Jump to content

Lineage 2

eNoS|S

Recommended Posts

• Replies 724
  • Created
  • Last Reply

3 ερωτησεις

1.Που ειναι η Master Minia?ΒΡΕΘΗΚΕ

2.Που ειναι η Roxxy?ΒΡΕΘΗΚΕ

3.Μπορω οταν θελω να παραδωσω τα αντικειμενα του quest να βαλω κατι να μου δειχνει στο χαρτη που ειναι ο τυπος που πρεπει να βρω??

EDITED

Αρχική απάντηση από fANiS_K

3.Μπορω οταν θελω να παραδωσω τα αντικειμενα του quest να βαλω κατι να μου δειχνει στο χαρτη που ειναι ο τυπος που πρεπει να βρω??

Νo way... :(

Αυτά τα κατοικίδια πως αποκτιούνται;

Παίρνεις όποιο θέλεις ανεξαρτήτως φυλής;

Αν αγοράσω κάτι φλογέρες που πουλάνε παίρνω το δρακακι;

ΥΓ1 Η ποιο όμορφη φυλή είναι οι Orc. Οι γυναίκες ιδιαιτέρως είναι ανώτερη κλάση.

ΥΓ2 Τα Shamanofragma party είναι τα καλύτερα. Εκτός των συνηθισμένων κυνηγετικών εξορμήσεων περιλαμβάνουν φυσιολατρικές περιηγήσεις με ορειβασία.

Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ [Σήμερα, στις 12:05]

Αυτά τα κατοικίδια πως αποκτιούνται;

Παίρνεις όποιο θέλεις ανεξαρτήτως φυλής;

Μερικά τα αποκτάς με quests όπως το Wolf Colar (ο λύκος, θα έχεις δει σίγουρα) Τώρα άλλα τα κάνεις summon. (δεν είναι ακριβώς κατοικίδιο αλλά κάτι παρόμοιο) Ανάλογα με το χαρακτήρα που έχεις. πχ Τα Dark Elf μπορούν να κάνουν summon Shadows κτλ, oi Dwarfs μπορούν να κάνουν summon ένα Mechanical Golem (ένα μικρό robotaki). Επίσης τα pets μπορούν να ανεβάσουν lvl και μπορείς να τα πουλήσεις. Ενώ τα summons είναι ουσιαστικά ένα πράγμα όπως τα μαγικά. Πατάς πάνω τους και αυτά βγαίνουν.

Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ [Σήμερα, στις 12:05] Αν αγοράσω κάτι φλογέρες που πουλάνε παίρνω το δρακακι;

Ναι βασικά για να βγάλεις το δρακάκι αγοράζεις Dragon Flute (κάτι τέτοιο) όπως με το σκύλο αγοράζεις Wolf Colar. Πατάς πάνω στο Dragon Flute και εμφανίζεται ο δράκος.

Οδηγός για να αποκτήσεις λύκο

Πιστεύω να βοήθησα. :) Αν έχω κανένα λάθος παρακαλώ να με διωρθώσετε. :p

Για να πάρεις κατοικίδιο πρέπει να κάνεις ένα quest. Για τα δρακάκια το quest ξεκινάει από τον Pet Manager του Giran. Για τους λύκους δεν θυμάμαι :o Αν αγοράσεις τις φλογέρες παίρνεις το δρακάκι.. αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν αξίζει, μόνο αν το έχεις για κινητή αποθήκη :D Σου τρώει XP, και adenas, γιατί πρέπει να τρώνε συνέχεια.

ΥΓ. Ο φράγμας μπορεί να περπατήσει σε βουνά και σε λαγγάδια για να μη πληρώσει GateKeeper :hehe:

ΥΓ2: Με πρόλαβε ο από πάνω :)

Ειναι ψιλονωρις ακομα για να μαζευεις materials.Αργοτερα που θα θες καποιο οπλο η πανοπλια δυσευρετο,θα μαζευεις υλικα και συνταγες να στο φτιαξει κανας νανος.Για τωρα,πουλα τα σε καμια μεγαλη πολη σ'αυτον που δινει τα περισσοτερα.

Παιδιά να σας ρωτήσω. είμαι ένας Dwarf 30 lvl, και θέλω να μου πείτε που να πάω να προπονήσω. Έχω πάει σε αρκετά μέρη αλλά ή είναι πολύ δύσκολα ή πάλι πολύ εύκολα. Που να πάω?

Επίσης χτες έτυχε μήπως κανείς σας να είναι Giran και να είδε τον Antaras που έκανε μία μικρή επίσκεψη? (Μιλάω για τον BnB)

'Οχι μέσα στην Giran. Δεν σου έχει τύχει να δεις τίποτα λαγουδάκια να τρέχουν εδώ και εκεί και να τα κυνηγάνε ένα τσούρμο παίκτες. (λαγουδάκια με όνομα rabbit και μόβ χρώμα τα γράμματα). Εκεί λοιπόν που κάθομαι με έναν φίλο μου βλέπουμε ένα λαγουδάκι. Του λέω να το κυνηγήσουμε και αυτός συμφώνησε. Εκεί που το κυνηγάμε (λίγο έξω από το Giran) ξαφνικά το αθώο λαγουδάκι έγινε Antaras. Τα παιξα....... Η συνέχεια δεν περιγράφεται. Έτρεχε από δω και από κει. Δεκάδες παίκτες τον βαρούσαν κτλ Στο τέλος πέθανε αλλά δεν έδωσε τπτ. Γκαντεμιά! :TD:

Το Coarse Bone Powder και το Compound Braid πόσα αξίζει περίπου το καθένα;

Αρχική απάντηση από Stamatis [Χθες, στις 16:04]

Επίσης χτες έτυχε μήπως κανείς σας να είναι Giran και να είδε τον Antaras που έκανε μία μικρή επίσκεψη? (Μιλάω για τον BnB)

Εκεί που το κυνηγάμε (λίγο έξω από το Giran) ξαφνικά το αθώο λαγουδάκι έγινε Antaras. Τα παιξα....... Η συνέχεια δεν περιγράφεται. Έτρεχε από δω και από κει. Δεκάδες παίκτες τον βαρούσαν κτλ Στο τέλος πέθανε αλλά δεν έδωσε τπτ.

12211.jpg

Αυτό είδες;; Δεκάδες παίχτες δεν είναι αρκετοί..έχει πολλά hp.

Λίγο δύσκολο να ήταν μέσα στην Giran Samael :woot:

Ορίστε ένα link. Τις ανέβασα σε μία website με μεγαλύτερη ανάλυση για να τις απολαύσετε. Sorry που είναι κάπως τσαπατσούλικα αλλά βιαζόμουν :bye: :cry: :bye:

Antaras Pictures

Enjoy it! :cool:

ρερε μισο...

ειδες να μπαινει καποιος μεσα στο giran... μετα να βγαινει και να μεταμορφωνεται σε anthara? και ηταν ενας απο τους GM? :blink:

'η ειδες τον anthara να κοβει βολτες εξω απο το giran?

lol...

Αρχική απάντηση από greekfragma [11-03-2005 00:51]

την πατησα.........τελευταια αποστολη για το τελικο προφεσιον και την τελειωσα...μιλωντας στον NPC ειχα γεματο inventory.....και αντι για το Mark of witchcraft πηρα το μαρκ το μαρκυτερο......:mad:

προσπαθησα να ξανακανω τον τελικο διαλογο αδειαζοντας το inventory αλλα ματαια.το κουεστ δεν ειναι επαναλαμβανομενο αλλα γινεται μονο μια φορα.......εστειλα e-mail στον αντμιν και θα δουμε τι θα γινει...μεχρι τοτες.....:bye:

μετα απο 4μερες αναμονης μου σπσντα σημερα με το εξης

''υπαρχει καποιο προβλημα με τα στοιχεια id/pass που μου εδωσες''

η αληθεια ειναι οτι περιμενα κατι καλυτερο σαν απαντηση.........τα στοιχεια ειναι σιγουρα σωστα.και λαθος να τα εδωσα το οτι σπαταλησε 10λεξεις για να μου απαντησει μου αφηνει ασχημη εντυπωση......:unsure:

(μια καπως λεπτομερεστερη απαντηση την προτιμουσα)

ουτε τι προβλημα υπαρχει με τα στοιχεια ουτε καλημερα αγαπητο μελος ουτε τπτ

η παραπανω γραμμη με τις 10λεξεις..........(

πολυ απροσωπο και του στυλ αδερφε κατι κανεις λαθος....φτιαχτο και ξαναστειλε στον πολυασχολο αντμιν)

παραθετω και το αρχικο μου μεηλ

καλησπερα.

ειμαι ο χρηστης με

id:*******> password:*****

και εχω εναν D.elf warrior level 41

εχω προβλημα στο να παρω απο τον ORIM το τελευταιο mark μου.στον

διαλογο

ολοκληρωσης και του τελευταιου quest ειχα γεματο το invetory μου.

Αδειαζοντας το inventory μου και μιλωντας στον NPC απο την αρχη ωστε

να

ξαναπαρω το Mark of witchcraft μου ελεγε οτι το quest εχει

ολοκληρωθει κα δεν ξαναγινεται.

ελπιζω να βρεθει μια λυση και να μπορεσετε να με βοηθησετε καθως εχω

περασει

αρκετες ωρες διασκεδασης ωστε να τελειωσει τοσο αδοξα.

Θα το εκτιμουσα εαν επιληφθειτε του προβληματος οσο το δυνατον πιο

γρηγορα.

ευχαριστω προκαταβολικα

Γιωργος

Αρχική απάντηση από Zarras [Σήμερα, στις 11:15]

ρερε μισο...

ειδες να μπαινει καποιος μεσα στο giran... μετα να βγαινει και να μεταμορφωνεται σε anthara? και ηταν ενας απο τους GM? :blink:

'η ειδες τον anthara να κοβει βολτες εξω απο το giran?

lol...

Κοίτα είδα ένα λαγουδάκι να κόβει βόλτες εδώ και εκεί. Το κυνηγούσαν αρκετοί παίκτες. Εκεί που το βαράνε (έξω όχι μέσα στην πόλη) το λαγουδάκι έγινε Antaras. Thats all.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.