Jump to content

Lineage 2

eNoS|S

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από xylokastro

μου ειπανε οτι υπαρχει server στην Καλαματα και οτι ενας πηγε 75 lvl μεσα σε 20 λεπτα!!!επισης πηρε 1 εκταμμυριο sp και 3 εκατομμυρια adena!!αληθευει οτι υπαρχει τετοιος server?

''κύλησες'' και εσύ αγόρι μου; :rip:

:p

• Replies 724
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από xylokastro

μου ειπανε οτι υπαρχει server στην Καλαματα και οτι ενας πηγε 75 lvl μεσα σε 20 λεπτα!!!επισης πηρε 1 εκταμμυριο sp και 3 εκατομμυρια adena!!αληθευει οτι υπαρχει τετοιος server?

:TD: :fist: :fist: :fist: Οχι...

Αρχική απάντηση από fANiS_K

:TD: :fist: :fist: :fist: Οχι...

Μην το λες, υπάρχουν αρκετοί servers που προσφέρουν adenas/drops x50/100, έχουν τα πάντα στα μαγαζιά κλπ... δεν θα βρεις πολλά άτομα, κατά κύριο λόγο είναι για να δοκιμάζεις χαρακτήρες, όπλα κλπ.

Αρχική απάντηση από RootX

Μην το λες, υπάρχουν αρκετοί servers που προσφέρουν adenas/drops x50/100, έχουν τα πάντα στα μαγαζιά κλπ... δεν θα βρεις πολλά άτομα, κατά κύριο λόγο είναι για να δοκιμάζεις χαρακτήρες, όπλα κλπ.

Ναι αλλα αμα δεν εχει κοσμο τι να το κανεις???Κ αν υπαρχει τετοιος server στη Καλαματα, δεν θα ειναι κ πολλοι μαλλον, οποτε κατι σαν test για χαρακτηρες θα ειναι οπως λες...

Σε λιγο παω 20lvl, κ θελω τη βοηθεια σας μετα στο quest για το ποιο prof να παρω...

Ημουν 20lvl κ με ριξαν στα 17 οι μλκες οι "κοκκινοι"...κ δεν τους κολλαγα, ετρεχα...

Επισης δεν υπαρχει μεγαλυτερη μλκια απο το να σε σκοτωνει ο αλλος επειδη ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΜΑΧΗ σου ζητησε 10κ adenas κ δεν απαντησες γιατι σκοτωνες...τι να πει κανεις....

Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 15:41]

πες μου εναν τετοιον server ετσι για δοκιμή

Απο 21lvl πηγα 19 κ παλι 21...

ΒΟΗΘΕΙΑ!

Πρεπει να κανω το quest για το prof σωστα?? Ποιο prof να επιλεξω?? Μπορειτε να με βοηθησετε??

Human 21lvl

ΓΡΗΓΟΡΑΑΑΑΑΑααα!!!!

Που ειναι ο Ντιτζεης οταν τον χρειαζεσαι???(το εχει σπουδασει το game...λολ)

Απο 21lvl πηγα 19 κ παλι 21...

ΒΟΗΘΕΙΑ!

Πρεπει να κανω το quest για το prof σωστα?? Ποιο prof να επιλεξω?? Μπορειτε να με βοηθησετε??

Human 21lvl

ΓΡΗΓΟΡΑΑΑΑΑΑααα!!!!

Που ειναι ο Ντιτζεης οταν τον χρειαζεσαι???(το εχει σπουδασει το game...λολ)

Προτείνω Rogue και δεύτερο profession Treasure Hunter (Daggerάς, μιλάμε για Killer) ή HawkEye (ο πιο power archer στο game, πιο αργός από τα elvs, αλλά πιο δυνατός στα hits και με περισσότερα hp και pdef.

Οντως υπαρχει εξαρση τελευταια,προχθες στο ΤΙ που ειχα παει βολτα σκοτωσα 3-4 φορες 3 διαφορετικους,και μετα παλι στο gludio ηταν εποχη κυνηγιου blackmore :p.Το κακο ειναι οτι εχουν αρχισει να εκμεταλλευονται το skill luck οπου αν εισαι κατω απο 4λβλ και πεθανεις δε χανεις αντικειμενα...

Αρχική απάντηση από DsLmaNiaC

Προτείνω Rogue και δεύτερο profession Treasure Hunter (Daggerάς, μιλάμε για Killer) ή HawkEye (ο πιο power archer στο game, πιο αργός από τα elvs, αλλά πιο δυνατός στα hits και με περισσότερα hp και pdef.

Θενξ φιλε...

Δεν θελω archer...θελω swords...οποτε να παρω για αρχη το Rogue κ να σας ξαναρωτησω για το δευτερο προφ??

Αρχική απάντηση από Snips

ΤΟυς ΒΛΑΚΕΣ που επιτίθονται σε players δεν μπορείς να τους αναφέρεις? ΜΟυ έχουν σπάσει...τα νεύρα...

Δυστυχως οχι νομιζω λογω PvP...κ εμενα μου σπασαν τα νευρα...θα ημουν 23lvl σιγουρα τοσες φορες που μου ριξαν το lvl...

Αρχική απάντηση από Snips

ΤΟυς ΒΛΑΚΕΣ που επιτίθονται σε players δεν μπορείς να τους αναφέρεις? ΜΟυ έχουν σπάσει...τα νεύρα...

Δυστυχως οχι νομιζω λογω PvP...κ εμενα μου σπασαν τα νευρα...θα ημουν 23lvl σιγουρα τοσες φορες που μου ριξαν το lvl...

Όχι δεν μπορείς να τους αναφέρεις.

Απλά μην βαράτε πίσω αυτούς που σας επιτίθενται.Αν δεν είναι ήδη κόκκινοι, οι περισσότεροι δεν θα σας σκοτώσουν, διότι δεν θα θέλουν να γίνουν κόκκινοι, ενώ αν τους χτυπήσετε έστω μια φορά μπορούν να σας σκοτώσουν χωρίς penalty.

Ετσι ετσι...για αυτο οσοι εχουν hit κοντα στο δικο μου, με βαρανε, κ μετα γινονται dead....χαχαχαχα!!!

Η μεγαλυτερη βλακεια ειναι να ειναι ο αλλος καμια 20αρια lvl παραπανω....απλα για να σου τη σπασουν σε σκοτωνουν τα κοτοπουλα...

Εγινα rogue τελικα...

Ρε παιδια το αλλο το μα8ατε?

Ο noobwars λενε ότι σε 5-10 μέρες 8α γίνει C2.Μεχρι εδώ ωραία.

Το αλλο ομως ότι 8α ξεκινησουμε καινούργιο χαρακτήρα όλοι και στην ΑΡΧΗ θα είναι 10χ ΧΡ!???:TD: :TD: :TD:

:tomato: αν γινει για τους αdmin

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.