Jump to content

Lineage 2

eNoS|S

Recommended Posts

• Replies 724
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από fANiS_K [Σήμερα, στις 10:25]

Ναι D μπορω να σπασω, C δεν μπορω....(στα 30 μαλλον, ειμαι 21).

Οποτε θες πες :)

Και αυτά τα αγοράζεις ή ότι σου πέσει από drop; Και άν αγοράζεις, τι συμφέρει να αγοράσεις;

Αρχική απάντηση από astrolabos

Και αυτά τα αγοράζεις ή ότι σου πέσει από drop; Και άν αγοράζεις, τι συμφέρει να αγοράσεις;

Κοιτα...εχω σπασει ρουχα, οπλα κ κατι κοσμηματα κ πρεπει να εχω 2000 D...απο δικα μου πραγματα...

Τα καλα drops τα πουλαω....αν πεσει κανα D που δεν χρειαζομαι τα χρηματα του, το σπαω...

Οσο πιο ακριβο κ καλο, τοσο περισσοτερους κρυσταλους βγαζει...δεν ειναι κατι στανταρ, οποτε αν θες κρυσταλους, αγοραζε οσα D βρισκεις σε οσο καλυτερη τιμη τα βρεις...

Πριν αρχισω τον νανο, ειχα πολλα D, τα πουλησα σε ενα νανο κ εβγαλα 3m σε ουτε μιση ωρα...

Τα "ακριβα" drops καλυτερα να τα πουλας, δεν αξιζει το σπασιμο...

D C B κλπ δεν βγαζεις απο armor μονο...απο οτιδηποτε D ας πουμε...ρουχα,οπλα,κοσμηματα..

το χειρότερο rpg που έχω παίξει.Πέρα απ τον άπειρο χρόνο για να ανέβεις και να δεις ΟΛΟ το παιχνίδι , δεν υπάρχει mass pvp παρά μόνο ατελείωτο gankin σε όποιον είναι "κόκκινος".

Φαντάζομαι τη μονοτονία που χαρακτηρίζει το περιβάλλον και τη μονοτονία του "σκοτωνω 129408 ιδια τέρατα για να πάρω το lvl " δε χρειάζεται να τα αναφέρω...

τζιτιπι imo panta :)

Αρχική απάντηση από JiMeS

Ρε παιδιά το sages staff που θέλω αξίζει να το αγοράσω από άλλον ή να σπάσω κάτι mythril d που έχω και να αγοράσω κανένα κρύσταλο για να το πάρω από giran?

Με crystals καπου 7m δεν βγαινει ή κανω λαθος??

Σε stores το εχω βρει απο 7, 6.4, 6 mil....

Αν θελετε να σπασετε, fANiSk ή EimaiGlyka :p :P Προτιμηστε :p :P :p

Αρχική απάντηση από JiMeS

Μήπως να σπάσω τα items και να πουλήσω τα crystals?Μάλλον αυτό θα κάνω.Φάνη να σε εμπιστευτώ στο σπάσιμο??

Οχι ρε μη με εμπιστευτεις! :p

Φυσικα ρε.....τωρα θες?

Αν ειναι κανε πμ στο fANiSk να μπω με το νανακι(οι νανοι βγαζουν τρεεεεεεεεελα λεφτα τελικα..)

Γνωμη μου, σπασε τα items πουλα τα crystals αν βρεις κανεναν να το πουλαει γυρω στα 6...αλλιως παρε τα crystals σου και παρτο απο το μαγαζι...

Αρχική απάντηση από DJD [28-04-2005 22:39]

Ατάκα του fragma στο τηλ. όταν του ανακοίνωσα ότι θα παίξουμε wow:

"Ρε #$%#$%!@# τι σκατά παιδεύομουν 15 μέρες να φτιάξω το damascus :hehe: "

Τι αγνώμων!!!

Αν έμενε με τα πράγματα στα χέρια και το aoba όνειρο απατηλό τι θα έλεγε;

Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ

Τι αγνώμων!!!

Γιάγκο γιατί; Δεν το έχουμε εγκαταλείψει τελείως, φάση είναι. Ups and downs.

Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ

Τι αγνώμων!!!

Θα μπω το απόγευμα να στο φτιάξω :)

Αρχική απάντηση από dpresv [Σήμερα, στις 13:53]

παληκάρια, αν εχω τα αντικείμενα και την συνταγή μπορεί κάποιος να μου φτιάξει το item?

Αν έχεις και τα υλικά μπορώ να στο φτιάξω εγώ. Για level 1 έ. 24 lvl είναι η νανίτσα μου :p

είμαι lvl 27 human knight, ψηνεται κανένας για party?

μπορώ να φάω άπειρο ξύλο και να σας προστατεύσω τραβώντας τα τέρατα πάνω μου! ευπρόσδεκτοι χαρακτήρες με healing skills ! :p

αυτή τη στιγμή σφάζω undead στο execution ground αλλά άμα είναι για την παρέα πάω και αλλού βρε αδερφέ, δεν έχω πρόβλημα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.