Jump to content

Lineage 2

eNoS|S

Recommended Posts

Σκοπός των παιχνιδιών γενικότερα, πέρα από την ψυχαγωγία, ποιος είναι?

• Replies 724
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Snips

Να τελειώνουν κάπου?

Εξαρτάται το είδος του παιχνιδιού που παίζεις.

Και είναι είδηση πάει ο SAMAEL το παράτησε το lineage εθεάθει χτες στην Stormwind(humans' capital city) ως human mage...

Αρχική απάντηση από Zarras

ωραια, χ8ες πεταγα πανω του items...και δεν γινοτανε τπτ!!!

13λβλ ειναι ο στουπος

Zarra αν θες σου σπαω κ εγω...αλλα σιγουρα καποιος LM θα στο κανει.

Το crystalization ειναι skill νομιζω μετα το Q για artisan... >20lvl!

Αμάν αυτό το siege. Το lag της αρκούδας έχει ο server. Πότε τελειώνει η βλακεία να παίξουμε και εμείς λίγο;

αν εχεις παιξει πανω απο 10 ωριτσες και εχεις ακομα αυτη την αποψη, πανε παιξε κανα pacman...

αν παλι δεν εχεις παιξει, κατσε και δες το. Τωρα το να γραφεις αυτο και να ζητας σοβαρη απαντηση απο αρρωστημενα ατομα που παιζουν 25/24 ωρες τη μερα.... εεε τι να σου πω, μαλλον δεν θα σε καλυψει καμια απαντηση....

Δεν αντιλεγω οτι μερικα παιχνιδια ειναι αρκετα εθιστικα(βλεπε WOW, Lineage) αλλα οταν καποια ατομα(ονοματα δεν λεμε) σε 10-15 μερες μπαινουν φανταροι, και αντι να ειναι εξω και να λιωνουν στα ξυδια και τις γυναικες, καθονται στον υπολογιστη τους και παιζουν L2, τι να πω....

Αρχική απάντηση από Zarras

αν εχεις παιξει πανω απο 10 ωριτσες και εχεις ακομα αυτη την αποψη, πανε παιξε κανα pacman...

αν παλι δεν εχεις παιξει, κατσε και δες το. Τωρα το να γραφεις αυτο και να ζητας σοβαρη απαντηση απο αρρωστημενα ατομα που παιζουν 25/24 ωρες τη μερα.... εεε τι να σου πω, μαλλον δεν θα σε καλυψει καμια απαντηση....

Ρε παλικάρι έχω παίξει αρκετές ώρες.....25 lvl έφτασα....και δεν είδα κανένα ενδιαφέρον. Αυτοσκοπός ήταν μόνο να ανέβω Lvls....

To L2 είναι νομίζω πολύ ...λίγο να συγκριθεί με το PACMAN.....

"ΥΒΡΙΣ" τουλάχιστον...:baby:

Παιδιά εγώ σήμερα το έβαλα το game και την ώρα που κάνω connect στον σερβερ του bnb και μου βγάζει την οθόνη loading... μου πετάει αυτό το ερρορ. Ξέρει κανείς τι φταίει?

CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 2090 MHz with 1023MB RAM

Video: RADEON 9800 PRO (6444)

Bad name index -671088639/479

History: ULinkerLoad<<FName <- (LinkerLoad Transient.LinkerLoad156 34699443)) <- FObjectImport<< <- LoadImportMap <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UObject::GetPackageLinker <- ULinkerLoad::VerifyImport <- ValidateImports <- ULinkerLoad::Verify <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UObject::GetPackageLinker <- ULinkerLoad::VerifyImport <- ValidateImports <- ULinkerLoad::Verify <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UObject::GetPackageLinker <- UObject::StaticLoadObject <- (Core.Class LineageNPC.a_guard_MHuman NULL) <- UObject::StaticLoadClass <- UNetworkHandler::Tick <- Function Name=NpcInfoPacket <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop

Αρχική απάντηση από x@nD3R [Χθες, στις 22:13]

Παιδιά εγώ σήμερα το έβαλα το game και την ώρα που κάνω connect στον σερβερ του bnb και μου βγάζει την οθόνη loading... μου πετάει αυτό το ερρορ. Ξέρει κανείς τι φταίει?

CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 2090 MHz with 1023MB RAM

Video: RADEON 9800 PRO (6444)

Bad name index -671088639/479

History: ULinkerLoad<<FName <- (LinkerLoad Transient.LinkerLoad156 34699443)) <- FObjectImport<< <- LoadImportMap <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UObject::GetPackageLinker <- ULinkerLoad::VerifyImport <- ValidateImports <- ULinkerLoad::Verify <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UObject::GetPackageLinker <- ULinkerLoad::VerifyImport <- ValidateImports <- ULinkerLoad::Verify <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UObject::GetPackageLinker <- UObject::StaticLoadObject <- (Core.Class LineageNPC.a_guard_MHuman NULL) <- UObject::StaticLoadClass <- UNetworkHandler::Tick <- Function Name=NpcInfoPacket <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop

Προφανώς δεν έτρεξες το L2.exe από το φάκελο system αλλά τη συντόμευση που σου βγάζει από την επιφάνεια εργασίας και άφησες να γίνει το official update. Σωστός;

Αρχική απάντηση από kender

Και είναι είδηση πάει ο SAMAEL το παράτησε το lineage εθεάθει χτες στην Stormwind(humans' capital city) ως human mage...

Οχι ρε....απλα καποιος με αντιγραφει :p

@Snips, εεε τι να σου πω, δοκιμασε και το everquest εχω ακουσει οτι ειναι πολυ καλο :)

Αρχική απάντηση από Kostas7GTR [23-04-2005 22:56]

Που είναι τα Dual του Samael?

Astranoc τα C3 Textures σου ASAP !!:D

Στο πισω της φωτο ειναι η belly δλδ εγω warsmith 47 lvl. Με την ευκαιρια ενα μεγαλο ευχαριστο στον στον ροοτ και στον αστρολαβο που σινεσφεραν στο φτιακσιμο του yaksa mace μου.

Αρχική απάντηση από Snips

Να τελειώνουν κάπου?

και να πηγενη ο κοπος που εκανες αχρηστος? γουστα ειναι αυτα. προσοπικα ειχα σταματιση να παιζω παιχνιδια. δεν με εκανε κανενα κλικ. κ δυσκολα να ξαναπαιξω sigle player game.

τώρα που είμαι lvl 20 θα με παίξετε και μένα? :p :P

δεν μπορώ να καταλάβω πως φεύγω από το κωλονήσι των humans για να πάω να πάρω το knight quest. πήρα εισητήριο, και εμφανίστηκε ένα άδειο πλοίο, μετά?

Μετά ή μπαίνεις στο πλοίο και φεύγεις απο το νησί ή αν έχεις φράγκα, πας στην GateKeeper και κάνεις teleport στο gludin.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.