?

εγω σου προτεινω human.εφτασα 22 λεβελ σε 5ωρες και ο τυπος απλα σπερνει........rogue σαν 1ο proffesion και σαν 2ο παμε για treasure hunter

ο 1ος μου χαρακτηρας ηταν Delf warrior και τον εκανα Shillien knight......το τι τραβηξα δεν λεγεται........

Treasure Hunter είναι daggeras.

Hawkeye είναι τοξότης.

Silver Ranger > Hawkeye.

’σε το Fragma να λέει... :p

Fragma έχω guest pass για WoW...Ψήνεσαι??

κι εγω εχω Gpass.. αλλα θελει πιστωτικη να το κανεις retail μετα lol :p

μολις παρω καρτουλα σας ερχομαι!! :tomato:

Αρχική απάντηση από greekfragma

εγω σου προτεινω human.εφτασα 22 λεβελ σε 5ωρες και ο τυπος απλα σπερνει........rogue σαν 1ο proffesion και σαν 2ο παμε για treasure hunter

ο 1ος μου χαρακτηρας ηταν Delf warrior και τον εκανα Shillien knight......το τι τραβηξα δεν λεγεται........

Εχω εναν Human Treasure Hunter 48lvl, με τα C2 skills σκοτωνει απλα....

Απο τα καλυτερα chars κ πιο ισορροπημενα!

Κανει το πιο γρηγορο κ δυνατο dmg, αλλα απο αμυνα δεν λεει κ τοοοοοσο πολυ!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.