Jump to content

Lineage 2

eNoS|S

Recommended Posts

• Replies 724
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 00:12]

Προφανώς δεν έτρεξες το L2.exe από το φάκελο system αλλά τη συντόμευση που σου βγάζει από την επιφάνεια εργασίας και άφησες να γίνει το official update. Σωστός;

Σωστότατος φίλε Αστρολάβε. Το έκανα εγκατάσταση σε αλλο φάκελο και το game έστρωσε! Thanks ;)

Ρε παιδιά πσάχνω να κάνω το quest για το δεύτερο proffesion change σε Sorceror αλλά δεν βρίσκω τον τύπα στο wasteland.Κάνεις καμιά ιδεά?Αν μπορούσατε και συντεταγμένες με υποχρεώνεται:p

Είναι κάτω ακριβώς κάτω από εκεί που λέει Waste Land στο χάρτη σου. Όταν φτάσεις εκεί κάνε ένα /target Casius και θα τον βρείς;)

Αρχική απάντηση από astrolabos

Είναι κάτω ακριβώς από εκεί που λέει Waste Land στο χάρτη σου. Όταν φτάσεις εκεί κάνε ένα /target Casius και θα τον βρείς;)

Thanx!!

Hi!! Έχω τρεις ερωτήσεις. 1ον) Είμαι 15 level και εδώ και τρεια λεβελ έχω παρατηρήσει ότι το strength δεν ανεβαίνει και είναι κολλημένο στο 40! 2ον) Όταν φοράω πράγματα grade D ο χαρακτήρας μου πάει σαν την κότα. Τι πρέπει να κάνω για να μην γίνεται αυτό? 3ον) Είμαι σε ένα clan level1. Τι πρέπει να κάνει ο master για να έχουμε όλοι access στο warehouse? Τhanks!!!

to strengt δεν αναιβενει οσα lvl και να παρεις. Αντιθετα αυτα που ανεβαινουν ειναι τα Patk, Pdef, accurasy, critical, evasion, spped, atk speed, casting speed ανα lvl.

Για να φορας d grade item θα πρεπει να φτάσεις πρωτα 20 lvl γιατι τοτε περνεις d expertise.

Αντιστοιχα 40 lvl για να φορας c expertise κλπ κλπ. Το οτι πας σαν κοτα ειναι penalty (και κοκκινι καρτα) και σαν σινεπεια ειναι να πεφτει το speed.

Για την clan δεν ειμαι ειδικος αλλα εχω την εντύπωση πως μονο ο clan leader εχει πρόσβαση. Αυτα

μαζεύω τα items του quest και ο μάστορας που μου το ανέθεσε δεν είναι εκεί!!! και ήταν το coin που μου έλειπε για να γίνω ιππότης! σώστε με από το ξενέρωμα πληζζζζζζζζζζ............

Αρχική απάντηση από fANiS_K

Ειμαι full theca...σημερα πηρα gloves/boots για 3,5m!

Κανεις για party cruma? :p

2 hits σε έχω (και ένα sleep :p )

χεχεχεχεχεχεχεχεχε , guys εχω μια ερωτηση , μπηκα μια φορα να παιξω στον bnb και ειδα παντου κοκκινους στα ruins of despair!!!!!!μα καλα εκει σφαζεστε?

Αρχική απάντηση από dpresv

μαζεύω τα items του quest και ο μάστορας που μου το ανέθεσε δεν είναι εκεί!!! και ήταν το coin που μου έλειπε για να γίνω ιππότης! σώστε με από το ξενέρωμα πληζζζζζζζζζζ............

Προφανως καποιος ηλιθιος τον σκοτωσε....θα πρεπει να περιμενεις να κανει respawn....

2 hits σε έχω (και ένα sleep :p )

Ρε γμτ 44lvl πηγα χθες, και μεσα στο cruma στα krator και ricenseo κανει πολλα miss το dark screamer...ουτε με το poniard τοσα....

Ελα για παρτυ ρε!!(Αν εισαι mp recharger σε θελω για το νανακι μου....)

Γεια και πάλι. Πήγα 19 level και πάω να κάνω το quest για να πάρω pet. Μου λέει να βρώ να σκοτώσω Giant Spiders Hoppers kai Sting spiders (Eιμαι Human) Στο talking island που ψάχνω δεν έχω βρεί τίποτα τέτοιο. Ξέρει κανείς? Ευχαριστώ

Αρχική απάντηση από x@nD3R

Γεια και πάλι. Πήγα 19 level και πάω να κάνω το quest για να πάρω pet. Μου λέει να βρώ να σκοτώσω Giant Spiders Hoppers kai Sting spiders (Eιμαι Human) Στο talking island που ψάχνω δεν έχω βρεί τίποτα τέτοιο. Ξέρει κανείς? Ευχαριστώ

Αν θυμαμαι καλα θα τις βρεις βορεια του νησιου....οσο πιο πανω παει δλδ...

Καλά όλοι νανάκι έχουν κάνει; έλεος! :p

10m σε 2 μερες με το νανακι...καλα δεν ειναι? :p

Ο treasure hunter εγινε 45αρης!! οε οε οε!!

Αστρολαβε ενα χιτ σε εχω!! :p

Ρε γμτ, crystals πρέπει να αγοράζω, δε μπορώ να τα βρίσκω από κάπου; (κανα τέρας, craft κιετς; )

Για σενα, μονο 1299 οι D και 3899 οι C:D

Αληθεια ποσο τους παιρνεις? Οταν δεν σπαει το νανακι μου, 700 κ 3500 αντιστοιχα...

Οπότε να ελπίζω μόνο σε σπάσιμο D Grade armor ε;

Ναι D μπορω να σπασω, C δεν μπορω....(στα 30 μαλλον, ειμαι 21).

Οποτε θες πες :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.