Jump to content

Lineage 2

eNoS|S

Recommended Posts

• Replies 724
  • Created
  • Last Reply

guys εω κολλησει σε αυτες τις δυο κολλονες και δεν μπορω να φυγω!!ειμαι στον the game server και κανενας gm δεν υπαρχει , οποιος περασει απο εκει plz να κανει κατι :p

post-1297-1416071782,4309_thumb.jpg

Εγώ πάντως το L2 το βρήσκω απίστευτα βαρετώ :( άμα ήταν λίγο περισσότερο RPQ σαν το diablo ας πούμε που κατά την γνώμη μου είναι παιχνίδι έπος και το 1 και το 2 αλλά και το γνώστο expansion του Diablo I helfire και φυσικά του Daiblo II το Lord Of Destruction δλδ.

αυτά

Αρχική απάντηση από xylokastro

guys εω κολλησει σε αυτες τις δυο κολλονες και δεν μπορω να φυγω!!ειμαι στον the game server και κανενας gm δεν υπαρχει , οποιος περασει απο εκει plz να κανει κατι :p

Δεν έχεις κάποιο soe επάνω σου; Εαν όχι κάνε ένα Shout και ζήτα από κάποιον να σου φέρει.

Αρχική απάντηση από Shadow KnighT

diablo rpg?Αυτες οι 2 λεξεις δεν πανε στην ιδια προταση... :Ρ

Συμφωνώ!!!!

Αρχική απάντηση από kender [Σήμερα, στις 13:05]

Καλά είπαμε αλλά το d2 δεν υπήρξε ποτέ ένα καθαρόαιμο rpg πιο πολύ ήταν ένα action στο οποιό χρειαζόσουν lvls για να μάθεις κάποια skill και να γίνεις δυνατότερος

Δεν διαφωνώ αλλά εγώ δεν είπα ότι είναι το αγαπημένο μου RPG σίγουρα περισσότερο είναι από το L2 πάντως το αγαπημένο μου RPG είναι το Final Fantasy 7 και μετά σε RPG-ACTION το Diablo I.

Όταν σε αφήνει στα κρύα του λουτρού ο BnB στις 3:00, πάνω που είσαι έτοιμος να "τσιμπήσεις" level, κάπου πρέπει να βγάλεις την εξάρτηση σου..’νθρωπος είσαι, όχι μηχανή.

[kammenos mode always on]

Αρχική απάντηση από Jonys [Χθες, στις 14:59]

RPG-ACTION το Diablo I.

SORRY για το OT :OT: :OT: :OT: :OT:

RPG-ACTION είπα όχι τελίως RPG έλεος δλδ :OT: :OT: :OT: :OT:

τέσπα περασμένα ξεχασμένα τέλος το OT.

Αρχική απάντηση από whitewolf

ξεκινησα το quest για paladin και πρεπει να βρω ενα npc sir Aaron Tanford στην νοτια εισοδο της wasteland ψαχνω καμια ωρα αλλα τιποτα...

ξερει καποιος κατι?

Όπως βγαίνεις νότια από τη Wasteland και κοιτάς προς την παραλία, ο τύπος είναι σε ένα σπίτι στα αριστερά σου, δίπλα στο δρόμο.

Αρχική απάντηση από Snips

μπορώ να παίξω ταυτόχρονα στον noobwars και στον BNB server? Τα 2 patches αλληλοεπηρεάζονται?

Θα πρέπει να έχεις κάνει δύο εγκαταστάσεις του παιχνιδιού, άσε που δεν υπάρχει λόγος να το κάνεια αυτό.

Κατά τα άλλα γερά-γερά το (ψευτο) C2 είναι κοντά.:)

μου ειπανε οτι υπαρχει server στην Καλαματα και οτι ενας πηγε 75 lvl μεσα σε 20 λεπτα!!!επισης πηρε 1 εκταμμυριο sp και 3 εκατομμυρια adena!!αληθευει οτι υπαρχει τετοιος server?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.