Jump to content

Lineage 2

eNoS|S

Recommended Posts

Ακουστε τι επαθα χθες...

Ειχα μια ωραιοτατη Brigadine Armor +3

Περνω κ αλλο ενα Scroll κ παω να την κανω +4....και τσουπ!Τhe armor was evaporated!!

Κ εμεινα με 304 d crystals στο χερι κ μια μουρη ισα με το πατωμα....

Ξερει κανεις γιατι εγινε αυτο?

• Replies 724
  • Created
  • Last Reply

και 2 Level ποιο πάνω να είσαι Fireknight μπορεί και να τον έχεις....να ξέρεις όσο μεγαλύτερο Level είσαι απο αυτόν που σκοτώνεις τοσο μεγαλύτερο Karma παίρνεις και πρέπει ή να σκοτώσεις πολλά τέρατα ή να σκοτωθείς πολλές φορες για να ασπρίσεις.

Οποιος εχει μεγαλο prob με καναν PKer ας msg και κατι θα κανουμε ;)

Kαι για κανα παρτακι προς Aden, Cemetery και γενικα σε mobs 50+ μεσα ειμαστε ;)

Trick: How to kill without Karma!

Απαιτει 2 ατομα...

Βαραει ο 1ος, ανταποδιδει ο αντιπαλος ο πρωτος συνεχιζει να βαραει ΑΛΛΑ ΔΕΝ τον σκοτωνει.

Βαραει ο 2ος και τον σκοτωνει αυτος.

Κανεις δεν γινεται κοκκινος και ολοι ειναι happy :)

Αρχική απάντηση από Fireknight [Σήμερα, στις 01:54]

H εκδικηση ειναι για ενα μεγαλυτερο λαμογιο [3DR4FR4] που βαρουσαμε το ιδιο τερας ως συμμαχοι και εγω εχασα και μου πηρε τα γαντια [gloves of knowledge : 200k] . Προσπαθησα με το καλο να τον πησω να μου τα δωσει αλλα δεν καταλαβαινε ... με περναει 2 lvl ... μολις τον φτασω την εβαψε [μπορει και να μη παω μονος :devil: ] .

χα μια απο τα ιδια.....και μαλιστα και εγω απο noob,τον κινηγανε 2 scarveger σκελετοι και μου λεει help please......εγω ο αγαθος αντι να κανω ρεστ το σωζω και μπενω μπροστα σκοτωνω τον 1 και αντι να με βοηθησει το βλημα για τον 2ο περνει δρομο και σκοτωνομε,γυρναει λοιπον και αντι για ευχαριστω μου περνει τα bronze gaulties που μου πεσανε και την κανει παρα τα παρακαλια μου αν οχι να με reserect (παντα εχω scroll λογω pet )τουλαχιστον να με περιμενει να ερθω απο το .... nearest village.

απο τοτε και εγω help ακουω και φευγω......

24 lvl human knight στο noobwars με nick wolfgr....

o αλλος λεγεται kok αρα οποιος τον δει πμ please.

Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ [Σήμερα, στις 08:04]

Πέφτουνε και αυτά που φοράς, ή μόνο ότι κουβαλάς μαζί σου;

Πως ανασταίνεις κάποιον;

Nαι και αυτά που φοράς πέφτουνε. Έχω διαβάσει κάπου ότι οι νάνοι μπορούν να δημιουργήσουν πράγματα που να μην πέφτουνε.

Για να αναστήσεις κάποιον χρειάζεσαι κατ'αρχάς "scroll of resurrection" το οποίο μπορείς να αγοράσεις από τα καταστήματα.

Αν έχω καταλάβει σωστά για να μπορέσεις να αναστήσεις κάποιον πρέπει πρώτα να δημιουργηθεί "party" μεταξύ σας και στην συνέχεια τον επιλέγεις από το παράθυρο που εμφανίζεται δίπλα στο δικό σου στο οποίο αναγράφεται το όνομα και τα HP MP points του και μετά χρησιμοποιώντας το scoll of resurrection γίνεται η ανάσταση.

Αρχική απάντηση από RaNd

Οποιος εχει μεγαλο prob με καναν PKer ας msg και κατι θα κανουμε ;)

Kαι για κανα παρτακι προς Aden, Cemetery και γενικα σε mobs 50+ μεσα ειμαστε ;)

Trick: How to kill without Karma!

Απαιτει 2 ατομα...

Βαραει ο 1ος, ανταποδιδει ο αντιπαλος ο πρωτος συνεχιζει να βαραει ΑΛΛΑ ΔΕΝ τον σκοτωνει.

Βαραει ο 2ος και τον σκοτωνει αυτος.

Κανεις δεν γινεται κοκκινος και ολοι ειναι happy :)

Τhanx a lot ... ακριβως αυτο που χρειαζομαι !!!!![σιγουρα πιανει ε ?]

Αρχική απάντηση από Chris2004

πρέπει ή να σκοτώσεις πολλά τέρατα ή να σκοτωθείς πολλές φορες για να ασπρίσεις.

οταν λες πολλα ... ποσα ενοεις ? [στο περιπου]

ο πρωτος συνεχιζει να βαραει ΑΛΛΑ ΔΕΝ τον σκοτωνει

Πως μπορείς να το ελέγξεις αυτό; Διότι όσες φορές βάρεσα κάποιον που μου επιτέθηκε, σε καμία περίπτωση δεν έβλεπα τα HP του.

Επίσης αν σκοτώσω κάποιον ο οποίος έιναι ροζ χωρίς όμως να με έχει βάρεσει πρώτα αυτός αλλά έχει επιτεθεί σε κάποιο φίλο, σκοτώνοντας τον θα γίνω κόκκινος;

Αρχική απάντηση από Samael

Ακουστε τι επαθα χθες...

Ειχα μια ωραιοτατη Brigadine Armor +3

Περνω κ αλλο ενα Scroll κ παω να την κανω +4....και τσουπ!Τhe armor was evaporated!!

Κ εμεινα με 304 d crystals στο χερι κ μια μουρη ισα με το πατωμα....

Ξερει κανεις γιατι εγινε αυτο?

To ποσοστό για να πετύχει από το +3 σε +4 είναι περίπου 30-40%. Για να πετύχει από +4 σε +5 χρειάζεσαι ΠΟΛΥ τύχη (μα πολύ).

Αρχική απάντηση από Giorgos

Επίσης αν σκοτώσω κάποιον ο οποίος έιναι ροζ χωρίς όμως να με έχει βάρεσει πρώτα αυτός αλλά έχει επιτεθεί σε κάποιο φίλο, σκοτώνοντας τον θα γίνω κόκκινος;

Όχι όσο είναι ροζ αυτός μπορείς να τον σκοτώσεις χωρίς ποινή. ΑΝ όμως αναβοσβήνει ροζ, τότε θα κοκκινήσεις.

Ρε παιδιά στο noobwars πως παίζετε?

Μπηκα στην αρχη και εφυγα αμεσως....

Πολύ κοσμος,...αλλα και πολυ LAG!!!!!!!!!(384κ)

Και πάρα πολλά βλάμενα που βρίζουν παναγίες και χριστούς και σε σκοτωνουν έτσι για την πλακα τους...

ΕΛΕΟΣ.

Εγω έιμαι στο server της υπογραφης μου και κανενα LAG,πολύ χαβαλες γιατι εχει οκ ατομα ακομα τουλάχιστον .200 ατομα μέσο όρο κάθε φορα.

Και σε λίγο παίζει να γίνει chronicle 2! :p

Σε server κατω απο 1000 ατομα δεν αξιζει το game...

Nαι, πιαναι παντα το κολπακι, αφου βαρας καποιον εσυ που ειναι μωβ, οποτε δεν εχεις ποινη.

Το ιδιο ισχυει και αν βαρεσεις/killαρεις καποιον PKer (Κοκκινο).

Αρχική απάντηση από DJD

To ποσοστό για να πετύχει από το +3 σε +4 είναι περίπου 30-40%. Για να πετύχει από +4 σε +5 χρειάζεσαι ΠΟΛΥ τύχη (μα πολύ).

Ειχες τετοιες γνωσεις κ δε τις μετεδωσες?Σα δε ντρεπεσαι....τι ζημια ποιος τη πλερωνει τωρα? :weep:

Αρχική απάντηση από DJD

Δε με ρώτησες :(

Ειναι κ αυτο μια δικαιολογια βεβαια... :p

Αρχική απάντηση από RootX

U didn't know, U didn't ask ? :hehe:

Ααα να χαθεις εσυ...παλιοπαιδο... :weep:

Τα Dual σου τι λενε?Αξιζουν τα λεφτα τους?

Indeed, την καταβρήκα λέμε, έκανα μία δοκιμαστική σε orc overlords και σε 4 δεύτερα πρόσφεραν απλόχερα drops :)

Θα δείξει βασικά το βράδυ σε fettered :T:

Αρχική απάντηση από Fireknight

Τhanx a lot ... ακριβως αυτο που χρειαζομαι !!!!![σιγουρα πιανει ε ?]

οταν λες πολλα ... ποσα ενοεις ? [στο περιπου]

Κοίτα, αν είσαι π.χ Level 30 και σκοτώσεις έναν Level 10, αν σου πώ ότι πρέπει να σκοτώσεις και 200τέρατα δεν θα ήταν υπερβολικό. Αν σκοτώσεις κάποιον στο ίδιο Level πρέπει να σκοτώσεις ενα λογικό αριθμό, 10-20.

Αρχική απάντηση από Chris2004

Κοίτα, αν είσαι π.χ Level 30 και σκοτώσεις έναν Level 10, αν σου πώ ότι πρέπει να σκοτώσεις και 200τέρατα δεν θα ήταν υπερβολικό. Αν σκοτώσεις κάποιον στο ίδιο Level πρέπει να σκοτώσεις ενα λογικό αριθμό, 10-20.

Και να φροντίσει να είναι κάπου απομακρυσμένα γιατί αρκετοί(και εγώ μέσα, δεν κρύβομαι :p) τα κοκκινάκια τα τρώνε.

Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 14:15]

Indeed, την καταβρήκα λέμε, έκανα μία δοκιμαστική σε orc overlords και σε 4 δεύτερα πρόσφεραν απλόχερα drops :)

Θα δείξει βασικά το βράδυ σε fettered :T:

Δεν το κατάλαβα, εξήγησε το εκτενέστερα.

Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 14:18]

Και να φροντίσει να είναι κάπου απομακρυσμένα γιατί αρκετοί(και εγώ μέσα, δεν κρύβομαι :p) τα κοκκινάκια τα τρώνε.

Δεν φτάνει που σε ανεβάζει άλλος, είσαι αήθης και τυχάρπαστος.

Τα Spellbook που μαζεύω χρησιμεύουν σε κάτι; Πχ. το Transfer Pain

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.