Jump to content

Lineage 2

eNoS|S

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από DJD

Υπάρχουν αρκετά σημεία που δεν μπορούν να σε φτάσουν τα mobs. Θεωρείται abuse όμως να σκοτώνεις τέρατα τα οποία δεν μπορούν να σε χτυπήσουν. Εχθές έκανα report 3 άτομα που έκαναν abuse.. μλκς είμαστε εμείς που παιδεύομαστε όλη μέρα να xpάρουμε δηλαδή; :D

Eυτυχως δεν ειμαι στον BnB :p:hehe:

• Replies 724
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Samael [Σήμερα, στις 12:46]

Kλασσικη περιπτωση Γιαγκ....

Μου χει τυχει κ μενα 2-3 φορες με διαφορα τυπακια.Το καλο με μενα ομως ειναι οτι σαν DarkElf δε με ποιανει τπτ αμα πιω κ μια ντοπα(ακα Haste) :D

Πιστεύω ότι αν είσαι άτρωτος οι κατασκευαστές απέτυχαν να δημιουργήσουν ένα παιχνίδι ίσων ευκαιριών.

Πρέπει να κάνης λάθος! Μήπως σε βλέπουν κοιμισμένο όπως εγώ σήμερα ( μια στο δέντρο, μια στα βράχια, άλλη στα χόρτα!! ) και λυπούνται νά σε ξυπνήσουν;

Αρχική απάντηση από Samael

Oυουουουουο ΔΩΣΤΗ!Τη μαυρη κουκουλα τη φορεσες?? :p

Χωρίς κουκούλα. Έτσι να βλέπουν ποιος τους δίνει. Μα είναι μεγάλη χαζομάρα να θες να το παίξεις εσύ έξυπνος ενώ εγώ κάθομαι και κάνω rest κάθε 5 λεπτά για να xpάρω όσα τρως εσύ με μια μπινιά. Αμ δε.. στο καρφί :D

Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ

Πιστεύω ότι αν είσαι άτρωτος οι κατασκευαστές απέτυχαν να δημιουργήσουν ένα παιχνίδι ίσων ευκαιριών.

Πρέπει να κάνης λάθος! Μήπως σε βλέπουν κοιμισμένο όπως εγώ σήμερα ( μια στο δέντρο, μια στα βράχια, άλλη στα χόρτα!! ) και λυπούνται νά σε ξυπνήσουν;

Χαχαχ!Που με ειδες βρε?Σε δεντρο δε νομιζω,αλλα στα βραχια μπορει :p

Τα Elf γενικα ειναι πολυ γρηγορα κ αμα πιασουν 35+ lvl γινονται σπριντερς :D

Μονο αμα προλαβουν να σου ρηξουν κανενα spell για slow σε πιανουν.Αλλιως τρωνε σκονη :p

Αρχική απάντηση από DJD

...στο καρφί :D

Aμ πες το ντε!Δε ξεραμε οτι εισαι συγγενης με το Κακακακαουνακη :p

Δεν είναι άτρωτα τα Elf.....απλά το βάζουν στα πόδια και τη γλιτώνουν....

Απο την άλλη όντως μερικοί χαρακτήρες είναι αρκετά ανεβασμένοι σε αντίθεση με κάποιους άλλους.

Αρχική απάντηση από DJD [Σήμερα, στις 12:50]

Υπάρχουν αρκετά σημεία που δεν μπορούν να σε φτάσουν τα mobs. Θεωρείται abuse όμως να σκοτώνεις τέρατα τα οποία δεν μπορούν να σε χτυπήσουν. Εχθές έκανα report 3 άτομα που έκαναν abuse.. μλκς είμαστε εμείς που παιδεύομαστε όλη μέρα να xpάρουμε δηλαδή; :D

o rootx πάντως το γουστάρει το abuse γιατί αυτός απλώς κάθεται και με κοιτάει και παίρνει xp.

γιαγκτ 3-4 ατομα 30-40 lvl no problem για μένα....όλους μαζί άνετααααααα!!!!!

bnb παίζω κυρίως τον τελευταίο καιρό θα με βρειτε μέσα σαν tsouknida.όποιος θέλει help pm me...

Που μπορώ να βρώ τα απαραίτητα crystals για να κάνω summon; (kat the cat & mew the cat γράφει) Έχω πάει Giran, Gludin, Dion αλλά δεν βρήκα κάποιο κατάστημα που να πουλά. Είναι μόνο από drops κάποιων τεράτων που μπορώ να τα βρω τα crystals;

Ευχαριστώ :)

Αρχική απάντηση από Giorgos

Που μπορώ να βρώ τα απαραίτητα crystals για να κάνω summon; (kat the cat & mew the cat γράφει) Έχω πάει Giran, Gludin, Dion αλλά δεν βρήκα κάποιο κατάστημα που να πουλά. Είναι μόνο από drops κάποιων τεράτων που μπορώ να τα βρω τα crystals;

Ευχαριστώ :)

Ανάλογα το summon θα χρειαστείς είτε d grade crystals είτε c grade crystals. Αυτά πωλούνται στο μεγάλο παζάρι του giran από νάνους. Μια καλή τιμή για dgrade crystals είναι τα 620-640a ενώ για τα cgrade 3000-3200adenas.

Μάλιστα, δεν ήξερα ότι μόνο έτσι μπορώ να τα αποκτήσω! Το ίδιο ισχύει φαντάζομαι και για τα spiritshots ; Δηλαδή μόνο από νάνους κα private stores;

Yeap ακριβώς. Spiritshots/Soulshots μόνο από νάνους, εκτός αν είναι non grade οπότε μόνο στα αρχικά χωριά του κάθε παίχτη. Μόνο πρόσεχε γιατί υπάρχουν πολλοί οι οποίοι τα πουλάνε υπερτιμημένα (κατά πολύ!). Συγκεκριμένα σήμερα είδα έναν ο οποίος πούλαγε blessed spiritshot c grade 215a το ένα!!! Όταν η normal τιμή είναι μεταξύ 135-145.

Μάλιστα, δεν ήξερα ότι μόνο έτσι μπορώ να τα αποκτήσω! Το ίδιο ισχύει φαντάζομαι και για τα spiritshots ; Δηλαδή μόνο από νάνους κα private stores;

ααακριβως :T:

Eυχαριστώ για τις πληροφορίες :) :)

Έχω ήδη πάθει πολλά και είμαι υπερβολικά προσεκτικός πλέον, σε σημείο να μην έχω χρησιμοποιήσει τα private stores ακομά μήπως και με κλέψουν. Και επειδή είμαι μάγος όποιος με δει είτε θέλει heal είτε με σκοτώνει. :cry:

λοιπον για να μαζευομαστε σιγα σιγα να οργανωθουμε σαν λαμπιτες παικτες.......ειμαι level23 d.elf warrior και παιζω συνεχεια κοντα στη DION......οποιοι γουσταρετε παρτυ κλπ ριξτε μου ενα πμ στο ονομα Greekfragmas

Πρέπει να βαρέσεις κάποιον αριθμό τεράτων για να ξεκοκκινήσεις. Και αν σε δει κανένα λαμόγιο, σε σκοτώνει και σου πέρνει ότι ρίξεις (απο πανοπλία, μέχρι δε ξέρω και εγώ τι)

Αρχική απάντηση από astrolabos

Πρέπει να βαρέσεις κάποιον αριθμό τεράτων για να ξεκοκκινήσεις. Και αν σε δει κανένα λαμόγιο, σε σκοτώνει και σου πέρνει ότι ρίξεις (απο πανοπλία, μέχρι δε ξέρω και εγώ τι)

H εκδικηση ειναι για ενα μεγαλυτερο λαμογιο [3DR4FR4] που βαρουσαμε το ιδιο τερας ως συμμαχοι και εγω εχασα και μου πηρε τα γαντια [gloves of knowledge : 200k] . Προσπαθησα με το καλο να τον πησω να μου τα δωσει αλλα δεν καταλαβαινε ... με περναει 2 lvl ... μολις τον φτασω την εβαψε [μπορει και να μη παω μονος :devil: ] .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.