Jump to content

Lineage 2

eNoS|S

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ [Σήμερα, στις 14:42]

Δεν το κατάλαβα, εξήγησε το εκτενέστερα.

Πρόσφατα(εχθές) έγινα μονομάχος και ντύθηκα στα κατηγορίας C. Μαζί με αυτά απέκτησα και διπλά σπαθιά και τις αντίστοιχες ικανότητες για το επίπεδο μου. Το αποτέλεσμα ήταν πολύ μεγαλύτερη ζημιά από ότι έκανα.

Δεν φτάνει που σε ανεβάζει άλλος, είσαι αήθης και τυχάρπαστος.

Διαδόσεις, δεν με ανέβασε ποτέ κανένας ολόκληρο επίπεδο. Με βοήθησαν 2-3 φίλοι σε συγκεκριμένες περιστάσεις, αλλά κατά κύριο λόγο ότι κάνω το κάνω μόνος.

Και ναι, μισώ τους δολοφόνους και με την 1η ευκαιρία τους τρώω.

Τα Spellbook που μαζεύω χρησιμεύουν σε κάτι; Πχ. το Transfer Pain

Για μαγικά στον συνάδελφο αδμιν παρακαλώ :D

• Replies 724
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ

Τα Spellbook που μαζεύω χρησιμεύουν σε κάτι; Πχ. το Transfer Pain

Κάθε class έχει τα δικά της skills και τα δικά της books. Μπορείς εδώ να δεις ποια βιβλία θα σου χρειαστούν εσένα. Επίσης τα βιβλία που είναι για lvl40+, επειδή δεν υπάρχουν στα μαγαζιά αλλά μόνο από drops μπορούν να μοσχοπουληθούν ανάλογα με το πόσο κάφρος μπορείς να γίνεις. Από 50.000 μέχρι και 200.000.

Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 13:33]

LOL χαλάρωσε βρε Τάκα, δεν σου την είπε, απλά έκατσε ωραία το πείρατε με το πειρατική κόπια :)

Φιλε RootX δεν ειναι τωσω απλα πως γινετε να μην καταλαβε τι ειπα..ειρωνηκο χαραχτηρα ειχε η απαντηση του..κακιες δεν κραταμε... αλλα ωπος δεν μου αρεσει να την λεω εστι και δεν μου αρεσει να μου την λενε...φιλε με ολη την εκτιμηση δεν ειμαι πιτσιρικας εγω να παιζω φιλε...καλος τελος εδω..

Αρχική απάντηση από RootX

LOL χαλάρωσε βρε Τάκα, δεν σου την είπε, απλά έκατσε ωραία το πείρατε με το πειρατική κόπια :)

Αυτό ακριβώς ενοούσα Τάκα, δεν είχα κανένα σκοπό να σε θίξω. Πλην του ΓιαγκΤ όλοι οι άλλοι είμαστε για τα σκουπίδια εξάλλου.

Δεν είναι θέμα ηλικίας, απλά πιστεύω ότι παρεξήγησες, διότι όταν διάβασα την απάντηση αυτό που έγραψα μου ήρθε στο μυαλό και όχι κάτι το ειρωνικό.

Οκ, δεν υπάρχει λόγος να δώσουμε συνέχεια.

Αρχική απάντηση από cherryman [Σήμερα, στις 13:39]

Αυτό ακριβώς ενοούσα Τάκα, δεν είχα κανένα σκοπό να σε θίξω. Πλην του ΓιαγκΤ όλοι οι άλλοι είμαστε για τα σκουπίδια εξάλλου.

Συγνωμη αν παραφερθηκα...και ισως να φταιει και η ερωτηση μου...ισως εκανα εγω λαθος....

Αρχική απάντηση από Zarras

Exετε αντιληφθει πιστευω οτι εχετε κανει φλαμπε τον εγγεφαλο σας ε?

Συμφωνώ και επαυξάνω.

Προτείνω μάλιστα άμεσο αυτό-ban σε admin που ξαναποστάρει για το LA2 (όταν αυτο-τελειωθείτε και δεν έχετε ποιον να σας κάνει ban, θα φωνάξουμε τον Ζάχους)

Έτσι, για να δίνουμε και το καλό παράδειγμα! :p

Αρχική απάντηση από spc

Συμφωνώ και επαυξάνω.

Προτείνω μάλιστα άμεσο αυτό-ban σε admin που ξαναποστάρει για το LA2 (όταν αυτο-τελειωθείτε και δεν έχετε ποιον να σας κάνει ban, θα φωνάξουμε τον Ζάχους)

Έτσι, για να δίνουμε και το καλό παράδειγμα! :p

Παίζει και να κάνουμε τον Ζάχο admin ώστε να λέει σε ορισμένους αυτά που σκεφτόμαστε εμείς και δεν τα γράφουμε :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.