Jump to content

Lineage 2

eNoS|S

Recommended Posts

• Replies 724
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από RootX

Χαχαχα, που πας ρε στούμπο ?

αντε μωρεεεε...με εχεις δει πουθενα???ειμαι κ κοπελα ε....ξεχασα να το πω...αμα σε πετυχω.....να εχεις κανενα scroll of οπου φυγκει φυγκει.........

Αραγε ο χαρακτηρας του root οταν καθεται να ξεκουρατσει....κανει κανενα scroll of pastitsious κ ξεκουραζεται γρηγοροτερα????χαχαχα...η το scroll of profiterolius ειναι καλυτερο?????:p

ρε παιδια απο που θα το κατεβασω σχετικα γρηγορα??(Lineage II noobwars.zip)??

απο το ιδιο σιτε σερνετε.....:rant:

το κατεβασα πριν και απο το κανονικο σιτε δεν ηξερα και δεν παιζει...

μωρε παιδια να ρωτήσω κι εγώ κατι. είμαι human mystic lvl 23. Τώρα μου λέει πως θα πρέπει να φτάσς lvl 40 για να μάθω νεα skills αλλά είδα πως μπορω να αλλάξω σε sorcerer ή κάτι άλλο και να ανεβω στα 25 κλπ.Έτσι είναι η λάθος καταλαβα εγώ. Και κάτι αλλο αν φθάσω σε lvl 40 μπορώ να αλλάξω proffetion μετα?

Α και ξέχασα tsompanos3 στο ΒΝΒ.

Αρχική απάντηση από zyx

να κανω μια ερωτηση εξτρα ειδηκοτητες εχετε? δλδ ας πουμε να φτιαχνη ο παιχτης ρουχα?

Μόνο οι νάνοι μέσω recipes.

Αρχική απάντηση από tsompanos

μωρε παιδια να ρωτήσω κι εγώ κατι. είμαι human mystic lvl 23. Τώρα μου λέει πως θα πρέπει να φτάσς lvl 40 για να μάθω νεα skills αλλά είδα πως μπορω να αλλάξω σε sorcerer ή κάτι άλλο και να ανεβω στα 25 κλπ.Έτσι είναι η λάθος καταλαβα εγώ. Και κάτι αλλο αν φθάσω σε lvl 40 μπορώ να αλλάξω proffetion μετα?

Α και ξέχασα tsompanos3 στο ΒΝΒ.

Στα 20 αλλάζεις από human mystic σε human wizard και παίρνεις νέα skills. Στα 40 αλλάζεις από wizard σε sorcerer :)

Πληροφορίες για quest, skills κτλ κτλ http://lineage.warcry.com :)

Αρχική απάντηση από alkias

An kateb;asw to LIneage 2 apo to Noobwars.gr kai b;alw to pach gia to bnb ua litourgei kai tha mporw na paixw kai sto bnb?

μη ξαναγράψεις greeklish γιατί θα διαγραφτούν κατευθείαν. Ευχαριστώ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.