Jump to content

Lineage 2

eNoS|S

Recommended Posts

για τα νεαρά μέλη δηλαδής δεν παίζει τίποτα? μόνο οι σφίχτες παίζετε? :toomuchne :p :p :p :P

• Replies 724
  • Created
  • Last Reply

Δεν είναι αυτό βρε, απλά με μεγάλα lvl δεν κερδίζεις τίποτα, πρέπει να είστε κοντινά lvl για να έχει νόημα.

Το xp σε party πχ, μοιράζεται ανάλογα το lvl. Φαντάσου ένα party με 5 55+ lvl και έναν 20άρη.

Ο 20άρης θα παίρνει το 1/20 του xp, σε τέρατα 60 lvl. Solo αν πηγαίνει, πολύ περισσότερα xp θα πάρει.

Τα μεγάλα lvl δεν θα παίρνουν xp ούτε drops σε low lvl τέρατα, και τα μικρά lvl δεν θα παίρνουν xp σε μεγάλα lvl τέρατα.

Αρχική απάντηση από RootX

Δεν είναι αυτό βρε, απλά με μεγάλα lvl δεν κερδίζεις τίποτα, πρέπει να είστε κοντινά lvl για να έχει νόημα.

Το xp σε party πχ, μοιράζεται ανάλογα το lvl. Φαντάσου ένα party με 5 55+ lvl και έναν 20άρη.

Ο 20άρης θα παίρνει το 1/20 του xp, σε τέρατα 60 lvl. Solo αν πηγαίνει, πολύ περισσότερα xp θα πάρει.

Τα μεγάλα lvl δεν θα παίρνουν xp ούτε drops σε low lvl τέρατα, και τα μικρά lvl δεν θα παίρνουν xp σε μεγάλα lvl τέρατα.

Ό,τι και να λές είστε ρατσιστές! :p

το σφυρακι οντως σπαει items σε crystals, για παραδειγμα, πετας ενα dual sls (λεμε τωρα :p) και περνεις Crystals B :p

PS: αν δε κανω λαθος πρεπει να εχεις το maximum 10~11 lvl διαφορα απο το υπολοιπο party για να περνεις "καλα" exp

PS2: Alt-H κρυβει το HUD, PrinScreen (το κουμπακι διπλα στο Scroll Lock που εχεις στο keyboard), και ο "πυροβολισμος της οθονης" (ScreenShot :p) αποθηκευετε στο "\System\"

Xbox: ποσα SoulShots φτιαχνεις με ενα recipe? (λες να φτιαξω και crafter?) :tw:

Xbox2: I PWN U ALL, CHEERS :hi: :laughing: :laughing: :boxed: :giveup:

Αρχική απάντηση από Zarras

δε με λες ρε παληκαρι...τη debby εσυ την κανεις κουμαντο?

εγώ είμαι η loul0u:p την debby την έχει ο K@ftiC ο κώστας7GTR,Kαι μια που το λέω να του δώσω και ένα δώρο :tomato:

Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 13:26]

LOOOOOL, γιατί ρε συ?

Επειδή δε με βάζετε στη clan :p (14 lvls μείνανε :hehe: )

Αρχική απάντηση από Zarras

...αα εσυ εισαι που σπαμμαρεις συνεχως στο Alliance channel? :p

(εχεις πμ...)

εγώ spammer; :blink:

κατι μου λεει οτι θα λαγγαρει τρελλα στο event....

θα μαζευτει το μισο l2... θα πεσουν πολλα κορμια...

Lazy What ???

Δεν ηξερα που να το βαλω...εδω ή στο thread του σπογγου Τι λένε οι κοπέλες/γυναίκες μας για την τρέλα μας με τα PC, τελικα λογω lazεμαρας μπηκε εδω.

Δωρο της φιλης μου...προχ8ες.

Τελικα η λεξη lazy κυκλοφορει πολυ τελευταια:whistling

post-363-1416071870,7443_thumb.jpg

Παιδιά.....σκοπός του παιχνιδιού εκτός από το να περιφερόμαστε άσκοπα για να ανέβουμε LvL ποιος πραγματικά είναι;;

(το να περνάμε καλά δεν το δέχομαι ως απάντηση, για να εξηγηθώ...)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.